Γνώμες για αγορά bull terrier από pet shop;

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
οκ τοτε...αλλα ειναι καπως οταν με καποιον δεν γνωριζεσαι να τον αρπαζεις απο τα μουτρα...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
οκ τοτε...αλλα ειναι καπως οταν με καποιον δεν γνωριζεσαι να τον αρπαζεις απο τα μουτρα...
Οση ευθυνη εχει αυτος που απανταει αλλη τοση εχει και αυτος που γραφει σε ενα φορουμ οσον αφορα το πως θα εξελιχθει μια συζητηση. Αν πχ εγω(και δεν μιλαμε για σενα τωρα) βγω και αρχισω να βριζω θα με βρισουν. Λογικο. Αν κανω πλακα, θα μου κανουν πλακα, αν γραψω κατι λαθος θα προσπαθησουν να μου το πουν με πολλους τροπους, και μεσα σε αυτους θα ειναι και με το χιουμορ που μπορει να διαθετει ο καθενας τη δεδομενη στιγμη.

Μην νιωθεις οτι σε πηρε καποιος απο τα μουτρα, γιατι δεν εγινε κατι τετοιο. Αν γινοταν, θα το ειχες νιωσει πολυ διαφορετικα να εισαι σιγουρος...:)

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος ειπα...ρωτησα...
το οτι δεν πηρα το δεχομαι...
δεν εγραψα ουτε για πετσοπ ουτε ια παπιμιλ η κατι τετοιο..τελος παντων ας μην αλαμε το ποστ

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος ειπα...ρωτησα...
το οτι δεν πηρα το δεχομαι...
δεν εγραψα ουτε για πετσοπ ουτε ια παπιμιλ η κατι τετοιο..τελος παντων ας μην αλαμε το ποστ
Δεν σε πηρε κανενας απο τα μουτρα, και δεν υπαρχει λογος να χαλαμε το ποστ οπως πολυ σωστα επισημαινεις...;):)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ένα χρόνο που είχες να κάνεις log-in στο συγκεκριμένο thread, δεν έψαξες να βρεις, να επισκεφτείς κ να ρωτήσεις εκτροφεία με bullies;

Οι τιμές διαφέρουν από εκτροφείο σε εκτροφείο (από 800-1100€ π.χ.)