Γνώμες για αγορά bull terrier από pet shop;

dennis-eb-napoli

Active Member
1 Ιουνίου 2010
35
0
Napoli
Δεν πρόκειται για επίσημο τουλάχιστον πετ σοπ αλλά έχουν ώρες καταστημάτων. Και έχουν και πρόσβαση σε έμπειρο εκπαιδευτή. :rolleyes:

Το κρατάει και σαν περιστέρι στη φωτογραφία...:eek::rolleyes: Προσέξατε κιόλας τα domain names στη φωτογραφία? Πετσοπάδες της Σλοβακίας με μεσάζοντα Ελληνάρα.... :(

220 ευρώ το τρίκιλο, 73,33 ευρώ το κιλό ...:cool:
ηθελα να ρωτησω...αυτο το pet-shop στη βουλα ή΄η ''βουλα''(μην κοροιδεψετε δεν το ξερω :p )ειναι καλο?το ξερει κανεις?θελει να παρει ενας φιλος μου απο κει ενα κουταβι bull terrier(εμβολιασμενο,με microchip κλπ κλπ) κ το εχει σε πολυ καλη τιμη(490 ευρω!!)...πειτε μου γνωμες για να του πω αν ειναι να το αποφασισει ή να μεινει μακρυα....τα κουταβια τα φερνουν απο ουγγαρια..

Υ.Γ.εγω βρηκα κουταβι bull terrier απο φιλαρακι στη θεσσαλονικη(γεννησε χθες η σκυλιτσα του) κ ειμαι ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!

dennis-eb-napoli

Active Member
1 Ιουνίου 2010
35
0
Napoli
σε ποιο σου κανω πλακα?για το pet shop δεν κανω καθολου πλακα κ αν μπορειτε πειτε μου μια γνωμη πριν να ειναι αργα κ το παρει ο φιλος μου....
ουτε ομως για μενα κανω πλακα!εχω ενα φιλο στη θεσσαλονικη που εχει ενα θυληκο κ ενα αρσενικο bull terrier καθαροαιμα κ εβγαλε γεννα!σε ενα μηνα που γυρναω ελλαδα θα παω να τα δω στη θεσσαλονικη κ να μεινω κι ολας στο φιλο μου κ θα παρω το κουταβακι οταν παει 2-2.5 μηνων!

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
dennis-eb-napoli, θεωρώ ότι κάνεις πλάκα!
στο άλλο ποστ σου έχω προτείνει να διαβάσεις κάποια θέματα!
αν το κάνεις, θα απαντήσεις και μόνος σου σε αυτό που ρωτάς!
δεν παίρνουμε σκυλιά από πετ-σοπ... κατά τη γνώμη μου... ούτε από ιδιώτες... όπως ο φίλος σου!

dennis-eb-napoli

Active Member
1 Ιουνίου 2010
35
0
Napoli
συμφωνω για τα pet-shop κ ηδη ο φιλος μου το παρατησε κ πηρε τηλ σε 2 εκτροφεια που του εδωσα εγω απο αυτα που γραφετε εδω μεσα!!!!να συμπληρωσω εδω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που του ειπαν οταν πηρε τηλ στο pet shop!οτι τα κουταβια τα πουλανε μονο 490 ευρω(αντι 800 που ειναι η τιμη τους κατα μεσο ορο)γιατι ειναι σε προσφορα!!!!!!δηλαδη ειναι σα να πουλανε τζιν παντελονια ή μπλουζες...τι να πω???πραγματικα αν μπορουσα να αγοραζω κ τροφη απο αλλου κ οχι απο pet shop,θα το εκανα!οσο για μενα,δεν τα ζευγαρωσα εγω τα σκυλια κ ουτε θα ηθελα να τα αφησω να τα παρει καποιος που τα θελει απλα απο ποζερια.τα σκυλακια γεννηθηκαν απο υγειεστατους γονεις!τι να κανουμε τωρα?να τα πεταξουμε?οχι φυσικα....εγω σιγουρα θα παρω το ενα κ θα του δωσω ο,τι χρειαστει,οσο για το αλλο ενα(2 ειναι τα κουταβια)αν δεν βρεθει καποιος που πραγματικα να το θελει κ οχι να το θελει για ''γκομενοπαγιδα'' η να το παιξει ''σκληρος'',θα το κρατησει ο φιλος μου...

Last edited:

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
Yπαρουν ανθρωποι που θεωρουν τα σκυλια γκομενοπαγιδες???

dennis-eb-napoli

Active Member
1 Ιουνίου 2010
35
0
Napoli
δυστυχως οι περισσοτεροι τα βλεπουν ετσι...κ ειδικα στην ελλαδα που τα θεωρουν αντικειμενα ή ιδιοκτησια τους...εγω προσωπικα το κατοικιδιο(οποιο κ αν ειναι αυτο)το βλεπω ως αδερφο μου ή παιδι μου κ τυχαινει της ιδιας αντιμετωπισης με εμενα ή την αδερφη μου...ξερω παιδι που πηγε κ πηρε ντομπερμαν κ μολις εβγαλε γκομενα το ψιλοπαρατησε κ το βγαζι βολτα μια στις τοσες...το σκυλι κοντευε να μουρλαθει μεσα στο σπιτι κ στο τελος(επειτα απο πιεσεις του αδερφου του)το εδωσε κ το σκυλακι τωρα υπερευτυχισμενο σε σπιτι που εχει τεραστιο κηπο κ πηγαινει καθημερινα βολτες 2(τουλαχιστον)φορεσ τη μερα...δυστυχως στην ελλαδα τα σκυλια δεν τυχαινουν της μεταχειρησης που τυχαινουν σε καποιες χωρες στο εξωτερικο(πχ ιταλια που ειμαι εγω)...μακαρι να αλλαξουεμ νοοτροπια ως λαος κ ως κοινωνια,γιατι δεν ειμαστε κ τοσο φιλοζωοι τελικα(οχι ολοι τουλαχιστον...)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
ρε φιλε οταν ακουω για το καθε τι "ειδικα στην ελλαδα"....με πιανουν τα νευρα μου....εχω αρκετα φιλαρακια με σκυλο, κ ολοι ξερουν οτι μπορει να πιασεις κουβεντα στον δρομο με μια κοπελα λογο του σκυλου,αλλα αυτο δεν το ξερουν σε αλλη χωρα?οι αλλοι μονο με το ευρω, τα κομπιουτερ κ το ποσο πηγε το μπιγκ μακ ασχολουνται??μην ακουω τετοια....δεν τα παλευω!!!!!κ ο σκυλος ωπου κ να βρισκεσαι στον κοσμο ,ειναι ιδιοκτησια σου.αντε ελα στην ελλαδα να μας δωσεις τα φωτα σου!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Γκομενοπαγίδα ο σκύλος...
Μόνο στην Ελλάδα...
Στην Ιταλία δεν...; το ξέρεις με βεβαιότητα, ειδικά για τους Ιταλούς που όπου σταθούν και βρεθούν φλερτάρουν, μάλιστα

Δεν ξέρω φαίνεται είμαι βλαμμένος τελικά που τόσο καιρό δεν είχα καταλάβει το φως το αληθινό. Εγώ ξέρω ότι βγαίνεις βόλτα και είναι πάντα μια ανασκόπηση του εαυτού σου ή όσων σε προβληματίζουν και παράλληλα απόλυτη αφοσίωση και ενασχόληση με τον ίδιο το σκύλο. Βέβαια αποδεικνύομαι για άλλη μια φορά βλάκας που προτιμώ τις ήσυχες αλάνες και τις μακρινές διαδρομές μέσα στον κόσμο για να μη χάνουν την κοινωνικότητα τους.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
το τηλεφωνο ειναι με ροδελα κ ξερει μονο να πληκτρολογει!
υπάρχουν ακόμη τηλέφωνα με ροδέλα; τί διάλα σε παλιατζίδικο δουλεύεις; *demonio*
Τωρα ειναι αφής, παιδια...

Ενα τετοιο με ροδελα εχει η μανα μου, μαρκα ΙΤΤ γκρι του 1971 μοντελο. Γερό, δουλευει ακομα...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτά με την ροδέλα είχαν άλλη γοητεία και μαγεία... κρρροοοουυυ... τικτικτικτικτικ... κλαπ!

• Like
Reactions: Orilis

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
φανταζεσαι να εισαι κατω απο το τραπεζι με το κρρρρρρτικτικτικτικτηλεφωνο ,απο πανω να ειναι ο κλεφτης κ εσυ να πρεπει να παρεις το 100?????τζισους!!!!!!!εκει να δεις γοητεια!!!!χρειαζεται τολμη αυτο το τηλε(φονο) τελικα....τολμη κ γοητεια!!!!

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Να τον πεισεις να μην παρει σκυλο απο πετ σοπ,ουτε απο εφημεριδα αλλα ουτε και απο ιντερνετ.Μονο απο Εκτροφεα.Αν δεν εχει αρκετα χρηματα να υιοθετησει 1 σκυλο που του αρεσει.Ειναι μεγαλο ρισκο,αν δεν του βγαλει προβλημα θα ειναι πολυ τυχερος να του πεις.Αν σου πει οτι το βρηκε φθηνο να του πεις οτι αν βγαλει προβλημα θα δωσει σε εξετασεις χρηματα αλλα και σε θεραπειες πολλα χρηματα και το πιθανοτερο ειναι να του βγαλει καποιο κληρονομικο προβλημα που θα το εχει για ολη του την ζωη,οπως η δυσπλασια.Δεν αξιζει το ρισκο,οσο και φθηνα να τον αγορασει.Δεν χρειαζεται να παθει για να μαθει.Αν ειναι ξεροκεφαλος και δεν θελει να ενημερωθει καλυτερα να παιξει 1 Τζοκερ,εχει πιο πολλες πιθανοτητες να το κερδισει παρα να του βγει ο σκυλος απο πετ σοπ υγιης.

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
δεν μπορω να καταλαβω το υφος ορισμενων...
εκανα μια ερωτηση αν θελετε και μπορειτε μου απαντατε ουτε ειρωνευτικα καποιον ουτε τιποτα...
εκτος κι αν ειναι χιουμορ που δεν το καταλαβαινω επειδη ειναι γραπτος ο λογος....
απο πετ σοπ εχω σκυλο και την εχω πατησει...