Γιατι διαλεξα Husky??

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
την επομενη μερα την πηρα στο κτηνιατρο, αυτος δεν "ανακαλυψε" τιποτα..ενα πτυχιακι εχει απο τη βουλγαρια, τη περιμενεις.. μας ειπε οτι τα πηρε για "κοπρανα" αντι για σκυλακια.
Δεν μπορω να ξερω για το πτυχιο του γιατρου..... αλλα μαλλον καλα στα ειπε. Την επομενη κιολλας μερα τι περιμενες να δει; Κουταβια; ..καλα καλα οι "κολυμβητες" δεν εχουν φτασει στο ωαριο!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σίγουρα την επόμενη μέρα δεν μπορεί να δει κάτι....

ΕΠίσης, για να σου λέει να κάνεις μερικές μέρες υπομονή μέχρι να ολοκληρώσει τον θηλασμό κάτι παραπάνω θα ξέρει ο κτηνίατρος.....

bulldoglover

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2008
62
0
νε ρε συ..συμφωνω, για αυτο και περιμενα ακριβως να τελειωσουν το θηλασμο. τα σκυλακια γεννηθηκαν στις 9.1.2010. ειναι σχεδον 2 μηνων. οπως σας ειπα ηδη το ενα το εδωσα σε ενα ξαδερφο μου που μενει κοντα για να το βλεπω, ειναι το ιδιο η μαμα του αλλωστε..:p τα αλλα δυο δυσκολευτηκα λιγο παραπανο επειδη πηρανε απο τον πατερα τους. η αληθεια ειναι οτι βρηκα ανθρωπους, αλλα δεν τα δινω σε αγνωστους. σημερα μας πηρε ενας φιλος τηλ. και μας ειπε οτι θελει το ενα. Οσο αφορα το οτι δεν το καταλαβε, δεν το αναφερα αλλα μολις ειδα οτι η σκυλα αρχισε να παχαινει την ξαναπηρα στις 42 μερες. Επιασε κατι κουβαρακια ειπε, αλλα δεν ητανε σιγουρος οτι ηταν σκυλακια για αυτο δεν ρισκαρα να του δωσω το χαπακι.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Περίμενε να γεννηθούν για να σου πει "Α, κοιτα τελικά ήταν έγκυος"...ωραίος γιατρός..
Για το θέμα του τσιπ, βάλτο, δεν κατοχυρώνεις την ιδιοκτησία σου, αλλά αν τη ξαναχάσεις θα μπορεις να τη βρεις πιό εύκολα..
Στην αστυνομία το έχεις δηλώσει?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ταρα, αν τη στειρώσει και βρεθει ο ιδιοκτήτης της , που για κάποιο λόγο την έχει χάσει και δεν μπόρεσε να τη βρει...μπορει να έχει μπλεξίματα.
Εγω θα έψαχνα τον εκτροφέα. Αν πάρεις τον ΚΟΕ και τους εξηγήσεις τη κατάσταση, θα σου δώσουν και το όνομα του εκτροφέα και την επωνυμία του εκτροφείου. Δεν είναι δυνατόν να έχεις δηλωσει γέννα μόνο με΄ένα τηλεφωνο και χωρίς στοιχεία.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο σκύλος έχει τατουάζ και είναι και δηλωμενος στον ΚΟΕ...(δε μιλαω για τα κουτάβια που έκανε με το λαμπ)...

bulldoglover

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2008
62
0
Βεβαίως ισχύει. Αν δεν έχει τσιπάκι και του βάλεις εσύ, το καταχωρείς στα δικά σου στοιχεία. Μόνο επιμένεις, να σιγουρευτείς ότι θα σταλεί προς καταχώρηση και στον κτηνιατρικό σύλλογο, αλλιώς δεν έχει νόημα. .
Aφου δεν καταχηρωνεται επανω μου, σημαινει οτι αυτο δεν ισχυει?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Περίμενε να γεννηθούν για να σου πει "Α, κοιτα τελικά ήταν έγκυος"...ωραίος γιατρός..
δηλαδη τι επρεπε να κανει για να ειναι σωστος γιατρος κατα την γνωμη σου παντα? φαινεται η εγκυμοσυνη 1-2-3 μερες μετα το ζευγαρωμα?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
. . Οσο αφορα το οτι δεν το καταλαβε, δεν το αναφερα αλλα μολις ειδα οτι η σκυλα αρχισε να παχαινει την ξαναπηρα στις 42 μερες. Επιασε κατι κουβαρακια ειπε, αλλα δεν ητανε σιγουρος οτι ηταν σκυλακια για αυτο δεν ρισκαρα να του δωσω το χαπακι.
Χρειάζεσαι κάποια άλλη απάντηση galazio?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Χρειάζεσαι κάποια άλλη απάντηση galazio?
δεν το ειχα προσεξει αυτο, (διαβαζω πολυ λιγο πλεον το φορουμ και στα γρηγορα)συμπαθα με που μου διεφυγε.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
δεν το ειχα προσεξει αυτο, (διαβαζω πολυ λιγο πλεον το φορουμ και στα γρηγορα)συμπαθα με που μου διεφυγε.
:):):):) Άσε που ο γιατρός νόμιζε ότι τα κουταβια ήταν "κουραδάκια"...παλι καλά που δεν έδωσε στη σκύλα χάπι για δυσκοιλιότητα...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αρχικό μήνυμα απο bulldoglover

Επιπλεον , εισαστε σιγουροι οτι αυτο με το οτι οταν βαλεις τσιπ ο σκυλος κατωχηρωνεται επανω σου? Ισχυει και στην Κυπρο αυτο? Ελπιζω να μην μου κανει προβληματα ο εκτροφεας...:mad:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kάποια post από το παρόν νήμα μεταφέρθηκαν εδω

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αρχικό μήνυμα απο bulldoglover

Επιπλεον , εισαστε σιγουροι οτι αυτο με το οτι οταν βαλεις τσιπ ο σκυλος κατωχηρωνεται επανω σου? Ισχυει και στην Κυπρο αυτο? Ελπιζω να μην μου κανει προβληματα ο εκτροφεας...:mad:
Όταν βάζουμε τσιπάκι στο σκυλί και εφόσον περάσουμε τα στοιχεια μας στον κτηνιατρικό σύλλογο τότε ο σκύλος μας ανήκει και αν κάνουμε την κίνηση και τον παρατήσουμε πληρώνουμε και πρόστιμο..
Για Κύπρο δεν γνωρίζω.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:)

bulldoglover

Well-Known Member
19 Αυγούστου 2008
62
0
Ευχαριστω πολυ Κango. Υπαρχει καποιος Κυπριος εδω μεσα που να ξερει καλα αυτους τους κανονες?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, ρε παιδιά. Αν ο σκύλος έχει τατουάζ και είναι δηλωμένος σε άλλον ιδιοκτήτη στον ΚΟΕ , τότε κανένα τσιπάκι δεν κατοχυρώνει τον δεύτερο ιδιοκτήτη.

elenimitsos

New Member
31 Μαϊου 2010
1
0
Βρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω Χάσκυ κουταβάκι, αλλά να χαρίζεται γιατί δυστυχώς δεν έχω τόσα λεφτά για να το ν αγοράσω;

Last edited by a moderator: