Γεια σας παιδια... παει πολυς καιρος απο τοτε που εθεσα το τελευταιο μου thread στο φορουμ. Παρολα αυτα, αποφασισα να σας γραψω και εγω την ιστορια μου..Τωρα θα πειτε τη κανει ενας bulldoglover, σε ενα σιτε με Χασκυ?
Η απαντηση ειναι απλη, αφου δεν μου παιρνανε bulldog πηρα ενα χασκυ.
Λοιπον, να σας πω πως ξεκινησε αυτο. Πριν 5 μηνες, ηρθε ενα χασκυ σπιτι μου.. Ητανε αρκετα μικρο 9-10 μηνων. ητανε σε ΑΘΛΙΑ κατασταση... τριχωμα διαλυμενο, προσωπο γδαρμενο, ουρα σχεδον χωρις τριχωμα... εγω το λυπηθηκα και ετσι το πηρα στο κτηνιατρο ο οποιος μου ειπε οτι περιπλανιεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 μηνες. εγω πληρωσα και 70 ευρο για περιποιηση, κουρεμα κτλπ. ΤΟ αφησα δεμενο εξω απο το σπιτι μπας και το δει κανενας και τις νυχτες το εβαλα και μεσα...πηγα και στην αστυνομια, κανενας δεν το εψαχνε... εψαξα ΟΛΟ το χωριο και τιποτα. Οταν περασαν 4 μερες διακρυνα ενα tattoo στο αυτη, ξερεται που αποδικνυει την καθαροαιμια του. πηρα στο κοινωνιολογικο και δεν ειχαν τηλεφωνο αφεντικου, παρα μονο τηλεφωνο εκτροφεα. Πηρα τηλεφωνο τον εκτροφεα, αλλα δεν απαντουσε. τον επερνα για 3 μερες. Ετσι ο σκυλος εμεινε σπιτι μου, δεχθηκα 5 ανθρωπους να δουν αν ειναι ο δικος τους.. τιποτα.. Περασαν 3 μηνες οσπου ξανατηλεφωνισα στον κοινωνιολογικο ο οποιος μου εδωσε το ιδιο τηλεφωνο, και παλι δεν απαντουσε. Οταν περασαν 6 μηνες και ο σκυλος τωρα πλεον ειναι 1.5 χρονων, επεισα τον πατερα μου (σπιτι μενω ακομα, 17 χρονων ειμαι) και εφτιαξε ενα φραχτη με αλουμινιο γυρω στα 650 ευρο και ο σκυλος κινειται ελευθερα σε ολη την πισω αυλη του σπιτιου.πορσφατα μας γεννησε και 3 σκυλακια, τα οποια εδωσα σε κοντινους μου ανθρωπους που ξερω οτι θα τα προσεχουν.
Τωρα θελω να σας ρωτησω καποια πραγματα αν εχετε το χρονο να μου απαντησετε,
1. Μπορω να χρησιμοποιησω το tattoo για να βγαλω και χαρτια καθαροαιμιας του σκυλου?
2. Ο σκυλος μου εχει τασεις φυγης... πηδαει επανω απο τον φραχτη και επιστρεφει πισω μετα απο 2-3 μερες.. τι μπορω να κανω?
3. Πως μπορω να τον μαθω να κανει τα λερωμενα του οταν τον βγαζω βολτα? παντα τα κραταει και τα κανει οταν τον φερνω πισω
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας, περιμενω συντομα απαντηση, Γιωργος.