Γιατί μερικοί άντρες έχουν σκύλο και όχι σύζυγο...

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αν μαζεψουμε ολα τα σχολια που εχουμε κανει μαλλον θα εχουμε την περιγραφη της τελειας συζυγου για τους αντρες του φορουμ!
μου φαινεται το φεμα πρεπει να ονομαστει ΣΚΥΛΟΣ-Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ:D:D.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ναι εντάξει
αλλά δεν μαγειρευει δεν σκουπίζει δεν σφουγγαρίζει δεν πλένει τα πιάτα δεν στρίβει τσιγάρα δεν φτιάχνει καφέ δεν σου τρίβει την πλάτη στο μπάνιο
και βέβαια....δεν .....
γιαυτό κι εγώ έχω κι απο τα δύο
:lol:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
ναι εντάξει
αλλά δεν μαγειρευει δεν σκουπίζει δεν σφουγγαρίζει δεν πλένει τα πιάτα δεν στρίβει τσιγάρα δεν φτιάχνει καφέ δεν σου τρίβει την πλάτη στο μπάνιο
και βέβαια....δεν .....
+1000000000000000!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
φυσικά είναι από γυναίκες... οι γυναίκες δεν έχουν κόμπλεξ έχουν χιόυμορ!!! Δεν χρειάζεται να ψάξεις το φτιάχνουμε μπαμ μπαμ!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
σκουπιζουν και σφουγγαριζουν κ μαγειρευουν οι οικιακοι βοηθοι.οσο για το αλλο....εγω της ειπα αμα μαθει να μαγειρευει ο μπαμπης εχεισ παρει το...απο δω.:D:D

liajoe

Well-Known Member
επισης οταν θες αγκαλιτσες,χαδακια κλπ ειναι παντα προθυμος κ με το παραπανω.. ( αυτο ισχυει κ για τα 2 φυλα )
ασε που προστατευει κ τον χωρο σου κ εσενα .. ( "κατι ακουσα, δεν πας να δεις?- ο αερας θα ειναι ,κοιμησου") :D
:D:D:D:D:D:D

liajoe

Well-Known Member
ναι εντάξει
και βέβαια....δεν .....
Γειά σου Κοκόνι με την όμορφη οικογένεια σου!
:D:D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μα για να εχεις την τελεια συζυγο πρεπει να εχεις και πολλα σκυλια,εγω παντως τωρα με 21 σκυλια ολα μαζι και παρ ολα αυτα,ταιζω και μου αρεσουν και πολλα αδεσποτα αρα απιστος,οποτε μαλλον το ιδιο ειναι.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μα για να εχεις την τελεια συζυγο πρεπει να εχεις και πολλα σκυλια,εγω παντως τωρα με 21 σκυλια ολα μαζι και παρ ολα αυτα,ταιζω και μου αρεσουν και πολλα αδεσποτα αρα απιστος,οποτε μαλλον το ιδιο ειναι.
Τώρα εγώ γιατί δεν κατάλαβα τίποτα ???? :confused::confused::confused: