μου φαινεται το φεμα πρεπει να ονομαστει ΣΚΥΛΟΣ-Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.αν μαζεψουμε ολα τα σχολια που εχουμε κανει μαλλον θα εχουμε την περιγραφη της τελειας συζυγου για τους αντρες του φορουμ!
μου φαινεται το φεμα πρεπει να ονομαστει ΣΚΥΛΟΣ-Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.αν μαζεψουμε ολα τα σχολια που εχουμε κανει μαλλον θα εχουμε την περιγραφη της τελειας συζυγου για τους αντρες του φορουμ!
Γιατί, θυμώνει αν ξεχάσεις την ...επέτειό σας?Ουτε θυμωνει και σου κραταει μουτρα αν ξεχασεις τα γενεθλια του...
+1000000000000000!!ναι εντάξει
αλλά δεν μαγειρευει δεν σκουπίζει δεν σφουγγαρίζει δεν πλένει τα πιάτα δεν στρίβει τσιγάρα δεν φτιάχνει καφέ δεν σου τρίβει την πλάτη στο μπάνιο
και βέβαια....δεν .....
γιαυτό κι εγώ έχω κι απο τα δύο
:lol:
Πρέπει να ψάξω να βρω και κάτι αντίστοιχο για τους άντρες....Χαχα ναι
Μάρέσει που αρκετά ποστς είναι από γυναίκες
Ε, βάλε μια δημοσκόπηση...Οι περισσότεροι τι έχουν? Αρσενικό ή θυληκό σκύλο ?
επισης οταν θες αγκαλιτσες,χαδακια κλπ ειναι παντα προθυμος κ με το παραπανω.. ( αυτο ισχυει κ για τα 2 φυλα )
ασε που προστατευει κ τον χωρο σου κ εσενα .. ( "κατι ακουσα, δεν πας να δεις?- ο αερας θα ειναι ,κοιμησου")
αν μαζεψουμε ολα τα σχολια που εχουμε κανει μαλλον θα εχουμε την περιγραφη της τελειας συζυγου για τους αντρες του φορουμ!
Γειά σου Κοκόνι με την όμορφη οικογένεια σου!ναι εντάξει
αλλά δεν μαγειρευει δεν σκουπίζει δεν σφουγγαρίζει δεν πλένει τα πιάτα δεν στρίβει τσιγάρα δεν φτιάχνει καφέ δεν σου τρίβει την πλάτη στο μπάνιο
και βέβαια....δεν .....
γιαυτό κι εγώ έχω κι απο τα δύο
:lol:
Τώρα εγώ γιατί δεν κατάλαβα τίποτα ????Μα για να εχεις την τελεια συζυγο πρεπει να εχεις και πολλα σκυλια,εγω παντως τωρα με 21 σκυλια ολα μαζι και παρ ολα αυτα,ταιζω και μου αρεσουν και πολλα αδεσποτα αρα απιστος,οποτε μαλλον το ιδιο ειναι.