Γιατί λατρεύω τη........ φυλή !!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τσοπάνοι....
Για το βλέμμα τους όταν lockαρουν ξένους........έρωτα ή πόλεμο?Τι ζητάς απ'τα δυο?:D
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο......
Το βλέμμα τους......αααχχχ...!!!:D

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
ροτβαιλερ, γιατι ειναι διπλη προσωπικοτητα .Με αυτους που δεν γνωριζει σοβαρος ενω με τους οικειους του βλακας μεχρι αηδιας.Λιωνει και εμεις μαζι του! εκφραση ολο αγαπη και ολα να περιστρεφονται γυρω απο την οικογενεια του.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αυστραλέζοι Ποιμενικοί:

1) Είναι τα πιο έξυπνα σκυλιά του πλανήτη με διαφορά. Δεν είναι δυνατόν να έχω εγώ διδακτορικό και ο σκύλος μου να είναι τούβλο.
2) Είναι χαρά Θεού από προσωπικότητα, έξω καρδιά, φιλικότατα, versatile, ζωηρά και ενεργητικά. Τα πάνε επίσης καλά με όλους.
3) Προσαρμόζονται πάρα πολύ εύκολα.
4) Εκπαιδεύονται εύκολα.
5) Είναι τα πιο ωραία σκυλιά του πλανήτη με γούνα και χρώματα που make a fashion statement.
6) Δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα υγείας, εκτός κι αν ο ιδιοκτήτης είναι ηλίθιος και τα αγοράσει από πετσοπά ή ΒΥΒ.
7) Έχουν χιούμορ.
8) Γενικά πρόκειται για ιδιαίτερα σκυλιά που έχουν υμνηθεί από πολλούς, μέχρι ποίημα τους έχει γράψει ο Baxter Black ο καομπόυς! :)

Last edited:

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Λατρευω τη φυλη γιατι ετυχε να ειναι τα κοριτσακια μου. Στην αρχη λατρευα τη φυλη γιατι μπλα μπλα μπλα. Πλεον λατρευω τα σκυλια ασχετου φυλης η μη. Δεν ξερω. Κατι επαθα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Γιατι ειναι μοναδικα και ανεπαναληπτα στην κυριολεξια, γιατι καθε μερα μαζι τους ειναι μια εκπληξη ποσο μαλλον μεγαλωντας το, γιατι ειναι ανθεκτικα και προσαρμοζονται παντου και παντα, γιατι ειναι πανεξυπνα, γιατι ειναι πανεμορφα βγαινουν σε ολα τα σχεδια και μεγεθη, γατι μας εχουν αναγκη.. γιατι δεν ανηκουν σε κανενα βιβλιο παρα μονο σε εμας!! Γιατι χαρη σάυτα εγινα καλυτερος ανθρωπος...
Τα ημιαιμα φυσικα ;)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
τα Γκρένενταλ.....:)
για την ....ανυπόφορη ώρες ώρες εξυπνάδα τους ....
για τον έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα τους....

τους Κοπρίτες.....:)
(ειδικά τους πρώην αδέσποτους...)
γιατί όσο και να μεγαλώσουν κουβαλούν μέσα τους την εμπειρία της ζωής του δρόμου....

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μου αρεσουν αρκετες ρατσες,μικροσωμες και μεγαλοσωμες.Εφοσον μπορουσα να αποκτησω μονο μικροσωμο λογω διαμερισματος κλπ κατεληξα σε jack russell,αλλα οχι μετα απο ωριμη σκεψη και ψαξιμο.Εφαγα καποιο κολλημα με αυτην την ρατσα.Μου αρεσει να ζω μαζι του γιατι ειναι πανεξυπνα,μαθαινουν γρηγορα και ευκολα,ειναι σπιρτοζικα,παιχνιδιαρικα οσο δεν παει και με κρατουν σε φορμα με τις βολτες αλλα και οταν αχολουμαι μαζι του και μεσα στο σπιτι,αφου δεν βαζει κωλο κατω,εκτος οταν κοιμαται.Ακομα και αν κοιμαται,πεταγεται αποτομα καποιες φορες και τρεχει στο μπαλκονι να γαβγισει,η γρυλιζει.Με κοιταει και με "διαβαζει"Συνεχως κατι θα θελει η θα πρεπει να σηκωθω και να επεμβω οταν πχ εχει βαλει κατι στο στομα του που μου εχει κλεψει απο το τραπεζι η που εχει βρει στο πατωμα.Μου αρεσει οταν ερχεται διπλα μου η στα ποδια μου και αραζει,δειχνει οτι του αρεσει η συντροφια μου...Μπηκα με την 1 στα δυσκολα απο τον 1ο σκυλο μου.

elenib

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
105
0
Σπετσες
Eλληνικος Ποιμενικος.
Για την προστατευτικη συμπεριφορα του.....την ανεξαρτητη δραση του......
και την αφοσιωση του.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οτιδηποτε Staffordshire, ακομα και Pit...

Σωματοτυπος-Θαρρος-Αφοσιωση-Ενεργεια-Εξυπναδα-Ανρωποκεντρικοτητα-Προσαρμοστικοτητα, ειναι καποια απο τα χαρακτηριστικα που με τραβουσαν παντα σε αυτες τις φυλες.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Το βλέμμα. Ένας μαγικός συνδυασμός περηφάνειας και θλίψης.
αυτο το βλεμα εντελως τυχαια ειναι ιδιο με αυτο που θα δεις στα αρχαια ελληνικα αγαλματα
τον καθρεφτη της ελληνικης αντιλιψης ζωης
:)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
το μαλι
για την ενεργεια του,για την αγαπη του για την οικογενεια του,για το ενστικτο προστασιας του περιβαλλοντος του,για το βαρεμενο,ηλιθιο,προβληματικο,χαρακτηρα του που σε καθε λεπτο της ζωης του απλα δε σε αφηνει να μην ασχοληθεις μαζι του.
φυσικα για την εξωτερικη εμφανιση!

για το μπαμπη τωρα δεν υπαρχει λογος απλα τον κοιτας και ζηλευεις που τον εχω εγω κ οχι εσυ!:p

poliklitos-maria

Active Member
29 Ιουνίου 2011
27
0
αν και παντα θελαμε ενα μεγαλοσωμο με τη προυποθεση οτι θα εχουμε αυλη,τελικα καταληξαμε σε jack russell γιατι μειναμε σε διαμερισμα χωρις αυλη αλλα δεν το εχουμε μετανοιωσει καθολου!!!!Η ΚΙΡΑ μας ειναι απιστευτη.ζωηραδα,εξυπναδα,περιεργεια και μονιμως ορεξη για παιχνιδι.ακομα και μετα απο κουραστικη βολτα!!!σημερα θα τη παμε για πρωτη φορα στη θαλασσα και ειμαστε κατενθουσιασμενοι!!!!
ειναι απλα ενα ''μεγαλος'' σκυλος που ποτε δεν ψηλωσε αλλα δε τη χαλαει καθολου απ'οτι φαινεται!!!

απο τοτε που γνωρισα και αγαπησα τα σκυλια μισησα τους ανθρωπους!!

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
αν και παντα θελαμε ενα μεγαλοσωμο με τη προυποθεση οτι θα εχουμε αυλη,τελικα καταληξαμε σε jack russell γιατι μειναμε σε διαμερισμα χωρις αυλη αλλα δεν το εχουμε μετανοιωσει καθολου!!!!Η ΚΙΡΑ μας ειναι απιστευτη.ζωηραδα,εξυπναδα,περιεργεια και μονιμως ορεξη για παιχνιδι.ακομα και μετα απο κουραστικη βολτα!!!σημερα θα τη παμε για πρωτη φορα στη θαλασσα και ειμαστε κατενθουσιασμενοι!!!!
ειναι απλα ενα ''μεγαλος'' σκυλος που ποτε δεν ψηλωσε αλλα δε τη χαλαει καθολου απ'οτι φαινεται!!!

απο τοτε που γνωρισα και αγαπησα τα σκυλια μισησα τους ανθρωπους!!

Βαλε καμια φωτο να καμαρωσουμε την σκυλιτσα σας...

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ημίαιμος.
Γιατί είναι μοναδικός. Και κάθε μέρα ανακαλύπτω κάτι διαφορετικό γι'αυτόν.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Γνωριζοντας(εδω στο φορυμ) πολλες φυλες που δε ηξερα εχω εντυπωσιαστει απο πολλες και θαυμαζω αλλες τοσες!!!Παντα ηθελα ενα λαμπραντορ οπως ελεγα καφε ή χρυσο!!Δε ξερω αν καποτε παω και παρω και εγω ενα καθαροαιμο λαμπραντορ....αλλα σιγουρα ξερω οτι θα μπω σε μια φιλοζωικη,ενα κοινοκομειο ή θα βρω παλι καποιο στο δρομου και θα πω αυτο ειναι για εμενα και για εκεινο εγω!!Λατρευω ολα τα σκυλια και πιστευω οτι δε θα σταματισω να βρησκω-περνω ημιαιμο!!!
Βεβαια να πω την αληθεια μου με θεωρω πολυ τυχερη που βρηκα ενα ημιαιμο λαμπραντορ γιατι τα εχω συνδιασει ολα!!!Και απο λαμπ μου αρεσει(που το εχει και η δικια μου)η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ!!!