Γιατί εξημέρωσε ο άνθρωπος το σκύλο?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
.....ουφ βαγγελιστραμ...μερικα πραγματα ειναι εξ ορισμου ανυπερβλητα (τις φατσουλες μου μεσα!)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
.....ουφ βαγγελιστραμ...μερικα πραγματα ειναι εξ ορισμου ανυπερβλητα (τις φατσουλες μου μεσα!)
...ουφ ωρη βλοημενη ,οντως ανυπερβλητα !

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ειπα και νωριτερα, ή μαλλον καλυτερα - αναρωτηθηκα, αν τα Sulimov ειναι απο καποιο υβριδιο Λυκου-Σκυλου cross Τσακαλι. Πραγματικα, ξερουμε 1.000.000% πως εγινε αυτη η διασταυρωση; Απλα εχω τις αμφιβολιες μου..
Κακώς τις έχεις διότι ξέρουμε ακριβώς πώς έκανε τη διασταύρωση ο Sulimov. Ο άνθρωπος εξήγησε εκτενέστατα πώς έκανε την εκτροφή, πόσες γενεές του πήρε, τι ακριβώς κοκταίηλ έβγαλε και γιατί και σε τι κατεύθυνση πρόκειται να κινηθεί στο μέλλον (θα βάλει ολίγον περισσότερο τσακάλι στον κυκεώνα). Επίσης μας έδειξε και πώς τα εκπαιδεύει, η Αεροφλότ μας είπε πώς ακριβώς έχει στήσει την όλη μηχανή και πώς κάνει τις ασκήσεις ασφαλείας. Μας έκανε και μια επίδειξη να δείξει πώς τα Σουλιμοβάκια δουλεύουν ακριβώς και τι βρίσκουν. Είχα κάνει κάποιο νήμα στις Φυλές Σκύλων/Ημίαιμα ή είχα απαντήσει σε ένα. Το ντοκυμαντέρ είναι παραγωγής National Geographic, συνεργασία Αμερικάνων και Ρώσσων και πάρα πολύ γνωστό.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Κακώς τις έχεις διότι ξέρουμε ακριβώς πώς έκανε τη διασταύρωση ο Sulimov. Ο άνθρωπος εξήγησε εκτενέστατα πώς έκανε την εκτροφή, πόσες γενεές του πήρε, τι ακριβώς κοκταίηλ έβγαλε και γιατί και σε τι κατεύθυνση πρόκειται να κινηθεί στο μέλλον (θα βάλει ολίγον περισσότερο τσακάλι στον κυκεώνα). Επίσης μας έδειξε και πώς τα εκπαιδεύει, η Αεροφλότ μας είπε πώς ακριβώς έχει στήσει την όλη μηχανή και πώς κάνει τις ασκήσεις ασφαλείας. Μας έκανε και μια επίδειξη να δείξει πώς τα Σουλιμοβάκια δουλεύουν ακριβώς και τι βρίσκουν. Είχα κάνει κάποιο νήμα στις Φυλές Σκύλων/Ημίαιμα ή είχα απαντήσει σε ένα. Το ντοκυμαντέρ είναι παραγωγής National Geographic, συνεργασία Αμερικάνων και Ρώσσων και πάρα πολύ γνωστό.
το ντοκυμαντερ ειναι οντως παρα πολυ ωραιο και ακρως επεξηγηματικο

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Αν και το ανεφερα σε αλλο θεμα...
BBC Horizon - The secret life of the dog
Εχει ολα αυτες τις ερευνες και μελετες.

..πολυ ωραιο ντοκιμαντερ (αν και λεει και κανα δυο μπουρδες σε ορισμενα σημεια), αλλα δεν λεει κατι για το Sulimov ή το τσακαλι.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δεν είναι αυτό το ντοκυμαντέρ. Το συγκεκριμένο που σου λέμε έχει εκτεταμένη αναφορά στα Σουλιμοβάκια με πολλές εξηγήσεις κλπ.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, στην περίπτωση αυτή όμως είναι απόλυτα σωστά διότι άκουσα το Σουλιμόφ με τ' αυτιά μου να τα λέει ωραία και αναλυτικά το ντοκυμαντέρ.