Αυτό ισχύει και αντιστρόφως αγαπητέεπισης ενα αλλο καλο θεμα για τις γυναικες ομως αλλα οχι σε αυτο το φορουμ θα ηταν το <<γιατι δεν ψαχνω αντρα που ειδα σε ταινια>>
edit: Doris είμαστε περισσότερες εδώ μέσα. Πρόσεχε τι ξεστομίζεις.
Αυτό ισχύει και αντιστρόφως αγαπητέεπισης ενα αλλο καλο θεμα για τις γυναικες ομως αλλα οχι σε αυτο το φορουμ θα ηταν το <<γιατι δεν ψαχνω αντρα που ειδα σε ταινια>>
To θεμα ειναι γιατι ολες,οι γυναικες να μην ειναι σαν αυτες των ταινιων , ημερολογιων , και οχι τι ψαχνουνε οι αντρες!!!!!!Works both ways ομως! Ουτε κι οι άντρες θα έπρεπε να ψάχνουν τις γυναίκες που ειδαν σε ταινία (ή ημερολόγιο ή βίντεο κλip)![]()
Λιγο off αλλα θα σκασω αν δε ρωτησω..
Ναι γιατί δε σκέφτεσαι τον άμοιρο τον καρτουνίστα, πόσα διαφορετικά σχεδιάκια να φτιάξει πια??Στην λαίδη και τον αλήτη εαν δεν με απατά η μνήμη μου η Λαίδη γεννοβολάει μερικά καθαρόαιμα λαιδάκια και μερικά καθαρόαιμα αλητάκια σε καμια περίπτωση δεν βγαίνουν μιξ τα κουτάβια....!
έχεις ένα δίκαιο.....αντε ήταν και καρτούν του 60 αντε να το δεκτώ.....αλλα η λαιδη κ αλήτης 2-3 είναι πρόσφατα και πάλι το ίδιο γίνεται....Ναι γιατί δε σκέφτεσαι τον άμοιρο τον καρτουνίστα, πόσα διαφορετικά σχεδιάκια να φτιάξει πια??
ειδες γαμωτο πως την πατας απο ταινιες ? εμενα το γερμανακι μου ουτε πατατες εμαθε να τηγανιζει , ουτε καφε μου φτιαχνει , ουτε για ψωνια παει , ουτε βαζει πλυντηριο ... αχαχαχαααα ...
Έτσι ακριβώς. Δεν περίμενα να δω τον Ρεξ ή την Λάσυ αλλά εδώ είναι ένας σκύλος που κάθεται συνεχώς σε έναν καναπε, μια αντιπαθέστατη φωνή με άκυρες ατάκες και ένα άθλιο σενάριο.Πολύ μουφα η σειρά. Χιούμορ ανύπαρκτο, σενάριο οτιναναι, οι διάλογοι της εμμας κρυοι, "ας κρύψω στην αυλή τα τιμαλφη...".
Κάτι που σίγουρα θα έλεγε ένας σκύλος με αυτές τις λεξεις...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Πολύ μουφα η σειρά. Χιούμορ ανύπαρκτο, σενάριο οτιναναι, οι διάλογοι της εμμας κρυοι, "ας κρύψω στην αυλή τα τιμαλφη...".
Κάτι που σίγουρα θα έλεγε ένας σκύλος με αυτές τις λεξεις...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Έτσι ακριβώς. Δεν περίμενα να δω τον Ρεξ ή την Λάσυ αλλά εδώ είναι ένας σκύλος που κάθεται συνεχώς σε έναν καναπε, μια αντιπαθέστατη φωνή με άκυρες ατάκες και ένα άθλιο σενάριο.