Γιατί δεν παίρνω σκύλο που είδα σε ταινία!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
επισης ενα αλλο καλο θεμα για τις γυναικες ομως αλλα οχι σε αυτο το φορουμ θα ηταν το <<γιατι δεν ψαχνω αντρα που ειδα σε ταινια>>
Αυτό ισχύει και αντιστρόφως αγαπητέ :)

edit: Doris είμαστε περισσότερες εδώ μέσα. Πρόσεχε τι ξεστομίζεις.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Works both ways ομως! Ουτε κι οι άντρες θα έπρεπε να ψάχνουν τις γυναίκες που ειδαν σε ταινία (ή ημερολόγιο ή βίντεο κλip) :p
To θεμα ειναι γιατι ολες,οι γυναικες να μην ειναι σαν αυτες των ταινιων , ημερολογιων , και οχι τι ψαχνουνε οι αντρες!!!!!!:p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
To θεμα ειναι γιατι ολες,οι γυναικες να μην ειναι σαν αυτες των ταινιων , ημερολογιων , και οχι τι ψαχνουνε οι αντρες!!!!!!:p
Γιατί ούτε όλοι οι άντρες είναι έτσι

jax-teller-shirtless-promo.jpg

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ψιτ, κορίτσια, δεν ψωνίζουμε ότι προμοτάρουν οι ταινίες, αν δεν κάνουμε έρευνα λέμεεεεε

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
έκατσα χθες να δω το χατσι, ξενέρωσα την ζωή μου.....:tox:

Στην λαίδη και τον αλήτη εαν δεν με απατά η μνήμη μου η Λαίδη γεννοβολάει μερικά καθαρόαιμα λαιδάκια και μερικά καθαρόαιμα αλητάκια σε καμια περίπτωση δεν βγαίνουν μιξ τα κουτάβια....!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Στην λαίδη και τον αλήτη εαν δεν με απατά η μνήμη μου η Λαίδη γεννοβολάει μερικά καθαρόαιμα λαιδάκια και μερικά καθαρόαιμα αλητάκια σε καμια περίπτωση δεν βγαίνουν μιξ τα κουτάβια....!
Ναι γιατί δε σκέφτεσαι τον άμοιρο τον καρτουνίστα, πόσα διαφορετικά σχεδιάκια να φτιάξει πια??

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μα είναι βγαλμένο απ'΄τη ζωή! Κι εδώ, μεσα στο ίδιο μας το φόρουμ, κάπου εχουμε γέννα με ακιτα x αδέσποτο που εβγαλε ακιτάκια :D

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Ναι γιατί δε σκέφτεσαι τον άμοιρο τον καρτουνίστα, πόσα διαφορετικά σχεδιάκια να φτιάξει πια??
έχεις ένα δίκαιο.....αντε ήταν και καρτούν του 60 αντε να το δεκτώ.....αλλα η λαιδη κ αλήτης 2-3 είναι πρόσφατα και πάλι το ίδιο γίνεται....

@Αρα κρητικοπούλα αμα συνδιάσω την Κέλλυ με ενα κινέζικο λοφιοφόρο έχω ελπίδες να αποκτήσω το σκυλί των ονείρων μου!! :p οχι ρε γαμωτο και την στειρωσα ...

(προσφάτως είδα το αποτέλεσμα γέννας πεκινουά-γκριφον.....τα γκρέμλινγκ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!!!)

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
ειδες γαμωτο πως την πατας απο ταινιες ? εμενα το γερμανακι μου ουτε πατατες εμαθε να τηγανιζει , ουτε καφε μου φτιαχνει , ουτε για ψωνια παει , ουτε βαζει πλυντηριο ... αχαχαχαααα ...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ειδες γαμωτο πως την πατας απο ταινιες ? εμενα το γερμανακι μου ουτε πατατες εμαθε να τηγανιζει , ουτε καφε μου φτιαχνει , ουτε για ψωνια παει , ουτε βαζει πλυντηριο ... αχαχαχαααα ...

Και μόνο το να μην σου φτιάχνει πρωινό... ειναι too much...

Αλλά περα από την πλάκα, οκ ειχαμε ως τωρα τους ανεγκέφαλος με τα πετσοπ, με τις γεννες ιδιωτών.... τώρα ξεκινά νέος γύρος "το κυνήγι του γκολντεν ριτριβερ"...

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πολύ μουφα η σειρά. Χιούμορ ανύπαρκτο, σενάριο οτιναναι, οι διάλογοι της εμμας κρυοι, "ας κρύψω στην αυλή τα τιμαλφη...".
Κάτι που σίγουρα θα έλεγε ένας σκύλος με αυτές τις λεξεις...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Αυτο λεγαμε με τη μαμα μου πριν. Απατη θα παει, βαλανε κραχτη το σκυλο(που ειναι γλυκα) αλλα δε φτανει

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Πολύ μουφα η σειρά. Χιούμορ ανύπαρκτο, σενάριο οτιναναι, οι διάλογοι της εμμας κρυοι, "ας κρύψω στην αυλή τα τιμαλφη...".

Έτσι ακριβώς. Δεν περίμενα να δω τον Ρεξ ή την Λάσυ αλλά εδώ είναι ένας σκύλος που κάθεται συνεχώς σε έναν καναπε, μια αντιπαθέστατη φωνή με άκυρες ατάκες και ένα άθλιο σενάριο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα

Δεν.... με τίποτα!
Ο μόνος που καπως το σώζει, ο Μπέζος.... Ολο το υπολοιπο ειναι κρυο και στα ορια του υστερικου. Χιουμορ γιοκ.... αλλά το χιουμορ παει και με την ευφυία.... η ευφυία όμως η οποία υπολειπεται μπορει να κάνει τη "ζημια" σε μια ακομα φυλη.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Έτσι ακριβώς. Δεν περίμενα να δω τον Ρεξ ή την Λάσυ αλλά εδώ είναι ένας σκύλος που κάθεται συνεχώς σε έναν καναπε, μια αντιπαθέστατη φωνή με άκυρες ατάκες και ένα άθλιο σενάριο.

Σε χαλασε και εσένα η φωνη-νιαου του σκυλου ε?

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Α νόμιζα οτι μόνο εγω βρήκα αηδία την σειρά....και είχε καλές προοπτικές να είναι ενδιαφέρουσα αλλά που! Ελπίζω να μην γίνει όργιο με τα λαμπραντορ, πάντως αυτο που παίζει ειναι γλύκα αλλα δεν έχει φωνητικό ταλέντο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn