Αυτή η ταινία αποτελεί κακό πρότυπο! Ντροπή! Ου 666!!!η σειρά είναι τυχαία και βάλτε ότι άλλο νομίζετε!!!!! απλά ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ GRANDE ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ!!!!!!!
6. Αγ, Βερνάρδου
[video=youtube;_m3fKQD92go]http://www.youtube.com/watch?v=_m3fKQD92go[/video]
Δυστυχώς και στα 101 της Δαλματίας υπάρχει γέννα,,,,, και στο sex n the city...... και στο Turner and Hootch...... ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!Αυτή η ταινία αποτελεί κακό πρότυπο! Ντροπή! Ου 666!!!
Μας διδάσκει ότι τα κουτάβια μας τα αγοράζουμε από πετσοπ (μπετόβεν)...και ότι οι ανεύθυνες γέννες είναι κάτι φυσιολογικό (μπετόβεν - μίσσι). Ανεύθυνοι γονείς!
καμία σχέση την ειχε με οίστρο στο πάρκο και την ,,,,,,, αρσενικάΣτο sex and the city όμως το σκυλί ήταν εκτροφικό, γιατί η Charlotte το είχε πάει και σε έκθεση και μάλιστα είχε και οίστρο. Άρα έγινε με τη βοήθεια του εκτροφέα της.
Πώς σας φάνηκε;
Θα με αναγκάσεις να ξαναδώ τα επεισόδια! ΧΑΧΑΧΑκαμία σχέση την ειχε με οίστρο στο πάρκο και την ,,,,,,, αρσενικά
έχω κάνει διατριβή στο συγκεκριμένο!!!!! αχαχαχχαχααχχΘα με αναγκάσεις να ξαναδώ τα επεισόδια! ΧΑΧΑΧΑ
Κι εγώ αλλά μ' έπιασες αδιάβαστη. Όντως θυμάμαι το σκηνικό στο πάρκο, αλλά δε θυμόμουν ότι απ' αυτά έμεινε έγκυος.έχω κάνει διατριβή στο συγκεκριμένο!!!!! αχαχαχχαχααχχ
α να γεια σου!!!!!! έχω και μάρτυρες αχαχαχχαααχαχχαΌντως στο πάρκο έγινε η δουλειά !
Το είδα πρόσφατα το επ. , και μετά έδειχνε τα την Σάρλοτ που έχει νευριάσει επειδή ακόμα και το σκυλί έμεινε έγκυος ...
Ναι, ναι κ καταλαβαινει μονο ολλανδικα χεχε!Παιζει σειρα ομως με μαλινουα person of interest second season , και ο σκυλος τα σπαει!!!
Lol..επισης ενα αλλο καλο θεμα για τις γυναικες ομως αλλα οχι σε αυτο το φορουμ θα ηταν το <<γιατι δεν ψαχνω αντρα που ειδα σε ταινια>>
Works both ways ομως! Ουτε κι οι άντρες θα έπρεπε να ψάχνουν τις γυναίκες που ειδαν σε ταινία (ή ημερολόγιο ή βίντεο κλip)...
επισης ενα αλλο καλο θεμα για τις γυναικες ομως αλλα οχι σε αυτο το φορουμ θα ηταν το <<γιατι δεν ψαχνω αντρα που ειδα σε ταινια>>