Γιατί δεν παίρνω σκύλο που είδα σε ταινία!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Και φυσικά το thread χωρίς το dogo argentino στην ταινία headhunters (καταπληκτική btw) θα ήταν λειψό!!!

[video=youtube;RIesIOdBUh0]http://www.youtube.com/watch?v=RIesIOdBUh0[/video]

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
η σειρά είναι τυχαία και βάλτε ότι άλλο νομίζετε!!!!! απλά ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ GRANDE ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ!!!!!!!

6. Αγ, Βερνάρδου
[video=youtube;_m3fKQD92go]http://www.youtube.com/watch?v=_m3fKQD92go[/video]
Αυτή η ταινία αποτελεί κακό πρότυπο! Ντροπή! Ου 666!!!

Μας διδάσκει ότι τα κουτάβια μας τα αγοράζουμε από πετσοπ (μπετόβεν)...και ότι οι ανεύθυνες γέννες είναι κάτι φυσιολογικό (μπετόβεν - μίσσι). Ανεύθυνοι γονείς!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
O Frankeweenie! Ένα bull terrier σε μορφή Frankstein! H πρώτη ταινία του 1984

[video=youtube;2rcPe9sojpc]http://www.youtube.com/watch?v=2rcPe9sojpc[/video]

και η επανέκδοση σε μορφή καρτούν

[video=youtube;58w1keRNYFE]http://www.youtube.com/watch?v=58w1keRNYFE[/video]

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αυτή η ταινία αποτελεί κακό πρότυπο! Ντροπή! Ου 666!!!

Μας διδάσκει ότι τα κουτάβια μας τα αγοράζουμε από πετσοπ (μπετόβεν)...και ότι οι ανεύθυνες γέννες είναι κάτι φυσιολογικό (μπετόβεν - μίσσι). Ανεύθυνοι γονείς!
Δυστυχώς και στα 101 της Δαλματίας υπάρχει γέννα,,,,, και στο sex n the city...... και στο Turner and Hootch...... ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Στο sex and the city όμως το σκυλί ήταν εκτροφικό, γιατί η Charlotte το είχε πάει και σε έκθεση και μάλιστα είχε και οίστρο. Άρα έγινε με τη βοήθεια του εκτροφέα της.

Πώς σας φάνηκε;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Στο sex and the city όμως το σκυλί ήταν εκτροφικό, γιατί η Charlotte το είχε πάει και σε έκθεση και μάλιστα είχε και οίστρο. Άρα έγινε με τη βοήθεια του εκτροφέα της.

Πώς σας φάνηκε;
καμία σχέση την ειχε με οίστρο στο πάρκο και την ,,,,,,, αρσενικά

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Είχα δει και εγώ παλιά μια ταινία με κάτι Ντόπερμαν που έκαναν μια ληστεία, δεν θυμάμαι τον τίτλο, και σε μια ταινία με τον αντίχριστο κάτι ροτβάϊλερ που προσέχαν το μικρό διαβολάκι

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
έχω κάνει διατριβή στο συγκεκριμένο!!!!! αχαχαχχαχααχχ
Κι εγώ αλλά μ' έπιασες αδιάβαστη. Όντως θυμάμαι το σκηνικό στο πάρκο, αλλά δε θυμόμουν ότι απ' αυτά έμεινε έγκυος.
Θυμόμουν μόνο ότι την έτρεχε στην έκθεση και προσπαθώ να βρω το επεισόδιο που γεννάει αλλά μπαααα

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εγω να σας πω την αμαρτια μου,οταν ημουν πολυ μικρή κι έβελπα το ΡΕΞ,ομολογώ ερωτευτηκα το Γ.Π.!!
Ειχα δει και τη Λαση και αλλες ταινιες με σκυλια,αλλά δε ξερω,επαθα ενα κλικ με τη συγκεκριμενη φυλη!! Παρόλα αυτα όμως ο πρώτος μου σκύλος ήταν ημιαιμο γκέκας...θελω να πω οτι ναι μεν ηθελα ενα γ,π, αλλά καταλαβα οτι δεν ηταν ευκολη υπόθεση να τον αποκτήσω,ημουν και παιδί τοτε,δε μπορουσα να αποκτήσω εναν τετοιο σκυλο!
Δεν κολησα ομως το μικροβιο της συγκεκριμενης σειρας όπου θα μπορούσα να παω την άλλη μερα να παρω ενα τετοιο κουταβι! Κι αφου περασαν τα χρόνια και μετα απο ωριμη σκεψη πηρα το Ροκυ,δεν εχει σημασια που ειναι ημιαιμος Γ.Π.,το θεμα ειναι οτι καταφερα να παρω το σκυλο που λατρεψα απο παιδι!!! και δεν τον αλλάζω με τιποτα!!*agapoylas*:love:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Όντως στο πάρκο έγινε η δουλειά !
Το είδα πρόσφατα το επ. , και μετά έδειχνε τα την Σάρλοτ που έχει νευριάσει επειδή ακόμα και το σκυλί έμεινε έγκυος ...
Η Λαίδη ήταν δώρο Χριστουγέννων και καθε Χριστούγεννα περίμενα ενα κουτάβι κάτω απο το δέντρο και όλα έβρισκα λούτρινα ... τότε τους "μισούσα " τους γονείς μου ! :p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όντως στο πάρκο έγινε η δουλειά !
Το είδα πρόσφατα το επ. , και μετά έδειχνε τα την Σάρλοτ που έχει νευριάσει επειδή ακόμα και το σκυλί έμεινε έγκυος ...
α να γεια σου!!!!!! έχω και μάρτυρες αχαχαχχαααχαχχα

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Βρείτε μου το επεισόδιο! Στο ίδιο επεισόδιο γεννάει κιόλας ή σε άλλο; Τα θέλω και τα δύο!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
μαλλον πρεπει να αλλαξουμε τελειως νοοτροπια για να μην μας αγγιζουν τετοια θεματα και να ειμαστε πιο συνηδειτοποιημενοι.δεν μπορει να μας επηρεαζουν οι διαφημησεις των αμαξιων των ρουχων και του lifestyle γενικοτερα που πλασαρουν τα media και να μην μην ανταποκρινομαστε στις ταινιες με σκυλους που οι πιο πολλες πλασαρουν το ιματζ του ιδιοκτητη και οχι το σκυλο πραγματικα,ειναι συγκοινωνουντα δοχεια!

θα επρεπε να υπαρχει και μια τυπικη εκπαιδευση στο σχολειο για φιλοζωικα θεματα κ.α

επισης ενα αλλο καλο θεμα για τις γυναικες ομως αλλα οχι σε αυτο το φορουμ θα ηταν το <<γιατι δεν ψαχνω αντρα που ειδα σε ταινια>>

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
επισης ενα αλλο καλο θεμα για τις γυναικες ομως αλλα οχι σε αυτο το φορουμ θα ηταν το <<γιατι δεν ψαχνω αντρα που ειδα σε ταινια>>
Lol..
Μηπως γιατι κανεις δεν ειναι οπως στην ταινια?
Εκει ειναι ολοι πολυ καλα.. εκπαιδευμενοι χεχε!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
...
Works both ways ομως! Ουτε κι οι άντρες θα έπρεπε να ψάχνουν τις γυναίκες που ειδαν σε ταινία (ή ημερολόγιο ή βίντεο κλip) :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn