Γιατί δεν μπορούμε να

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
οκ και? το εκανα αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου
Αυτο ήταν το πρωτο σου μήνυμα όμως.
μπουμε στο φόρουμ; Επειδή δεν θέλουμε να συμπληρώσουμε το ερωτηματολόγιο;
Θα μπορούσες εξ αρχής να ρωτήσεις ποια εταιρεία κάνει την έρευνα....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Θα επιληφθεί του θέματος ο admin μιας και αυτός είναι υπεύθυνος για ο,τιδήποτε!

Να αναμένεις απάντηση είτε από εδώ είτε σε pm!

Περαιτέρω δεν έχει νόημα να το συζητάμε...

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Λοιπόν...

Αρχικά, με το που επισκέπτεται την σελίδα κάθε μέλος βγαίνει ένα μήνυμα που σε πηγαίνει στην ανακοίνωση για την έρευνα και όχι την ίδια την έρευνα.

Διαβάζεις περί τίνος πρόκειτε και αν δεν θες να συμμετέχεις προχωράς χωρίς πρόβλημα σε ότι επιθυμείς να δείς, διαβάσεις, κάνεις στην σελίδα.

Ο λόγος που κάνουμε την έρευνα είναι για να μάθουμε περισσότερα για τα μέλη, αλλά κυρίως για τους επισκέπτες (που δεν είναι μέλη).Ακόμα περισσότερο για να δώσουμε και σε αυτούς, τους επισκέπτες, ένα τρόπο να εκφράσουν τον λόγο που παραμένουν "ανενεργοί".

Οι δημογραφικές πληροφορίες (που δεν περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα) βοηθούν στο να φτιάξουμε τον "χάρτη" της σελίδας και να κατανοήσουμε/αξιολογήσουμε καλύτερα τις προτάσεις που γίνονται (διαφορετικά αξιολογείς μια πρόταση από ένα αγόρι 17 χρονών, χωρίς σκύλο και διαφορετικά από μια κυρία 42 ετών, εκτροφέα, για παράδειγμα).

Μόνο μιας τέτοιας μορφής έρευνα θα μπορούσε να μας δώσει συγκεντρωτικά, σχετικά σύντομα και όσο το δυνατόν, έγκυρα αποτελέσματα ώστε να είναι χρήσιμα.

Να τονίσουμε και εδώ πως η έρευνα είναι ανώνυμη και δεν συνδέεται ούτε καν με nicknames, e-mails, ip, κλπ.

Αν κάποιος ενδιαφέρετε να κάνει και εκείνος κάποια έρευνα χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθεί στην METRON ANALYSIS Α.Ε. ή την MRB HELLAS A.E., ορίστε και το δωρεάν εργαλείο που χρησιμοποιούμε:

www.limesurvey.org

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δυστυχώς τ(σ)άκι μου κάνεις λάθος.......τα πράγματα έχουν αγριέψει
το ερωτηματολόγιο αυτό είναι πιο μεγάλο κακό απο όσο το υπολόγισες....

περίπου 668,5 το μέτρησα εγώ :p

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
O tsaki ειναι η αμαλια ???
Παει ξεμωράθηκες με τα γενεθλια της κοκονας σου:p:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
έχω να φτιάξω και πατσότουρτα και έχω αργήσει........να δώ πως θα τους πείσω να μην την φάνε με τα κεριά αναμμένα

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
ουυυυ 666 ερωτηματολογιο!!! ουουουουυυυυ 666!
δυστυχώς τ(σ)άκι μου κάνεις λάθος.......τα πράγματα έχουν αγριέψει
το ερωτηματολόγιο αυτό είναι πιο μεγάλο κακό απο όσο το υπολόγισες....

περίπου 668,5 το μέτρησα εγώ

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ........ :D :D :D

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Αντμιν δεν με αφορά ο λόγος που γίνεται η έρευνα. Και σε φ΄ρουμ δεν γίνονται τέτοιες ερωτήσεις γιατί απλούστατα ο 17ος χρονος χωρίς σκύλο θα ανοίξει σχετικό θέμα μόνος του. Αρα δεν πείθομαι. Αλλά όπως είπα δεν με αφορά. Οι ερωτήσεις μου ήταν συγκεκριμμένες. Παρεπιπτόντως μπαίνω κανονικά απο την ώρα που επενεβεις.

Τελευταία να επιμείνω στην ερώτηση. Είναι το φόρουμ περουσιακό στοιχείο εταιρείας κερδοσκοπικού χαρακτήρα ναι ή οχι;

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Η μόνη ενέργεια που έκανα σε σχέση με το θέμα που ανέφερες ήταν να απαντήσω και χαίρομαι που βοήθησε.

Είμαι σίγουρος πως κάτι δεν κατανόησες στο παράδειγμα με τον 17χρονο, αλλά δεν πειράζει...

Το φόρουμ δεν είναι περιουσιακό στοιχείο κανενός είδους εταιρείας.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ευχαρίστως να απαντήσουμε.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Έχω απαντήσει στο ερωτηματολογιο αλλα παρ ολα αυτα μου πεταγεται καθε μισο λεπτο ενα σπαστικο παραθυρακι κατω δεξια που μου λεει να παρω μερος στην ερευνα..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Και εγώ αυτό νόμισα πως έκανα κάποιο λάθος και ξανάπαντησα αλλά:D... που να φύγει.... φέρτε τα σκόρδα μπας και το <ξορκίσουμε>:p:p:p