Γιατί δεν μπορούμε να

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το ερώτημα σου είναι αν θέλεις να μπεις στο forum ή να μάθεις αν το forum έγινε εταιρία?

Δεν σε εκβιάζει κανείς!Δεν θέλει να μάθει κανείς προσωπικά σου στοιχεία!

Ένα απλό ερωτηματολόγιο είναι!That's all!
Αν δεν θέλεις να απαντήσεις δεν το συμπληρώνεις και το κάνεις πέρα, αν θέλεις το συμπληρώνεις!Απλά τα πραγματάκια!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Βασικά οι ερωτήσεις δεν αφορούν και σε πολύ προσωπικά δεδομένα, κι αν δε θέλεις, απαντάς ''τίποτα απο τα παραπάνω'' ή την τελευταία επιλογη που δε θυμάμαι τη διατύπωση, αλλα σε αφηνει να μην απαντήσεις. Πες και ψέμματα αν σε χαλάει.
Τωρα, αν δίνεις μπαρφ ή ξηρά, ποσους σκύλους έχεις και πώς τους πήρες, έχουν ειπωθει και σε ποστ.
Πολύ κακό για το τίποτα...

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
To θέμα για μένα είναι α) γιατί κάνουν ερωτήσεις ποιο ο λόγος ρε αδερφέ; β) γιατί δεν μπορώ να μπώ και αν σχετίζεται με το ερωτηματολόγιο και γ) το αν είναι εταιρεία σαφώς με απασχολεί με την έννοια οτι θέλω να ξέρω που συμμετεχω

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
γεγονός είναι ότι για όλα τα σχετικά ερωτήματα εμείς οι μοντερέιτορ μπορούμε να απαντήσουμε ως εξής

"στείλε ένα πμ στον admin"

καθότι εμείς είμαστε απλά μέλη με επιπλέον ευθύνες και δεν συμμετέχουμε στην λήψη αποφάσεων σχετικά με το φόρουμ ούτε και γνωρίζουμε τα ιδιοκτησιακά του

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Κοκονι ρωτά ιεραρχικά. Εσύ δεν είσαι λαμπατέρ εδώ μέσα. Ρωτάω κάτι εσένα, εσύ με τι σειρά σου μάθε και κοινοποίησε σε παρακαλώ. Αν είναι δυνατόν να βαριόμαστε για τα πάντα σε αυτη τη χωρα

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
συγνώμη που απαντώ, αλλά δεν είναι υπηρέτες μας οι moderators... Λιγότερο χρόνο θα σου έπαιρνε ένα πμ στον admin..

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
α) για να κάνουν κάποιες αλλαγες στο φόρουμ που θα το κανουν πιο ενδιαφερον απο αποψη θεματολογιας? (θα εκπλαγω αν η "δημοσκοπιση" γίνεται απο εταιρία, είναι τόσο απλό που θα το έκανα κι εγώ αν μου το ζήταγαν :cool:) (κυριολεκτω και μιλάω για το συγκεκριμένο απλουστατο ερωτηματολογιο)
β) -
γ) αν είναι εταιρία το φορουμ τι πουλάει/προωθει ακριβώς?? ζώα και τροφές πάντως όχι (αν ναι, τοτε κανει πολυ κακη δουλεια :D)

Όλα αυτά φυσικα είναι δικες μου υποθεσεις/αποψεις αν θες επισημες απαντησεις όντως πρεπει να στειλεις πμ στον admin

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αυτούς που ζητάνε τα πάντα (και μάλιστα με ύφος) από εθελοντές και ξεσπάνε σε αυτούς την οργή που δεν τολμούν να εκφράσουν σε ανθρώπους που πληρώνουν από την τσέπη τους ποτέ δεν θα τους καταλάβω... :rolleyes:

Lord & Maya αν έχεις τόσο μεγάλο θέμα με το να δίνεις πληροφορίες για τον εαυτό σου αλλά και να μαθαίνεις τα πάντα για τους άλλους, δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε forum.

Το e-mail σου είναι σημαντικό προσωπικό δεδομένο και το παραδίδεις σε αγνώστους κατά την εγγραφή σου. Όπως και τα 300 σου μηνύματα ως τώρα.

(αν ναι, τοτε κανει πολυ κακη δουλεια :D)
:D :D

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Ακριβώς επιλέγω. Αν μπορούσα να μπω στο φόρουμ χωρίς να συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο θα ήταν μια άλλη ιστορία. Πιθανόν να μην σχετίζονται . Αλλά ρωτάω. Και ναι έχω ένα θεματάκι όταν νιώθω οτι εκβιάζομαι

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
αν νιωθεις να εκβιάζεσαι απο ένα ερωτηματολογιο που δεν ειναι υποχρεωτικο να συμπληρωσεις (εφοσον κι αλλα ατομα που δεν το εχουν συμπληρωσει μπαινουν χωρις προβλημα) κάποιο άλλο θέμα υπάρχει και δε μπορεις να μπεις κανονικα) και αντιδρας ετσι....
μαλλον δε θελω να ξερω πως αντιδρας σε πραγματικους εκβιασμους:rolleyes:

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Λαρα νομίζω οτι είναι σαφες οτι όταν δεν μπορείς να μπεις δεν ξέρεις αν μπορούν άλλα άτομα που αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο με σένα. Έκανα μια ερώτηση και περιμένω μια απάντηση επίσημη. Τα ψυχανεμίσματα ο καθενας μας τα είπε

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μα στο είπαν απο την πρωτη σελιδα ότι δεν είναι υποχρεωτικο και άρα έχεις κάποιο άλλο θέμα κι εσύ ξεκινησες να "φωναζεις" περι εταιρίας, συνωμοσιας και προσωπικα δεδομένα :)
Άλλωστε δεν καταλαβαινω πως δεν μπορεις να μπεις και είσαι μέσα!

Τελοσπάντων, ευχομαι να βγαλεις ακρη. Καληνυχτα

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Μπαίνω με πλάγιο τρόπο, δεν φωνάζω, και συνομωσίες κτλ βγαίνουν απο το μυαλό σου. Τα περι εταιρείας έρχονται στο μυαλό μου λόγω οτι έχω συνηθίσει τα ερωτηματολόγια να αποσκοπούν σε διεύρυνση των πωλήσεων, ως εργαλεία σφυγομέτρησης της αγοράς

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι η σφυγμομέτρηση της αγοράς είναι μία μόνο από τις δουλειές που κάνει ένα ερωτηματολόγιο.

όπως ξέρεις (φανταζομαι) χρησιμοποιούνται και για τη σφυγμομετρηση της πρόθεσης ψήφου, της κοινής γνώμης απέναντι σε ένα κοινωνικό-πολιτικο-εθνικο κλπ πρόβλημα, για απλες στατιστικές (πχ απογραφη πληθυσμου) και άλλα και τα τελευταία περιπου 20 χρόνια χρησιμοποιείται ευρέως στην περιβαλλοντική οικονομία.

Είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο, δικαιωμά σου -αναφαιρετο- να μην θες να το χρησιμοποιήσεις, αλλά μην το δαιμονοποιούμε κιολας :)