οντως το πανεπιστημιο ειναι παρα πολυ καλη ιδεα ειναι και περιφραγμενο.Απλα προς το παρον επειδη στον δικο μου λειπει το τελευταιο εμβολιο και εκει εχει πολλα αδεσποτα το αποφευγω..αλλα σε λιγο θα το τιμησουμε.Κι επειδή λέτε μόνο για παραλίες....σε μισή ωρίτσα είσαι Μέτσοβο και λίμνη πηγών Αώου.....
Για να επανέλθω στο θέμα και στο Πανεπιστήμιο μπορείτε να βρείτε χώρους να βγάλετε βόλτα τα σκυλιά χωρίς φασαρίες και πολλά αυτοκίνητα!
η δουλευες γιαννενα και πηγαινες για...γνωριμιες στο πανεπιστημιο
εγω μερικες φορες παρκαριζα στο πανεππιστημιο για να παω στο νοσοκομειο και οντως εχω δει αρκετα αδεσποτα,αν και δεν τα εχω κοψει για επιθετικα.Το καλο ειναι οτι εχει πολυ ανοικτους χωρους και μπορεις να ελεγχεις σχετικα ευκολα αρκετα μεγαλη αποσταση..foivo δυστυχώς τώρα στο Πανεπιστήμιο έχουν παρατηρηθεί αγέλες με άγριες διαθέσεις γιατί τα παρατάνε και τα χτυπάνε για να φύγουν πολλοί όπως έχω μάθει...
παντως η παρουσια αδεσποτων ειναι κατα καποιον τροπο ενδειξη οτι εκει δεν υπαρχουν φολες και αρα ειναι σχετικα ασφαλες να πας με τον φιλαρακο σου...Από τη φιλοζωική το είχα μάθει όταν έγινε μια επίθεση από σκύλο σε μια φοιτήτρια και είχε γίνει ένας σχετικός χαμός... Αλλά επειδή πέφτουν και πάρα πολλές φόλες στην πόλη δυστυχώς μπορεί να ήταν απλά προφάσεις... ξέρεις τα κακά σκυλιά που κάνουν επιθέσεις...
ρε μηπως να πηγαιναμε βολτα ΑλβανιαElli περιμένουμε τα pm σου!
Samsok μέχρι να βρώ σπίτι (θέλω και μονοκατοικία για την πριγκίπισσά μου όπως καταλαβαίνετε...) μένω στο Μαυρονόρος Καλπακίου (πιό κοντά στην Αλβανίά από ότι στα Γιάννενα) για αυτό δεν έχουμε βρεθεί! Αλλά το Σάββατο το μεσημέρι μέσα....
εγινε,ψαξτε για το αμπνταλο κουταβι με αρμανι!samsok.... μάλλον θα σε πετύχω την Παρασκευή στη λίμνη να συνομωτήσουμε πως και που θα υποδεχτούμε την Emma!!! (εσύ Δημήτρη σε δεύτερη μοίρα!!!)