Γιάννης και Φαίδρα

Periptosh

Member
16 Δεκεμβρίου 2010
8
0
Ότι είναι πονηρόφάτσα είναι…
Θα ανεβάσω φωτογραφία να δείτε πως έγινε το σκηνικό.. βέβαια όλο αυτό δεν θα είχε γίνει αν είχα βάλει ένα προστατευτικό δίχτυ αλλά και εγώ που να το φανταστώ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο τόσα χρόνια που έχω σκύλο

Όσο για τον μπαμπά δεν πρόλαβα να τον δω καλά… από τότε τον ψάχνω για να δω τι ράτσα είναι αλλά δεν τον έχω εντοπίσει ακόμα. Με την πρώτη ματιά μου έκανε κάτι σαν Labrador αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος.

Το κοριτσάκι μου θα το πάω για στείρωση αλλά ακόμα δεν ξέρω… γενικά ήθελα να την ζευγαρώσω αλλά με την ράτσα της… τώρα θα κρατήσω ένα κουταβάκι γιατί έχω ακούσει ότι είναι καλό από την πρώτη γέννα να κρατάς τουλάχιστον ένα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Γιάννη αυτά τα πράγματα που λες, δεν ισχύουν σε κανένα σύμπαν. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ζευγαρώσει το σκυλί σου. Οπως δεν υπήρχε και για την πρώτη φορά. Αν δεν μπορείς να την ελέγξεις μέσα ή έξω από τα κάγκελα, να την στειρώσεις αγόρι μου.

Periptosh

Member
16 Δεκεμβρίου 2010
8
0
Ισχύει δεν ισχύει αυτό είδα αυτό σας μεταφέρω και εγώ έτσι πίστευα μέχρι που το είδα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ισχύει δεν ισχύει αυτό είδα αυτό σας μεταφέρω και εγώ έτσι πίστευα μέχρι που το είδα
Σε έχασα λίγο. Σε τι αναφέρεσαι; Τι είδες που δεν το πίστευες; Sorry αλλά δεν κατάλαβα :confused:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαι που ξέρεις ότι η σκύλα σου είναι κατάλληλη αναπαραγωγή για να την ζευγαρώσεις;
Από που την πήρες;
Pedigree έχει;

Διάβασε αυτό

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Τι εννοείς Λαυρέντη; Εγώ τουλάχιστον μια χαρά το έχω διαβάσει το θέμα από την αρχή του.
Τι δεν σου αρέσει στην συζήτηση;

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Και εγώ λαυρεντη από την αρχή και όχι μόνο μια φορά ;)
Το κοριτσάκι μου θα το πάω για στείρωση αλλά ακόμα δεν ξέρω… γενικά ήθελα να την ζευγαρώσω αλλά με την ράτσα της…
Ο φίλος μας θέλει λέει να την ξαναζευγαρώσει την σκυλίτσα :(

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
1ον,υπαρχει ορμη προς πικαρισμα μερια κ ειναι λαθος,2ον,αυτο που εννοει λεγοντας αυτο ειδε αυτο μεταφερει,ειναι για τον τροπο της συλληψης.δεν στεκομαι στο δευτερο ομως,αλλα στο πρωτο πιο πολυ.αν κανω λαθος παρολα αυτα,ζητω συγνωμη κ παμε παρακατω.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
1)Βρε Λαυρέντη από την αρχή του θέματος υπάρχει πρόβλημα.
Να βοηθήσουμε και να ενημερώσουμε το μέλος θέλουμε, το αν θα καταλάβει η όχι δικαίωμα του.

Από την στιγμή που έχει μια σκύλα που από την απροσεξία του γέννησε, και τώρα σκέφτεται να την ξαναζευγαρώσει,
τι να πούμε εμείς;
Άντε και καλούς απογόνους;;

2)Αυτό το κατάλαβα.
Και δεν μου κάνει τρελή εντύπωση να έγινε κάτι τέτοιο, εξάλλου έγινε και δεν αλλάζει.
Το μόνο που θα πρέπει να μας νοιάζει είναι να βρουν τα κουταβάκια ένα καλό σπίτι, και η σκύλα να μην ξαναζευγαρώσει "καταλάθος" από αμέλεια!
:)

Periptosh

Member
16 Δεκεμβρίου 2010
8
0
…. Διάβασα διάφορα… διάβασα για απροσεξία , για κατάλάθος…
Μην κρίνετε χωρίς να ξέρετε… πρώτα ρωτήστε!! Δεν είμαι ούτε πρωτάρης ούτε 15 χρονών για να έχω τέτοια συμπεριφορά. Έχω μεγαλώσει με σκύλους γάτες και ζωντανά πάνω από 30 χρόνια. Επίσης με την κυρία (που την αποκαλώ κόρη μου)έχω κατέβει σε αρκετά πρωταθλήματα στην Αγγλία σε σημείο που σκεφτόμουνα να το κάνω επάγγελμα!
Οπότε όταν μιλάμε σε ένα forum σημαίνει ότι θα υπάρξει συζήτηση και ότι θα ακούσω κάποιες γνώμες και εμπειρίες..
Όχι ότι οι δικες μου δεν είναι σωστές αλλά ποτέ δεν είναι λάθος να μαθαίνεις καινούρια πράγματα και ειδικά όταν αφορά ζωντανά και όχι για άψυχα πράγματα..

Όπως και να έχει ότι έγινε έγινε δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του μέλους mareco στην τελική δεν σας ξέρω δεν με ξέρετε Οπότε αποχωρώ από το forum

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
καλησπερα χαρηκα πρωταθλητης!
αυτο με το αγγλια κατι μου θυμιζει.
οπως και να ειναι το αποχωρω δεν ειναι λυση.
εκανες πατατα το λες και προχωρας οχι σκεφτομαι να την
ξαναζευγαρωσω.και κατι αλλο 30 χρονια ειναι πολλααααααα
και πες μου αν θες τα πρωταθληματα που εχεις κατεβει

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Βρε mareco τι ειπες?? Συγκρατημενη σε βρηκα εγω σε αυτο το thread!
Βρε ανθρωπε που πας και εσυ, δεν προλαβες να ερθεις. Αν καποια αποψη δεν σου αρεσει απλα προσπερασε την μην εισαι τοσο ευθικτος. Ανταλασσουμε αποψεις αλλες μπορει να ειναι δεκτες αλλες οχι. Δεν εγινε και τιποτα!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Όταν καταφερεις και βρεις τροπο να διαχειριστείς την ευθιξία σου, δοκιμασε να ξαναδιαβασεις όλα όσα γραφτηκαν
μηπως μπορεσεις και βρεις την ουσια, περα απο το προσωπικο ύφος και στυλ του καθενος.

Ευχομαι να είναι υγιη και καλοτυχα τα κουτάβια και να πανε σε καλα σπιτια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709