Γερμανικό ποιμενικό

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
Καλησπέρα σάς.. είμαι καινούριο μέλος εδώ και θα ήθελα να πω ότι το φόρουμ είναι πολύ καλό... λοιπόν στο θέμα μας, έχω έναν γερμανικό ποιμενικό σχεδόν 3,5 μηνών 12 κιλά.. είναι μικρός;;; του δίνω τροφή ευκανουβα και Μία φορά την ήμερα βάζω και λίγο λάδι στην τροφή( για να γυαλίσει το τρίχωμά) όπως του δίνω επίσης και βιταμίνες... είναι καλή τροφή;; τον έχω πάρει χωρίς πεδιγρεε, μπορω κάπως να μάθω την ηλικία του; gt ο κτηνίατρος μου Μ λέει πως κατά μεγάλη πάσα πιθανότητα δεν είναι η ηλικία που Μ είπε ο τύπος που μου τον έφερε.. από Βουλγαρία μου τον έφεραν παρεπιπτωδος.. ευχαριστώ

Last edited by a moderator:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
την ηλικια του μπορει να στην πει ο κτηνιατρος που πιθανα απο οτι καταλαβαινω ηθελε να σε ψηλιασει αλλα δεν ηθελε να το πει ευθεως...
εσυ πως γνωριζεις οτι ειναι 3,5 μηνων?
να σου ζησει και να ειναι γερο!!!! και να περασετε πολλα πολλα χρονια μαζι ευτυχισμενα.....

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
αναμενετε σημερινεσ photos που μου σηκωσε και τα δυο αυτια του :p..αυτοσ που μου τον πουλησε μου εδωσε και βιβλιαριο οπωσ και ευροπαικο βιβλιαριο.γεννηθηκε 14 σεπτεμβριου.αλλα ηταν γενικα μικροκαμομενοσ γιατι ειχε κ ενα προβλημα στο στομαχι απο την μερα που τον πηρα.μετα απο 3 εβδομαδεσ θεραπειασ εγινε καλα ομωσ.πλεον πριζετε παντου,ποδια-κεφαλι κτλπ....οποτε η ηλικια του ειναι 4 μηνων παρα δυο μερεσ...προχθεσ που τον πηγα στον γιατρο μου ειπε πωσ τελικα πρεπει να ειναι μικροτεροσ ηλικιακα γιατι δεν εχει βγαλει καν τα κατω δοντακια του ακομη....κ μου ειπε κοψε 15-20 μερεσ απο οσο μου ειπανε οτι ειναι..οποτε εγω εκοψα 15.κ θα δουμε στην πορεια.ειναι κουκλοσ ομωσ..θα βαλω κ αλλεσ photos το απογευμα.φαντασου ειναι τοσο μικροσ και ακουει στο κατσε-κατω με βοηθημα το δαχτυλο ομωσ :p-στο μεινε για λιγο και στο δωσε μου το χερι σου..χεχε

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
χμ... δηλαδη αν καταλαβα καλα στον φερανε 30 ημερων το σκυλι.....
πως να μην εχει προβλημα με το στομαχι του... ακομα θαπρεπε να πινει το γαλα της μητερας του....
ελπιζω να ειναι τωρα καλα.... και να μην εχει τετοια προβληματα
να σου ζησει... και προσεχε τα πιθανα μελλοντικα σκυλια σου μην τα αποκτησεις με τον ιδιο τροπο...
στην διατροφη και μια κι ειχε στομαχικα προβληματα...
αν βλεπεις οτι η τροφη τον κραταει καλα τον σκυλο.... μην την αλλαξεις...
συχνες αλλαγες στην διατροφη ενος κουταβιου περισσοτερο κακο κανουν παρα καλο....
αν παρολαυατα αποφασισεις να αλλαξεις τροφη αυτο καντο σταδιακα... ανακατευοντας στην αρχη ενα μερος της παλιας τροφης με ενα μερος της καινουριας....
ξεκινας με περισσοτερη ποσοτητα παλιας τροφης και σταδιακα μειωνεις την παλια κι αυξανεις την νεα....
διαλεγεις τηντροφη που τον ταιζεις να ειναι αναπτυξης και τον ταιζεις μεχρι την ηλικια των 13-14 μηνων..
.......

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
κοιτα δεν σκοπευω να αλλαξω τροφη γιατι καλη ειναι κ η eukanouba...τωρα ο πιτσιρικοσ ειναι αρχοντασ..εχει τα παδα κ για μενα να φανταστεισ δεν παιρνω τιποτα..αχαχχα δεν με χαλαει φυσικα...

cosmo

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
102
0
μηπως μασ λενε αρλουμπες και δεν ισχυουν αυτα???
παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο.καλα να ρωτησω κατι.πως το εκλεισες χαρτια???

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
τον πηρα χωρις χαρτια....τι να τα κανεις πλεον ολοι πλαστα βγαζουν κ ακριβοπουλανε τα σκυλια.
250ευρο τον πρα.. τις photos τις βλεπεις και κρινεις.αν κ δεν εχω και προσφατες

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
μου το εχουν πει πολλοι και διαφοροι οι οποιοι ασχολουνται κιολας με το ειδος.με το εμποριο δηλαδη
κατα πασα πιθανοτητα θα εισαι εμπορας και εσυ και το ρςτας ατο..σωστα?και να μν εισαι μν σε παραξενευει καθολου αυτο που λεω.φαντασου εγω τον πηρα 250ευρο ποσο τον αγοραζει ο προμηθευτης?ενα πλαστο χαρτι ποσο να αξιζει να το βγαλουν???και μετα τα πουλανε οι περισσοτεροι 500-600 ευρο...εκει να δεις κερδος.
μαγκια τους φυσικα αν και δεν συμφωνω

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
μου το εχουν πει πολλοι και διαφοροι οι οποιοι ασχολουνται κιολας με το ειδος.με το εμποριο δηλαδη
κατα πασα πιθανοτητα θα εισαι εμπορας και εσυ και το ρςτας ατο..σωστα?και να μν εισαι μν σε παραξενευει καθολου αυτο που λεω.φαντασου εγω τον πηρα 250ευρο ποσο τον αγοραζει ο προμηθευτης?ενα πλαστο χαρτι ποσο να αξιζει να το βγαλουν???και μετα τα πουλανε οι περισσοτεροι 500-600 ευρο...εκει να δεις κερδος.
Δεν είμαι έμπορος :) Ούτε και εκτρέφω σκυλιά...
Ένας καλός εκτροφέας δεν θα σου δώσει πλαστό pedigree. Ούτε όμως θα σου πουλήσει σκύλο στα 250 ευρώ με προμηθευτή...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εγώ που τον πήρα πολύ πάνω από 500-600 ευρώ τι είμαι?

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...

Ή εννοείς Pet Shop/προμηθευτές/BYB ή τσουβαλιάζεις όλους μαζί και τους εκτροφείς!

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
τι διαφορες λες να εχει ο δικος σου με τον δικο μου???που τον πηρα 250???
αμα σου βγαλει χτυπα ξυλο δυσπλασια αυριο μεθαυριο τι θα κανεις????
εγω τους βαζω φιλε ολλους μεσα..το εμποριο ειναι εμποριο τελος.το κερδος αναζητανε ολοι.
σιγουρα δεν ειναι ολοι ετσι αλλα πως να τους εμπιστευθεις?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
τι διαφορες λες να εχει ο δικος σου με τον δικο μου???που τον πηρα 250???
Μπα... καμμία διαφορά...

Να σε ρωτήσω πόσο νομίζεις ότι κόστισε ο σκύλος σου στον "εκτροφέα" σου? Ετσι για να δούμε σε ποσοστιαία βάση ποιός πιάστηκε κορόιδο...

Last edited by a moderator:

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
δεν ξερω..δεν τον πηρα απο εκτροφειο.μου τον εφερε μεσολαβητης που πηγαινει βουλγαρια και φερνει σκυλια.
δεν με νοιαζει ποσο κοστισε στον εκτροφεα αλλα με νοιαζει ποσο τον πηρα εγω..εξαλου τον πηρα πολυ μικρο οποτε του κοστισε ελαχιστα.
το καλυτερο ειναι απο εκτροφειο Ελλαδος να παρεις σκυλο πιστευω..βλεπεις πατερα μανα.τωρα τα χαρτια μου ειναι περιτα.δεν θα τον παω για διαγωνισμο.
αμα τον παρεις απο εξω το παιζεις κορονα γραματα.
ειναι αλλοι που λενε σου δινουμε κ εγγυηση για τον σκυλο ενα χρονο....ζζζζζζζζζζζζζζζζζ?????????? τι ειναι αμαξι???
λοιπον βγαινω..τον παω βολτα.τα λεμε