Γερμανικό & Αμερικάνικο Boxer

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αντώνη; (φαντάζομαι) πέρα από την πλάκα, αν πράγματι ενδιαφέρεσαι εγκυκλοπαιδικά να μάθεις πέντε πράγματα, έχεις όντως μια θαυμάσια ευκαιρία, αφού ήδη συμμετέχουν στην συζήτηση, σοβαρότατοι γνώστες της φυλής.

Αν σκοπεύεις να συνεχίσεις το παιχνίδι των ερωτήσεων, με μόνο σκοπό να πάρεις ευλογίες για απόκτηση κουταβιού, από επικείμενη γέννα του ζεύγους της φωτό...αρχικώς δεν απαγορεύεται, αλλά σου υπογράφω, ότι δεν θα περάσεις καλά σ'αυτή την συζήτηση ;-)

Antonis_a

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2011
200
0
Αντώνη; (φαντάζομαι) πέρα από την πλάκα, αν πράγματι ενδιαφέρεσαι εγκυκλοπαιδικά να μάθεις πέντε πράγματα, έχεις όντως μια θαυμάσια ευκαιρία, αφού ήδη συμμετέχουν στην συζήτηση, σοβαρότατοι γνώστες της φυλής.

Αν σκοπεύεις να συνεχίσεις το παιχνίδι των ερωτήσεων, με μόνο σκοπό να πάρεις ευλογίες για απόκτηση κουταβιού, από επικείμενη γέννα του ζεύγους της φωτό...αρχικώς δεν απαγορεύεται, αλλά σου υπογράφω, ότι δεν θα περάσεις καλά σ'αυτή την συζήτηση ;-)
Για κάν' το πιο λιανά? Αν και δεν πρέπει να αγχώνεσαι για μένα.....δεν πτοούμαι :-\"

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Αντωνη, αν δεν τα δουν απο κοντα ή με σωστες φωτο απαντηση ΣΙΓΟΥΡΗ δεν θα παρεις...
γιατι εχεις "λυσαξει" ετσι? δικα σου ειναι η θα παρεις διαδοχο τους?
Γατόνι kimon!!! Ούτε ο αστυνόμος Σαίνης να ήσουν!!!!!
Μπα δε θα το λεγα. Γατόνια είναι οι kasi και mareco που το κατάλαβαν από την αρχή. Τυχαία βρήκα την αγγελία.

Antonis_a

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2011
200
0
Ακούτε να δείτε πως έχουν τα πράγματα. Τα σκυλιά είναι ενός γνωστού. Την περιποίηση που τους κάνει και τα λεφτά που έχει δώσει σε βιταμίνες, γιατρούς, εκπαιδευτές κ.α. τα έχουν κάνει λίγοι εδώ μέσα (προλαβαίνω τυχόν απαντήσεις, δεν παίζουν σημασία τα λεφτά). Τα ζευγάρωσε μία φόρα για να νοιώσει την μητρότητα και τέλος. Τον σεπτέμβρη έχει κανονίσει να την πάει για στείρωση. Επειδή εδώ είναι γκέτο και για όλα έχετε μόνο εσείς δίκιο (πέντε δέκα άτομα), γι αυτό το έθεσα κι εγώ έτσι για να μην με πρήξετε με τις θεωρίες σας που κατά την γνώμη μου καμιά φορά είναι σωστές αλλά υπερβολικές και λάθος διατυπωμένες με αποτέλεσμα μόνο προστριβές να φέρνουν!!! Αν είναι εύκολο μην αρχίσετε πάλι τα ίδια (ξέρετε ποια ίδια εννοώ)..........τα έχω διαβάσει 100+ φορές εδώ μέσα!!!! Αυτά. Πάντα φιλικά. Αν θέλετε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανεβάσω αν τα καταφέρω καμιά φώτο να δείτε την μικρή.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εγώ μήπως μπορώ να δω μια φωτό του γνωστού, τώρα που ένοιωσε την μητρότητα;
Πως είναι; Ψήλωσε μερικούς πόντους; :rolleyes:

Antonis_a

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2011
200
0
Εγώ μήπως μπορώ να δω μια φωτό του γνωστού, τώρα που ένοιωσε την μητρότητα;
Πως είναι; Ψήλωσε μερικούς πόντους; :rolleyes:
Αυτό ακριβώς εννοούσα!! Νομίζεις ότι κάνεις καλό?? Ότι προσφέρεις κάτι???
Κάτι άλλο δεν είχες να πεις???!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Οχι. Αυτό μου ήρθε τώρα.
Σου υπόσχομαι, να σκεφτώ και κάτι ακόμη...

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Αυτό ακριβώς εννοούσα!! Νομίζεις ότι κάνεις καλό?? Ότι προσφέρεις κάτι???
Κάτι άλλο δεν είχες να πεις???!!!
Ακούτε να δείτε πως έχουν τα πράγματα. Τα σκυλιά είναι ενός γνωστού. Την περιποίηση που τους κάνει και τα λεφτά που έχει δώσει σε βιταμίνες, γιατρούς, εκπαιδευτές κ.α. τα έχουν κάνει λίγοι εδώ μέσα (προλαβαίνω τυχόν απαντήσεις, δεν παίζουν σημασία τα λεφτά). Τα ζευγάρωσε μία φόρα για να νοιώσει την μητρότητα και τέλος. Τον σεπτέμβρη έχει κανονίσει να την πάει για στείρωση. Επειδή εδώ είναι γκέτο και για όλα έχετε μόνο εσείς δίκιο (πέντε δέκα άτομα), γι αυτό το έθεσα κι εγώ έτσι για να μην με πρήξετε με τις θεωρίες σας που κατά την γνώμη μου καμιά φορά είναι σωστές αλλά υπερβολικές και λάθος διατυπωμένες με αποτέλεσμα μόνο προστριβές να φέρνουν!!! Αν είναι εύκολο μην αρχίσετε πάλι τα ίδια (ξέρετε ποια ίδια εννοώ)..........τα έχω διαβάσει 100+ φορές εδώ μέσα!!!! Αυτά. Πάντα φιλικά. Αν θέλετε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανεβάσω αν τα καταφέρω καμιά φώτο να δείτε την μικρή.
Αντώνη, σε εσένα που όπως είπες μόνος σου "πρήζεσαι" από τις θεωρίες "μας" και βαριέσαι να διαβάσεις 2 σελίδες σχετικά με το μπόξερ όπως είπες σε προηγούμενη σελίδα τι περίμενες να σου πει η mareco?

Ένας υπεύθυνος άνθρωπος που έχει σκύλο δεν αρκεί να δώσει πολλά λεφτά σε βιταμίνες, εκπαίδευση ή περιποίηση. Το πρώτο πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να ενημερωθεί και να μάθει 5 πράγματα.

Κάποιος που αποφασίζει να ζευγαρώσει σκυλιά πρέπει να είναι ακόμα πιο υπεύθυνος και να διαβάσει ακόμη περισσότερα πράγματα και να μιλήσει με άλλους που γνωρίζουν πιο πολλά από αυτόν. Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι μέσα στα πρώτα πρώτα που θα μάθει είναι ότι τα κουτάβια ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φεύγουν από τη μητέρα και τα αδέρφια τους 35 ημερών. Αυτό δεν είναι δικιά μου φιλοσοφία, ούτε των άλλων 5-10 που νομίζεις ότι έχουν δικές τους θεωρίες.

Μπορείς να κάνεις μόνος σου μία αναζήτηση σχετικά με το θέμα αυτό λοιπόν και να ενημερωθείς σωστά. Δε θες να ενημερωθείς; Δεκτό και αυτό και λογικό. Δε γίνεται ενημέρωση με το ζόρι. Μην περιμένεις όμως να γράφεις σε ένα φόρουμ με ενημερωμένους κατά κύριο λόγο ανθρώπους και να μην ακούς τον αντίλογο. Και τελικά, με ποια λογική μπήκες να ρωτήσεις τη γνώμη από ανθρώπους που στην ουσία χλευάζεις, για να κάνεις την επιλογή σου που ούτως ή άλλως θα έκανες;

Antonis_a

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2011
200
0
Αντώνη, σε εσένα που όπως είπες μόνος σου "πρήζεσαι" από τις θεωρίες "μας" και βαριέσαι να διαβάσεις 2 σελίδες σχετικά με το μπόξερ όπως είπες σε προηγούμενη σελίδα τι περίμενες να σου πει η mareco?

Ένας υπεύθυνος άνθρωπος που έχει σκύλο δεν αρκεί να δώσει πολλά λεφτά σε βιταμίνες, εκπαίδευση ή περιποίηση. Το πρώτο πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να ενημερωθεί και να μάθει 5 πράγματα.

Κάποιος που αποφασίζει να ζευγαρώσει σκυλιά πρέπει να είναι ακόμα πιο υπεύθυνος και να διαβάσει ακόμη περισσότερα πράγματα και να μιλήσει με άλλους που γνωρίζουν πιο πολλά από αυτόν. Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι μέσα στα πρώτα πρώτα που θα μάθει είναι ότι τα κουτάβια ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φεύγουν από τη μητέρα και τα αδέρφια τους 35 ημερών. Αυτό δεν είναι δικιά μου φιλοσοφία, ούτε των άλλων 5-10 που νομίζεις ότι έχουν δικές τους θεωρίες.

Μπορείς να κάνεις μόνος σου μία αναζήτηση σχετικά με το θέμα αυτό λοιπόν και να ενημερωθείς σωστά. Δε θες να ενημερωθείς; Δεκτό και αυτό και λογικό. Δε γίνεται ενημέρωση με το ζόρι. Μην περιμένεις όμως να γράφεις σε ένα φόρουμ με ενημερωμένους κατά κύριο λόγο ανθρώπους και να μην ακούς τον αντίλογο. Και τελικά, με ποια λογική μπήκες να ρωτήσεις τη γνώμη από ανθρώπους που στην ουσία χλευάζεις, για να κάνεις την επιλογή σου που ούτως ή άλλως θα έκανες;
Διάβασα πολλές παραπάνω από 2 σελίδες για να καταλήξω να πάρω μπόξερ.

Το είπα και μόνος μου ότι δεν παίζουν σημασία τα λεφτά.

Ποιος σου είπε ότι δεν έχει διαβάσει και δεν έχει ρωτήσει?? Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στη μαμά τον κουταβιών και γι αυτό αναγκαστηκά τα χώρισε!! Και δεν υπήρχε περίπτωση να τα δώσει στις 35 μέρες.

Ενημερωμένος είμαι γιατί έχω διαβάσει πολλά και στο forum και εκτός, πριν καταλήξω στο μπόξερ. Έχω εμπειρία γιατί δεν είναι το πρώτο σκυλί που πέρνω και όπως προείπα έχω διαβάσει πολλά. Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις κανενός εδώ μέσα απλώς παρακολουθώ από απόσταση γιατι πολλές φορές το παρατραβάτε. Τον υγειές αντίλογο τον δέχομαι!!!! Και kimon, απλά δεν έχεις καταλάβει γιατί γράφω τα παραπάνω και τα προηγούμενα και ορισμένες φορές μου φαίνεται βαρετός και γελοίος ο αντίλογος!!!! Γιατί δεν χλευάζω εγώ και ορισμένη σαν κι εμένα εδώ μέσα, εσείς οι ενημερωμένοι κατά κύριο λόγο ανθρώποι χλευάζετε και ειρωνεύεστε και προσβάλλετε εμάς τους ανίδεους. Το forum είναι γεμάτο από τέτοιος αντίλογους (αν λέγονται αντίλογοι) . ίσως να μην το κάνετε επίτηδες, αλλά να μην έχετε τον τρόπο να μεταφέρετε σωστά αυτά που θέλετε!!! Και δεν είναι ανάγκη να προσπαθείτε να το επιβάλλετε στον άλλο με το ζόρι, μία φορά αν το πείτε και θέλει να το καταλάβει, θα το καταλάβει!!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Πριν αρχίσεις τις κατηγορίες για την συμπεριφορά των άλλων μελών, θα περίμενε κανείς να ακούσει τουλάχιστον μία συγγνώμη εκ μέρους σου, για τον παραπλανητικό τρόπο που επέλεξες να πάρεις την πληροφόρηση που ήθελες.

Όταν αντιληφθείς ποιοί σου απάντησαν, θυσιάζοντας τον πολύτιμο χρόνο τους και πως τους αντιμετώπισες, θα πρέπει να κτυπάς το κεφάλι σου στο πάτωμα...

Last edited:

Antonis_a

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2011
200
0
Πριν αρχίσεις τις κατηγορίες για την συμπεριφορά των άλλων μελών, θα περίμενε κανείς να ακούσει τουλάχιστον μία συγγνώμη εκ μέρους σου, για τον παραπλανητικό τρόπο που επέλεξες να πάρεις την πληροφόρηση που ήθελες.

Όταν αντιληφθείς ποιοί σου απάντησαν, θυσιάζοντας τον πολύτιμο χρόνο τους και πως τους αντιμετώπισες, θα πρέπει να κτυπάς το κεφάλι σου στο πάτωμα...
Πωωω καλά.......Αυτά είναι που βαριέμαι. Με το που ξεκίνησα το θέμα, από την πρώτη στιγμή είχα πει ευχαριστώ προκαταβολικά. Συγνώμη για ποιο λόγο? Το θέμα είναι συγκεκριμένο και ρωτούσα συγκεκριμένα πράγματα. Μήπως πρέπει να σβηστούν τα τελευταία γιατί είναι oof topic?? Λέω τώρα εγώ.....

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Έχω μιά καλύτερη πρόταση.

Να μείνει το θέμα ως έχει μέχρι κάποια ποστ (στα τριαντα-κάτι θα ήταν μια χαρά), και μετά, με τα υπόλοιπα, να ανοιχτεί ένα καινούργιο που θα μπορούσε πχ να έχει τίτλο "Θέλω να αποκτήσω ένα ημίαιμο boxer, πείτε μου την γνώμη σας"

Antonis_a

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2011
200
0
Έχω μιά καλύτερη πρόταση.

Να μείνει το θέμα ως έχει μέχρι κάποια ποστ (στα τριαντα-κάτι θα ήταν μια χαρά), και μετά, με τα υπόλοιπα, να ανοιχτεί ένα καινούργιο που θα μπορούσε πχ να έχει τίτλο "Θέλω να αποκτήσω ένα ημίαιμο boxer, πείτε μου την γνώμη σας"
Άντε γεια....Εγώ την κάνω!! Αυτό κάνετε πάντα και μιλάτε 10 άτομα μεταξύ σας. Και sorry αλλά μην είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι ημίαιμο επειδή σου ήρθε έτσι να πεις κάτι για μαγκιά και να εντυπωσιάσεις!!!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
χαχαχαχα... για την μαγκιά, τι να σου πω, έπεσες μέσα....:p

όσον αφορά στον εντυπωσιασμό, ε... δεν μπορώ να το αρνηθώ και απόλυτα, μεγάλος άνθρωπος είμαι, θέλω λίγη επιβεβαίωση, ανθρώπινες οι αδυναμίες Αντώνη......

...καλά θα ήταν να δεις και τις δικές σου.....

Antonis_a

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2011
200
0
χαχαχαχα... για την μαγκιά, τι να σου πω, έπεσες μέσα....:p

όσον αφορά στον εντυπωσιασμό, ε... δεν μπορώ να το αρνηθώ και απόλυτα, μεγάλος άνθρωπος είμαι, θέλω λίγη επιβεβαίωση, ανθρώπινες οι αδυναμίες Αντώνη......

...καλά θα ήταν να δεις και τις δικές σου.....
Και 'γω μεγάλος άνθρωπος είμαι και τις ξέρω τις δικές μου.

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Ακόμη και το πρόβλημα που λες οτι έχει η μητερα έπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις οτι δεν είναι καλο να πάρεις το κουτάβι.Απο εκει και περα δεν θα σχολιάσω το "παράδοση εντος 35 ημερών" δεν θα μπω στο κόπω να το σχολιασω...