Διάβασα μέχρι εκεί που άντεξα γιατί ψιλοβαρέθηκαΔιάβασες καθόλου τα λινκ; Θα σε βοηθήσουν αρκετά να καταλάβεις κάποιες βασικές διαφορές, καθώς και τί εννούμε στύλ.
Γιάννη το θηλυκό έχω την εντύπωση -χωρίς να είμαι ειδικός- ότι έχει κεφάλι που δεν είναι εντός προτύπου. Πως το βλέπεις;Φαντάζομαι ότι πάει στο σημείο που έχεις κάνει bold. Δεν μπορείς να κρίνεις πότε ένα σκύλο όταν είναι ξαπλωμένος κάτω. Αφού δεν βλέπεις πως είναι το σώμα του.
Τα έχω δει. Ιδιώτης το έχει αλλά μην αρχίσουμε πάλι αυτήν τη συζήτηση. Γι αυτό έγραψα και στην αρχή πως σας φαίνεται καθαρά εμφανισιακά!! Αν ψάξεις και δεις και άλλες φώτο από το διαδίκτυο θα δεις ότι άλλα μοιάζουν σε αυτό άλλα στου Γιάννη που λες.........Εξάλλου από την αρχή γι αυτό έβαλα τις φώτο, για να μου πείτε τη γνώμη σας.Δες αυτά και θα καταλάβεις τι εννοώ.
BJARKEYJAR COSMOPOLITAN GIRL
ATROTOS SEA SEX AND SUN
Είναι από εκτροφέα το θηλυκό ή από pet-shop ή ιδιώτη;
View attachment 37938
Η συζήτηση που λες έχει σχέση και με το τι φωτογραφίες κοιτάς στο διαδίκτυο πάντως. Αν εννοούσες φωτό από διαδίκτυο από εκτροφείς πάω πάσο.Τα έχω δει. Ιδιώτης το έχει αλλά μην αρχίσουμε πάλι αυτήν τη συζήτηση. Γι αυτό έγραψα και στην αρχή πως σας φαίνεται καθαρά εμφανισιακά!! Αν ψάξεις και δεις και άλλες φώτο από το διαδίκτυο θα δεις ότι άλλα μοιάζουν σε αυτό άλλα στου Γιάννη που λες.........Εξάλλου από την αρχή γι αυτό έβαλα τις φώτο, για να μου πείτε τη γνώμη σας.
Της ίδιας άποψης είμαι κι εγώ.εγώ νόμιζα ότι υπάρχουν μόνο γερμανικά μπόξερ, αμερικάνικο νόμιζα ότι το πήρανε οι αμερικάνοι όπως κάθε τι που τους αρέσει και λένε δικό μας είναι :ρ
Γενικά φωτογραφίες (και από εκτροφής και από ιδιώτες) και βιντεάκια από το youtube. Πάντως δεν αντιλέγω ότι κάτι δεν πάει καλά ή ότι είναι τέλειο.Η συζήτηση που λες έχει σχέση και με το τι φωτογραφίες κοιτάς στο διαδίκτυο πάντως. Αν εννοούσες φωτό από διαδίκτυο από εκτροφείς πάω πάσο.
Δε χρειάζεται να το διαβάσεις όλο με τη μία, αλλά οι απαντήσεις σε όλες σου τις ερωτήσεις είναι εκεί.Διάβασα μέχρι εκεί που άντεξα γιατί ψιλοβαρέθηκα
Ακόμα και αν η αναλογία είναι σχεδόν καλή, δεν αρκεί για να χαρακτηρίσεις το κεφάλι και κατά συνέπεια την έκφραση ως σωστή. Διάβασε το πρότυπο και ότι απορία έχεις τη συζητάμεΜια χαρά είναι το κεφαλάκι του . Αν το δεις εκεί που είναι όρθιο θα δεις ότι το ρύγχος του είναι σχεδόν ακριβώς το 1/2 του κρανίου του!!
Είναι όμως σχεδόν καλή στο συγκεκριμένο? Ιδού η απορία??Δε χρειάζεται να το διαβάσεις όλο με τη μία, αλλά οι απαντήσεις σε όλες σου τις ερωτήσεις είναι εκεί.
Ακόμα και αν η αναλογία είναι σχεδόν καλή, δεν αρκεί για να χαρακτηρίσεις το κεφάλι και κατά συνέπεια την έκφραση ως σωστή. Διάβασε το πρότυπο και ότι απορία έχεις τη συζητάμε
Η ασφαλέστερη & καλύτερη λύση για να έχεις μία σωστή κριτική των σκύλων σου είναι να συμμετέχεις σε μία έκθεση μορφολογίας. Βέβαια δεν ξέρω αν το έχεις ήδη κάνει, γιατί τώρα λόγω νόμου και κομμένων, δεν θα μπορούσες να τα δηλώσεις.Τα έχω δει. Ιδιώτης το έχει αλλά μην αρχίσουμε πάλι αυτήν τη συζήτηση. Γι αυτό έγραψα και στην αρχή πως σας φαίνεται καθαρά εμφανισιακά!! Αν ψάξεις και δεις και άλλες φώτο από το διαδίκτυο θα δεις ότι άλλα μοιάζουν σε αυτό άλλα στου Γιάννη που λες.........Εξάλλου από την αρχή γι αυτό έβαλα τις φώτο, για να μου πείτε τη γνώμη σας.
Η φυλή είναι μία. Και τα πρότυπα του Ευρωπαικου-Αμερικάνικου-Αγγλικού τύπου είναι ουσιαστικά το ίδιο (με ελάχιστες & αμελητέες διαφορές).εγώ νόμιζα ότι υπάρχουν μόνο γερμανικά μπόξερ, αμερικάνικο νόμιζα ότι το πήρανε οι αμερικάνοι όπως κάθε τι που τους αρέσει και λένε δικό μας είναι :ρ
To σωστό κεφάλι ενός σκύλου, δεν έχει να κάνει μόνο με την αναλογία κρανίου ρύγχους, αλλά με ένα σύνολο αναλογιών & παραμέτρων. Διάβασε καλά το πρότυπο, δες τα σκίτσα και τις φωτογραφίες που έχει στο site, και σύγκρινέ τα με τα κεφάλια των μπόξερ σου.Εγώ θέλω να μου πεις σαν πιο ειδικός και πιο ψαγμένος με την συγκεκριμένη φυλή, αν το θηλυκο είναι τελείως off?? Αν και δεν είναι βέβαια καλές οι φωτο......αλλά απ' ότι έχω διαβάσει το ρύγχος του αν το δεις εκεί που είναι όρθιο φαίνεται ότι είναι το μισό από το κεφάλι.
Είναι εθιστική φυλή τα μπόξερ, δεν μπορείς να έχεις μόνο ένα!!!οχι ρωταω .. γιατι ενδιαφερομαι και εγω για ενα!!!!!!
ενα.. δεν μου φτανει!!