Γερμανικός Ποιμενικός... κατεύθυνση αγοράς?

mixalis1990

Well-Known Member
1 Απριλίου 2016
54
92
34
Θεωρητικά γίνεται σε όλες τις φυλές. Στα τσεχοσλοβάκικα, αν δεν απατώμαι, γίνεται κάτι έξτρα, κρατιέται λίστα ιδιοκτητών από τον όμιλο φυλής στην Τσεχία. Αλλά δεν είμαι σίγουρη, δεν έχω παρακολουθήσει στενά τη φυλή.
και εγω δεν γνωρίζω πολλά τυχαία έπεσα σε ενα θέμα κάποτε!!εδώ νομίζω και με τράβηξε η φοτο ουτε που γνώριζα οτι υπάρχει τέτοια ράτσα!

Shadowhunter

Member
11 Νοεμβρίου 2016
13
0
36
@Shadowhunter καλη αρχη στο forum!
θελεις να μας αναλυσεις τι εχεις στο μυαλο σου να κανεις με τον σκυλο; συντροφια (τυπου family pet,αφου εχεις και οικογενεια), sports companion για τον εαυτο σου, κυναθλήματα, εκπαίδευση κτλ;
πες γενικα περισσοτερα πραγματα για το τι θελεις απο τον σκυλο, εκτος απο την εξωτερικη ομορφια και το "κατι εξαιρετικο" που φυσικα ολοι ονειρευομαστε να εχουμε...
και βασικο, που εχεις καταληξει με την δικη σου ερευνα μεχρι τωρα;
το να λεμε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του ετσι αοριστα εδω μεσα,δεν εχει καποιο νοημα...
γιατι ηδη το θεμα εχει αρχιζει να πλατιαζει με πραγματα που εχουν συζητηθει πολλες φορες...
Λοιπόν...έχω ψαχτει αρκετά ήδη πάντα εντός συνόρων.
@Shadowhunter καλη αρχη στο forum!
θελεις να μας αναλυσεις τι εχεις στο μυαλο σου να κανεις με τον σκυλο; συντροφια (τυπου family pet,αφου εχεις και οικογενεια), sports companion για τον εαυτο σου, κυναθλήματα, εκπαίδευση κτλ;
πες γενικα περισσοτερα πραγματα για το τι θελεις απο τον σκυλο, εκτος απο την εξωτερικη ομορφια και το "κατι εξαιρετικο" που φυσικα ολοι ονειρευομαστε να εχουμε...
και βασικο, που εχεις καταληξει με την δικη σου ερευνα μεχρι τωρα;
το να λεμε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του ετσι αοριστα εδω μεσα,δεν εχει καποιο νοημα...
γιατι ηδη το θεμα εχει αρχιζει να πλατιαζει με πραγματα που εχουν συζητηθει πολλες φορες...
Λοιπόν εγώ το σκύλο μου τον θέλω λίγο πολύ για όλα τα παραπάνω που ανέφερες...και για την οικογένεια και για φύλακα ύστερα από εκπαίδευση και για βόλτα μα πάνω από όλα με ενδιαφέρει αυτό το μοναδικό δεσιμο-δωσιμο του ιδιοκτήτη με το σκύλο του...έχω ήδη ψαχτει αρκετά και ομολογώ ότι έχω ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις...δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες και ονόματα...το θέμα μου είναι ότι μένω σε νησί και είναι φύση αδύνατο να επισκεφτω πρώτα το εκτροφείο και να δω από κοντά τι θα πάρω...επίσης μου ζητάνε προκαταβολή πριν καν γίνει ή γέννα για να κλείσω κουτάβι...να τους εμπιστεύτω???πως θα ξέρω ότι δεν θα μου στείλουν ότι να ναι και θα είναι από τη γέννα που θέλω αφού το πεντιγκρι κάνει 2_3 μήνες να εκδοθεί?

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
Ισως χρειαζεται να μπεις σε λεπτομεριες γιατι μπορει να βοηθηθεί και κάποιος αλλος απο αυτα που θα γραψεις!

Προκαταβολη ζητανε ναι,αν τους εμπιστευτεις η οχι ειναι δικο σου θεμα...και το Pedigree να ερθει απο την πρωτη μερα που θα ξερεις οτι οντως ειναι το σωστο με την λογικη σου.Σιγουρος εισαι μονο αν μαζι με το Pedigree σου στειλουν και test dna.
Α και το Pedigree Ελλαδα 2-3 μηνες δεν βγαινει 5μηνο και βαλε :D

lamb-angelo

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2012
106
99
40
κορυδαλλος
φιλε μου ετσι γινεται η δουλεια....εγω εχω κλεισει σκυλο απο εξωτερικο....εχω δωσει προκαταβολη απο οταν μπηκε το ζευγαρωμα και επιβεβεωθηκε οτι η σκυλα ειναι εγκυος...φαντασου τα κουταβια δεν εχουν γεννηθει ακομα....και οταν ερθει η ωρα με το καλο θα παω μονος μου να φερω το σκυλο....σε νησι εισαι...δεν εισαι και στην αλλη ακρη του κοσμου χαχαχαχα.....οποτε καλο ειναι προγραμματισεις 2 ταξιδια...ενα οταν γεννηθουν τα κουταβια και ενα οταν ειναι να παρεις το σκυλο σου.....γνωμη μου παντα......