Όπως σας έχω πει και στο παρελθόν, έχω δύο σκυλιά, έχω το γνωστό εδώ μικρό..., εννοώ μικρό ηλικιακά και τον γεράκο μου, ο οποίος είναι ένα αρσενικό πεκινουά τώρα 17 ετών.
Μέχρι πριν ένα χρόνο, όλα πήγαιναν καλά με την υγεία του...
Βέβαια, είχαν λίγο αδυνατίσει οι αισθήσεις του..., για την ηλικία του όμως, ήταν πολύ φυσιολογικό αυτό και με την δική μου περιποίηση..., η ποιότητα της ζωής του..., ήταν πολύ καλή...
Όμως πριν ένα χρόνο, μετά το πρώτο εγκεφαλικό, όλα άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα... πολύ πιο γρήγορα.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, δηλαδή μέσα στον χρόνο αυτό, έχει υποστεί γύρω στα 7-8 εγκεφαλικά και η κατάστασή του πλέον, είναι πολύ άσχημη...
Εκτός του ότι, έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα και με τα πίσω του πόδια και δεν μπορεί να σταθεί όρθιος... σχεδόν καθόλου, το χειρώτερο είναι ότι, τις τελευταίες εβδομάδες, έχει αρχίσει να κλαίει σχεδόν συνεχώς..., ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες...
Επειδή, όταν συμβαίνει αυτό..., δεν είναι ήρεμος..., αλλά προσπαθεί να βολευτεί... και δεν μπορεί, μου δίνει την εντύπωση, ότι πρέπει να πονάει..., γιατί τον βλέπω που υποφέρει...
Τον αγαπώ πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω...???
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι τυρρανιέται...
Το τελευταίο διάστημα, έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ, ότι θα πρέπει να συνηθίζω στην ιδέα, ότι θα φύγει από κοντά μας... για πάντα.
Δεν είναι εύκολο..., είναι μαζί μας μια ολόκληρη ζωή...
Θα ήθελα..., να φύγει με φυσικό τρόπο..., ενώ μας έχει κοντά του.
Τώρα όμως, που τον βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι..., δεν ξέρω τι να κάνω... :?
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας...
Ξέρω, ότι εσείς φίλοι μου, μπορείτε να νιώσετε τον πόνο μου...
Μέχρι πριν ένα χρόνο, όλα πήγαιναν καλά με την υγεία του...
Βέβαια, είχαν λίγο αδυνατίσει οι αισθήσεις του..., για την ηλικία του όμως, ήταν πολύ φυσιολογικό αυτό και με την δική μου περιποίηση..., η ποιότητα της ζωής του..., ήταν πολύ καλή...
Όμως πριν ένα χρόνο, μετά το πρώτο εγκεφαλικό, όλα άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα... πολύ πιο γρήγορα.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, δηλαδή μέσα στον χρόνο αυτό, έχει υποστεί γύρω στα 7-8 εγκεφαλικά και η κατάστασή του πλέον, είναι πολύ άσχημη...
Εκτός του ότι, έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα και με τα πίσω του πόδια και δεν μπορεί να σταθεί όρθιος... σχεδόν καθόλου, το χειρώτερο είναι ότι, τις τελευταίες εβδομάδες, έχει αρχίσει να κλαίει σχεδόν συνεχώς..., ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες...
Επειδή, όταν συμβαίνει αυτό..., δεν είναι ήρεμος..., αλλά προσπαθεί να βολευτεί... και δεν μπορεί, μου δίνει την εντύπωση, ότι πρέπει να πονάει..., γιατί τον βλέπω που υποφέρει...
Τον αγαπώ πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω...???
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι τυρρανιέται...
Το τελευταίο διάστημα, έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ, ότι θα πρέπει να συνηθίζω στην ιδέα, ότι θα φύγει από κοντά μας... για πάντα.
Δεν είναι εύκολο..., είναι μαζί μας μια ολόκληρη ζωή...
Θα ήθελα..., να φύγει με φυσικό τρόπο..., ενώ μας έχει κοντά του.
Τώρα όμως, που τον βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι..., δεν ξέρω τι να κάνω... :?
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας...
Ξέρω, ότι εσείς φίλοι μου, μπορείτε να νιώσετε τον πόνο μου...