Γεννησαμε 13 κουτάβια και δεν εχω ιδέα τι να κάνω.

Status
Κλειδωμένο θέμα

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
οι εξυπναδες να λειπουν!σεβαστηκα την αποψη σου,σεβασου την δικη μου!και η απαντηση σου ειναι οφτοπικ αλλα δεν βλεπω κανεναν να ''επεμβαινει''........

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ποιά άποψή μου σεβάστηκες; Δεν έχω εκφέρει καμμία άποψη. Κρατιέμαι...

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
συγγνωμη βρε παιδια αλλα γιατι την κατηγορειται για αυτο που αφησε να γινει και δεν την επιβραβεται για αυτο που κανει?

LiliG

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
108
0
Οποιος δεν θα φαει τα κουταβια στην μάπα, να βγαλει τον σκασμό. :)

Δεν απαντώ σε κανέναν πια που δεν προσφέρει κατι χρήσιμο, το φόρουμ ειναι για τα ζώα, δεν υπέγραψα συμμετοχή σε κοινόβιο, ούτε ψαχνω για αφεντικό ούτε για γκόμενο, άρα το τι ειμαι και γιατί κάνω ό,τι κάνω δεν αφορά καμία κουτσομπόλα κομπλεξική μανταμ, ούτε κανέναν κομπλεξικό μη κονωνικό τυπάκο.
Θα ήταν πολύ ευκολο με τις αντιδρασεις σας να σας σκιαγραφήσω, είναι ενα ταλέντο μου, όμως δεν με αφορά και δεν με ενδιαφερει το τι είστε, πώς μεγαλώνετε τα ζώα σας και αν κοιμάστε και μαζί τους, στην τελική. Κατι που απ'ότι φαντάζομαι δεν ειναι τοσο σπάνιο σε προβληματικά άτομα, μόνο αυτά θα σας άνεχονταν.

Οσο για την "επιθετικότητα" μου, γουστο μου καπέλο μου, Δεν μου αρεσει να με κριτικάρουν και να με πατάνε ένα μάτσο άγνωστοι που δεν το κάνουν από αγάπη προς εμένα η τα σκυλιά μου αλλα για δικές τους μικρότητες και ανεπάρκεια να επικοινωνήσουν παρά μονο με μια κουραστική ειρωνία.
Μήπως να στήσω και πισινό ενώ με σπρώχνετε στην γωνία; Συγγνώμη ε;
Συγγνώμη δεν θα το ματαξανακάνω, δεν θα αναπνεύσω αν δεν ρωτήσω πρώτα.

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
Ποιά άποψή μου σεβάστηκες; Δεν έχω εκφέρει καμμία άποψη. Κρατιέμαι...
αυτο που κανει,που θελει παρολες τις δυσκολιες να βοηθησει την ερμη αυτη μανα,δεν μετραει?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα,και να λείπουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί,
αλλιώς το θέμα οδεύει στο κλείδωμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
αυτο που κανει,που θελει παρολες τις δυσκολιες να βοηθησει την ερμη αυτη μανα,δεν μετραει?
Κατά την δική σου εκτίμηση δηλαδή, είμαστε 10 σχιζοφρενείς και 1 υπερήρωας, άξιος θαυμασμού. Μπορεί. Τι να σου πω... Δεν αποκλείεται κιόλας :cool:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Συγνώμη εσύ αυτό κατάλαβες από το θέμα;
Φυσικά και θα την βοηθήσει σκύλα της είναι, που από αμέλεια της ζευγάρωσε.

Είσαι υπέρ της ανεύθυνης αναπαραγωγής;
Αν ναι συγχαρητήρια,
αλλά να ξέρεις πως εδώ μέσα κάποιοι παλεύουν να φροντίσουν αδέσποτα που είναι δημιούργημα αυτής της ανευθυνότητας.

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Οποιος δεν θα φαει τα κουταβια στην μάπα, να βγαλει τον σκασμό. :)

Δεν απαντώ σε κανέναν πια που δεν προσφέρει κατι χρήσιμο, το φόρουμ ειναι για τα ζώα, δεν υπέγραψα συμμετοχή σε κοινόβιο, ούτε ψαχνω για αφεντικό ούτε για γκόμενο, άρα το τι ειμαι και γιατί κάνω ό,τι κάνω δεν αφορά καμία κουτσομπόλα κομπλεξική μανταμ, ούτε κανέναν κομπλεξικό μη κονωνικό τυπάκο.
Θα ήταν πολύ ευκολο με τις αντιδρασεις σας να σας σκιαγραφήσω, είναι ενα ταλέντο μου, όμως δεν με αφορά και δεν με ενδιαφερει το τι είστε, πώς μεγαλώνετε τα ζώα σας και αν κοιμάστε και μαζί τους, στην τελική. Κατι που απ'ότι φαντάζομαι δεν ειναι τοσο σπάνιο σε προβληματικά άτομα, μόνο αυτά θα σας άνεχονταν.

Οσο για την "επιθετικότητα" μου, ξέχασες την ''αντικοινωνικότητα''γουστο μου καπέλο μου, Δεν μου αρεσει να με κριτικάρουν και να με πατάνε ένα μάτσο άγνωστοι που δεν το κάνουν από αγάπη προς εμένα η τα σκυλιά μου αλλα για δικές τους μικρότητες και ανεπάρκεια να επικοινωνήσουν παρά μονο με μια κουραστική ειρωνία.
Μήπως να στήσω και πισινό ενώ με σπρώχνετε στην γωνία; Συγγνώμη ε;
Συγγνώμη δεν θα το ματαξανακάνω, δεν θα αναπνεύσω αν δεν ρωτήσω πρώτα.
...απίστευτο στυλάκι.......

μεταξύ μας.... καλύτερα να αφιερώσεις χρόνο για να κάνεις αναζήτηση για τα θέματα που σε αφορούν......

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
Συγνώμη εσύ αυτό κατάλαβες από το θέμα;
Φυσικά και θα την βοηθήσει σκύλα της είναι, που από αμέλεια της ζευγάρωσε.

Είσαι υπέρ της ανεύθυνης αναπαραγωγής;
Αν ναι συγχαρητήρια,
αλλά να ξέρεις πως εδώ μέσα κάποιοι παλεύουν να φροντίσουν αδέσποτα που είναι δημιούργημα αυτής της ανευθυνότητας.
φυσικα και δεν στηριζω την ανευθυνη αναπαραγωγη αλλα ειμαι ανθρωπος,κανω λαθη και στηριζω τους ανθρωπους που αναλαμβανουν τις ευθυνες μετα απο τα λαθη που κανουν!αυτους θαυμαζω!

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Θαυμάσια συζήτηση, με τα νεογέννητα τι κάνουμε, γεννήθηκαν από αδήλωτους γονείς, εάν τα βρήσκαμε σήμερα στο σκουπιδοντενεκέ δεν θα ηταν ένα θέμα ? Δεν θα λέγαμε βρέθηκαν κουτάβια ελάτε να τα υιοθετήσετε?
Σαφώς μετά θα μπορούσε να είναι ένα θέμα για τό ποιός τα άφησε και γιατί, με όλες τις ευθύνες που αυτό συνεπάγεται.

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
Κατά την δική σου εκτίμηση δηλαδή, είμαστε 10 σχιζοφρενείς και 1 υπερήρωας, άξιος θαυμασμού. Μπορεί. Τι να σου πω... Δεν αποκλείεται κιόλας :cool:
συγνωμη!το φορουμ ειναι για να κρινουμε ή να δινουμε λυσεις?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
συγνωμη!το φορουμ ειναι για να κρινουμε ή να δινουμε λυσεις?
Αυτό τι σχέση έχει με το θέμα;
Δεν είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί εδώ.

Οποιαδήποτε λύση-συμβουλή-ευχή στο μέλος LiliG,
αλλά μην ξεφύγουμε πολύ περισσότερο από το θέμα,
απ'οσο ξεφύγαμε ήδη.

Ευχαριστώ.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αυτό εξήγησα παραπάνω

το φόρουμ δεν είναι για κάτι άλλο πλην της ενημέρωσης που προκύπτει μέσω των συζητήσεων
-και αυτό ακόμα καλά είναι να μην γίνει καταχρηστικά
ας πούμε "Δεν είμαστε 24ωρη συμβουλευτική για BYB και ανευθυνους αναπαραγωγούς σκύλων"

κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να βοήθησει ή να μην βοηθήσει -να κρίνει ή να μην κρίνει...........
γενικά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος για κάτι πλήν της τήρησης των κανονισμών

Status
Κλειδωμένο θέμα