όπως δεν ξέρουμε αν έχεις προβλήματα ιώσεις γρίππες και δηλητηριάσεις
παρομοίως δεν ξέρουμε αν μπήκες για να βρείς που θα πάνε τα κουτάβια ..... μην το πάρεις στραβά-το λέω για να καταλάβεις που το πάω
μάθε διαδυκτιακούς τρόπους λοιπόν
αλλιώς μην μπαίνεις σε φόρουμ
ή να μπαίνεις στα άλλα φόρουμ που είναι καλύτεροι άνθρωποι απο εμάς εδώ που σε πήραμε απο τα μούτρα ............
στην τελευταία σου επίσκεψη στα μέρη μας διατεινόσουν περι γνώσεων και εμπειριών περι οικολογικών τροφών και συστημάτων και περι εκπομπών ενημερωτικών στην τιβί -τσακώθηκες για τα αβοκάντο και δεν θυμάμαι και για τι άλλο πρόλαβες να τσακωθείς και τελικά έφυγες για μπάν(ιο)
τώρα λοιπόν εμφανίζεσαι και αγνοείς πόσο καιρό κάνουν οι σκύλες να γεννήσουν-πως θηλάζουν-τι γάλα πίνουν-αν στειρώνονται μετά την σύλληψη-αν υπάρχουν φάρμακα για να διακόψεις μιά εγκυμοσύνη σε σκύλο \και συνεχίζεις να μην αντιλαμβάνεσαι ότι ο χώρος είναι δημόσιος και οι συζητήσεις δεν γίνονται προκειμένου να βρεί λύση στο πρόβλημά του ο ΕΝΑΣ αλλά για να ενημερωθούν οι πολλοί................
λοιπόν-για μελλοντική χρήση
Η σκύλα θέλει ζέστη-και ησυχία και να νιώθει ασφαλής -αλλιώς βλέπω να αρχίσει να κουβαλάει τα κουτάβια απο δώ κι απο εκεί ή να σκοτώνει κανα άλλο σκυλί (αν και μάλλον αυτά τουλάχιστον θα την σεβαστούν)
τα κουτάβια είναι πάρα πολλά-δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να ελέγχεις ανα 3 ώρες ποιό ήπιε και ποιό δεν ήπιε
εγώ προτείνω ζύγισμα κάθε 8 ώρες και τάισμα με μπιμπερό σε αυτά που έχουν μείνει πίσω
για να τα ξεχωρίσεις κάνε το κόλπο με τις χρωματιστές κορδέλλες -αυτοσχεδίασε σε στύλ "το κοκκινο-το πράσινο-το κοκκινοπράσινο-το κίτρινο το άσπρο-το ασπροκίτρινο κλπ)
αν δεν δώσεις χώρο και ασφάλεια στην σκύλα ώστε να τα καταφέρει να τα δώσει όλα αυτή και εσύ απλά να συνεπικουρείς ετοιμάσου για απώλειες-απολύτως αναμενόμενες στον κόσμο των σκυλιών.......
στην μάνα οφείλεις να έχεις μονίμως στο πιάτο της περισσότερο φαί απο όσο μπορεί να φάει και να βάζεις συνεχώς
όσοι έχω συζητήσει προκυνάνε την στάρτερ της royal και για τα κουτάβια αργότερα ώς την μοναδική που ποτέ δεν έκανε το παραμικρό πρόβλημα
θα ψήφιζα υπέρ και του γάλατός της
αν και δεν είμαι πελάτης της γενικά-την σέβομαι ώς όνομα
λοιπόν
καλή τύχη στα μικρά και καλό κουράγιο στην μανούλα τους (και σε εσένα την γιαγιά)
και για να αποφευγεις τους καυγάδες και τα αρνητικά συναισθήματα σκέψου ότι είμαστε όλοι ηθοποιοί με μάσκες όπως στα αρχαία θέατρα (άλλες φορές σε κωμωδία κι άλλες σε τραγωδία) και "δουλευουμε" για την ενημέρωση του κοινού
εγώ έχω και τον ρόλο του Μπού-μαν...ενίοτε