Γειτόνισσα & τρίχες !!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
:eek::eek::eek::eek: Είναι με τα καλά τους ; Άκου θα σας πυροβολήσει !!! Καλά του έκανες του ψυχανώμαλου !!! :mad::mad::mad:
Άσε andromeda ακόμη το θυμάμαι και ανεβάζω πίεση μιλάμε. Περπατούσα εγώ με το καλό μου το σκυλάκι αμέριμνη, είχε κάνει τα κακά της και τα είχα μαζέψει και ήμουν με την σακουλίτσα έτοιμη να την πετάξω και βγαίνει ο γελοίος από την πολυκατοικία που μένει και άρχισε να μου λέει ότι αυτά θα μας φάνε μια μέρα, ότι λερώνουμε τα πεζοδρόμια, ενώ έβλεπε ότι είχα μαζέψει τα κακά της, ότι κακώς τα έχουμε σπίτι μας και μετά εκεί που ειχα φορτώσει και θα τον έλουζα μου λέει, πολύ καλά θα σου κάνει κάποιος μια μέρα αν σε πυροβολήσει από την βεράντα του...Εκεί έμεινα στήλη άλατος, αφού του ζήτησα το ονομά του και φυσικά δεν μου το δωσε, καθώς γύριζα τον είδα μετο αυτοκινητό του να φεύγει κάνοντας ελιγμό να με πατήσει, και απο τις πινακίδες του έμαθα τα στοιχεία του, και έφτασα μέχρι τον εισαγγελέα. Μία σύσταση του έγινε, όχι τίποτα τραγικό, αλλά σε κάτι τέτοιους είναι κάτι παραπάνω από αρκετό.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Απίστευτο !!! :flip: Πολύ καλά του έκανες - έγινα έξαλλη και μόνο που το διάβασα, φαντάσου και να μου τύχαινε κιόλας. Εμάς ένας γείτονας όταν πήραμε τον πρώτο μας σκύλο μου είπε "έχω και αεροβόλο ξέρεις, μην τυχόν και ακούσω τον σκύλο να γαβγίζει". Φαντάσου τώρα ότι αυτό το είπε σε κοριτσάκι 13 ετών, την ώρα που γύριζε από το σχολείο. Μετά βεβαίως τον περιέλαβαν οι γονείς μου. Αλλά το θυμάμαι ακόμα ... :mad::mad::mad:

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Aυτο που δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ειναι το οτι χωρις να τους εχει φταιξει σε τιποτα ουτε το ζωντανο,ουτε ο ιδιοκτητης (οντας τυπικος στις υποχρεωσεις του),ντε και καλα θελουν να τα ξεφορτωθουν.
Περσυ ειχαμε και μεις πολυ μεγαλο προβλημα στην πολυκατοικια μας με την διαχειρηστρια η οποια ειναι υποχονδρια.Ενταξει,ειναι αρρωστια αυτο το πραγμα,αλλα δεν μπορουμε να κανουμε εμεις κατι αν αυτη πιστευει οτι την καταδιωκουν τα μικροβια..Μας χτυπουσαν καθε λιγο την πορτα να μας πουν να μην βαζουμε τον σκυλο στο ασανσερ γιατι μυριζει και αφηνει μικροβια και οτι σιχαινονται να αφησουν τα ψωνια απο το σουπερμαρκετ στο πατωμα του ασανσερ.Αυτο που δεν μας ειπαν, ειναι πως στο καλο αιωρουνται οι ιδιοι μεσα στον θαλαμο και δεν μεταφερουν μικροβια με τα παπουτσια τους η με τα ζουμια απο τις σακουλες των σκουπιδιων τους.Τους αντιμετωπισαμε αρχικα πολυ ομορφα και με επιχειρηματα,οτι ο σκυλος ειναι καθαρος και οτι απο την στιγμη που ζει μεσα στο σπιτι μαζι μας και ειναι εμβολιασμενος,δεν μπορει να τους μεταφερει μοκροβια.Το θεμα μυρωδιας δεν με ενδιαφερει προσωπικα, γιατι και εμενα μου φερνουν αναγουλα καποια πατσουλια που φορανε και εξακολουθουν να μυριζουν για ενα μισαωρο αφου βγουν απο το ασανσερ,αλλα δεν μπορω να τους πω να μην μπαινουν επειδη δεν ειναι του γουστου μου..
Ο συζυγος της κυριας εφτασε στο σημειο να μας απειλησει οτι θα κανει το ''οτιδηποτε'' για να φυγει ο σκυλος απο την πολυκατοικια (να προσθεσω οτι ειμαστε ιδιοκτητες και οχι ενοικιαστες..). Και επειδη αυτο το ''οτιδηποτε'' δεν μας αρεσε καθολου,αφου τους πηρε μεσα σε ενα τεταρτακι η δικηγορος τηλεφωνο,δεν ξαναακουσαμε κιχ......
Οταν εισαι σε ολα τυπικος,καποια πραγματα απλα δεν μπορεις να τα ανεχτεις.Ευγενικα και ομορφα.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Καθομαι εξω στην αυλη με την γκρετα και περιμενω να ερθουν, να μου πουν το παραμικρο, ειλικρινα θα τους φερω την αστυνομια!!!
Παντως γενικα για εσας, που μενετε στην πολη και στο ενοικιο σε πολυκατοικια, τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ενταξει ποση τρίχα να πηγαίνει πια στην αυλή της? Αφου λες οτι έχετε προηγούμενα, τότε ψάχνει να βρει αφορμές να σας την λέει. Κ εγω άκουσα ένα τέτοιο κουλό τις προάλλες και πάλι καλά που έχω όλα τα μαλλια μου ακομα. Μια στη γειτονια εχει ενα μωρό 1,5 ετους περίπου. Το αφήνει και παίζει όλη την ώρα έξω, ότι σκουπίδι βρει κάτω το βάζει στο στόμα, του πέφτει η πιπίλα κάτω και του τη δίνει χωρίς να την πλύνει, παίζει με τα χώματα και μετά τρώει και μια φορά άνοιξε την σακούλα σκουπιδιών που είχε βγάλει στην αυλή της για να τα πεταξει και αρχισε να τρωει απο μεσα κατι πατατες. *sick*
Μια μερα που με ειδε να περναω με τον Diego απο κοντα τους αρχισε να λεει με υπεροπτικο υφος στο παιδι της "Φυγε απο κει, μην ερθει πανω σου καμια τριχα τωρα που περναει ο σκυλος!" :bull:
Να πεις μετα καμια κουβέντα ή να μη πεις????

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
αχ χριστε μου. Κι εγώ είχα πρόβλημα. Έρχομαι και η από κάτω άρχισε τα καλώς ήρθες, επιτέλους ένα καλό παιδικ τέτοια. Μια μέρα παω να βγάλω τις μικρές κ ήταν έξω από την πόρτα μου. Μεταμορφώνεται η κότα κ αρχίζει να πετάει χολή. Πάνε τρίχες στον αποκατω όροφο κ μπλα μπλα. Μένω κάγκελο που πρωί πρωί έξω από την πόρτα μου άκουω τα όσα από το άτομο που μέχρι να πάρει χαμπάρι ότι εχω 2 κτηνη, με εγλειφε σαν παιδί το γλειφιτζουρι. Δεν άντεξα κ όταν είπε πως οι τρίχες κατεβαίνουν τη σκάλα κ πάνε στο χαλακι της, της ειπα να μην ανησυχεί, θα το φροντίσω με τηλεκοντρόλ. Η λαλακω επί τόπου σχεδόν πήρε την ιδιοκτήτρια κ την είπε τόσα, που αναγκάστηκε 90φεύγα χρόνων γυναίκα να έρθει να δει το σπίτι. Το είδε, χαζέψε που το εχω όπως το εχω, κατέβηκε κάτω και ξεχεσε την κυρα Αλέκα. Εκτότε όταν βλέπω την κότα, δεν μιλάμε. Απλά φοράω ένα τεράστιο χαμόγελο με δόση ειρωνίας. Ευγένεια ναι αλλά κάποια στιγμή καποιος πρεπει να τους κάνει κλίσμα να συνέλθουν.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
και το πιο βασικό! Θέλω το όνομα του γιατρού που είπε για αιθέρια έλαια! Όλοι λένε πως είναι ματζουνια και η μπαρφ για την εποχή της σπηλιάς. Βρέθηκε καποιος που από μόνος του είπε για τα έλαια; να τον γνωρίσω να τον προσκυνήσω..(εκτός αν είναι της ολιστικής κτηνιατρικής, ομοιοπαθητικός οπότε κ πάλι θέλω όνομα. Χα χα χα)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
χαχαχααααα τα ελαια ηταν το λιγοτερο...δεν ξερω ουτε και εγω ποιος ειναι αυτος ο κτηνιατρος!
Εδω η αλλη μου ειπε αυτην την ουρα γιατι δεν την κοψατε?Την κουναει περα δωθε και πετανε τριχες...
Και ο αλλος πιο εξυπνος, ρε συ παρε και κανα προβατο με το μαντροσκυλο.Εγω να ξερεις αν ημουν στην θεση σου δεν θα επαιρνα τετοιο σκυλι...
Απο αυτα που σου λενε φαινεται ο χαρακτηρας τους και το επιπεδο τους, ομως οταν ξεπερασουν το οριο σιγα μην καθεσαι να τους ακους....

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Πολύ απλά δεν τους ακούς, όπως είπες και εσύ. Προσωπικά όταν ακούω τέτοια φροντίζω να τους κόβω τα πολλά-πολλά, επισημαίνοντας με τρόπο κοφτό ότι είναι δικό μου θέμα τί σκύλο θα πάρω, και άν θα πάρω σκύλο, πρόβατο, ή αγελάδα, από την στιγμή που σέβομαι τους πάντες και δεν ενοχλώ κανένα.