Γειτόνισσα & τρίχες !!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Αντε και μας τα εχουν πρηξει!:mad:
Λοιπον η γειτονισσα απεναντι, πριν καιρο ηρθε και μου ειπε ''το σκυλι σου μαδαει αυτον τον καιρο?'' λεω εγω "ναι'' και λεει "να πατε να το κουρεψετε γιατι οι τριχες ερχονται στην αυλη μου και με ενοχλουν"..δεν την εδωσα σημασια, ηρθε παλι χθες ο αντρας της και μου λεει ''θα σε πω κατι αλλα μην παρεξηγηθεις, εγω ρωτησα εναν κτηνιατρο και μου ειπε να πλενεις το σκυλι σου με αιθερια ελαια, και να το χτενιζεις για να φυγει η τριχα'' λεω και εγω ''δεν μας ενοχλει η τριχα'' και φευγω...Σημερα ειχα παει βολτα την γκρετα και μολις γυριζω την αφηνω για ουτε ενα λεπτο στην αυλη, και ερχεται παλι αυτη και μου λεει "ακουμε να σου πω, μεχρι να σταματησει να μαδαει να μην την βγαζεις στην αυλη, γιατι ειμαι αλλεργικη και εγω και ο γιος μου'' και την λεω και εγω "λυπαμαι πολυ δεν μπορω να κανω κατι, ετσι ειναι τα σκυλια ή τριχα θα βγαζουν ή θα γαυγιζουν, στην αυλη μου το φερνω οχι στην δικια σας'' και μου γυριζει την πλατη και φευγει...
Απο που να αρχισω!?
Πρωτον λεει ψεματα και βαζω το χερι μου στην φωτια δεν ειναι αλλεργικη!Παλια ειχαν σκυλι και πριν ενα μηνα ο αντρας της με ειπε οτι θελει να παρει ξανα....
Δευτερον και αλλεργικη να ειναι χεστηκα τι δλδ δεν θα βγαζω το σκυλι ΜΟΥ στην αυλη ΜΟΥ???παμε καλα???
Και τριτον πες πως ειναι αλλεργικη οντως, υπαρχει περιπτωση η τριχα στην αυλη της να την ενοχλει στην υγεια της???Και για ονομα του θεου ποσο τριχα να εχει?Οι τριχες δεν μενουν στο δικο μου σπιτι και πανε στο δικο της?μας χωριζει και τοση αποσταση!
Και δν τολμαει να τα πει στους γονεις μου τα λεει σε εμενα...εχουμε προηγουμενα μαζι της και πιστευω πως ολα αυτα ειναι αφορμες....
Αλλα επειδη ειμαι και εγω λιγακι σκατοπαιδο :cool:τωρα βγαινω εξω και την βλεπω που ηταν στην αυλη της και φωναζω στην μαμα μου "μαμα αντε βγαλε την γκρετα εξω να τρεξει στην αυλη'' χιχιχι

Last edited:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Είχα κι εγώ ένα τέτοιο σκηνικό πιο παλιά (ευτυχώς μετακόμισε αυτός) και του έλεγα πως εμένα με ενοχλεί το καυσαέριο του αυτοκινήτου σου, αν το παρκάρεις 5 τετράγωνα πιο πέρα μπορεί να κανουμε μια συμφωνία. Ο καθένας μπορεί να βρει 1002 πράγματα που τον ενοχλούν, θέλω να πιστεύω όμως ότι έχουμε την λογική να δεχόμαστε ότι ζούμε όλοι μαζί σε μια κοινωνία και να μη κάνουμε τους μίζερους με το παραμικρό. Στην θέση σου θα έκοβα τα πολλά σουξου-μούξου με τον γείτονα, αδιαφορία τελείως...

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ρε ειναι τρελη αυτη!Λες να ειναι οντως αλλεργικοι? να παθουν τιποτα και μετα να εχω και τυψεις?....Ο γιος της ειναι μωρο....

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
περιεργοι υπαρχουν παντου....!!!! κι ακομη πιο πολλοι ειναι οι μ@λ@κες.............εγω να δεις τι παραξενειες εχω ακουσει αλλα επειδη δε σηκωνω και πολλα,τους βουλωνω και παυω να ασχολουμαι............!!!!!!!!!!!!!!! εμεις ας ειμαστε τυπικοι με καποια πραγματα και απο εκει και περα ο καθε ενας εχει τις παραξενειες του......................

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ναι αυτο ακριβως λεω και εγω πιστευω οτι ειμαι πολυ τυπικος και προσεχω με το σκυλι, τουλαχιστον σε σχεση με καποιους αλλους στην γειτονια οι οποιοι οποτε θυμηθουν οτι εχουν σκυλια, τα αφηνουν ελευθερα να γυριζουν, να μπαινουν σε αυλες, να χαλανε και να δαγκωνουν διαφορα πραγματα, ακομη και να τα ''κανουν'' μεσα σε αυλες...αλλα δεν τους καιγεται καρφακι!Μηπως τελικα η πολυ ευγενεια βλαπτει?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Μηπως τελικα η πολυ ευγενεια βλαπτει?
Όχι,όχι η πολύ ευγένεια δεν βλάπτει ποτέ, κλείνει στόματα. Ας είμαστε εμείς τυπικοί και άστους να λένε. Άλλωστε όταν εμείς είμαστε φάουλ τα ζώα την πληρώνουν συνήθως. Ας μην δίνουμε πατήματα στους μη φιλόζωους.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Σε αυτην την περιπτωση εγω δεν εδωσα αφορμη.....
Αυτα που ελεγε δεν ειχαν λογικη!Γιατι εκτος απο αυτα που σας ειπα, ειπε και αλλα!

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
εγω περνουσα προχθες κατω απο μια πολυκατοικια.....ξαφνικα βλεπω οτι πισω στο τριχωμα του ivan(το πεκινουα), ειχε κολλησει ενα κομματι λασπης με ενα φυλλαρακι.....σκυβω να το καθαρισω με ενα μωρομαντηλο,κι εκεινη τη στιγμη βγαινει μια τυπισσα στο μπαλκονι κι αρχισε να με βριζει κι εμενα και το σκυλι και τα παντα.....εγινε χαμος..........αλλα να ξερεις οτι οντως η ευγενεια δε βλαπτει ποτε απο τη στιγμη που ολοι ειμαστε τυπικοι και ξερεις να τον αποστομωνεις τον αλλο με επιχειρηματα,γιατι ως γνωστων 'η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει'. (ασχετα που στην τελικη με εμενα και την αλλη εγινε χαμος!!!!!)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Τελικα υπαρχουν και χειροτερα....
Και εμεις παντως αν μας το ξαναπει θα πλακωθουμε....(ελπιζω να μην φαω ξυλο εγω:p)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
αλλα να ξερεις οτι οντως η ευγενεια δε βλαπτει ποτε απο τη στιγμη που ολοι ειμαστε τυπικοι και ξερεις να τον αποστομωνεις τον αλλο με επιχειρηματα,γιατι ως γνωστων 'η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει'. (ασχετα που στην τελικη με εμενα και την αλλη εγινε χαμος!!!!!)
Ακριβώς!

Αν δεν παίρνει από λόγια, φωνάζεις αστυνομία να του κάνει συστάσεις!
Εφόσον είμαι σωστός κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα!
Αν πάει να μου κάνει κάτι θα έχουν και τα αντίστοιχα τρεχάματα!

Και μένα ένας που με είδε από το μπαλκόνι πριν λίγες μέρες με είπε να πάρω το κοπρόσκυλο από το πεζοδρόμιο!
Του είπα αν μιλάει για το δικό μου κοπρόσκυλο γιατί αν μιλούσε για τον σκύλο μου πολύ ευχαρίστως να καλούσα την αστυνομία!
Δεν με νοιάζει τι κάνουν τα άλλα κοπρόσκυλα αλλά αυτός ο σκύλος δεν κάνει τίποτα!
Αυτός στο μπαλκόνι και εγώ έκατσα στο πεζοδρόμιο κάτω και του μιλούσα για το αν λέει για το δικό μου σκύλο και αν είχε πρόβλημα να φωνάξω την αστυνομία!

Απλά και εκεί έληξε το θέμα και μπήκε μέσα!
Αν σε δουν δεκτικό/ή θα σε πατήσουν!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Ρε ειναι τρελη αυτη!Λες να ειναι οντως αλλεργικοι? να παθουν τιποτα και μετα να εχω και τυψεις?....Ο γιος της ειναι μωρο....
Στο τελευταιο που γραφεις εγω βλεπω την ολη εξηγηση...
Διοτι εφοσον ειχαν οπως λες σκυλο αλλά και σκεφτονται να ξαναπαρουν,σιγουρα δεν υπαρχει αλλεργια. ΟΜΩΣ...ειναι συνηθεστατο το σκηνικο,οταν ερχεται σε μια οικογενεια ενα νεο μελος,να αλλαζουν οι γονεις...Γινονται πιο προστατευικοι,πιο ευαισθητοι,πιο "δυναμικοι",πιο χαζομπαμπαδες-χαζομαμαδες..
.Εκει για μενα λοιπον ειναι η εξηγηση...Μην ρισκαρουν να συμβει κατι στο μωρο.Εχει ξανασυμβει πολλακις με νεογνα σε ενα σπιτι.Μα θα το σκεφτουν οι ιδιοι οι γονεις,μα θα τους πει κανεις "ρε συ μπας και;..." και δεν αργει να βγαλουν αυτο το Ελληνικο προσωπο του προστατευτικου και καλου γονιου(κατα την αποψη τους)...
Εδω και εγω που ειχα και εχω σκυλο μαζι με μικρα παιδια μεσα στο σπιτι και ειναι παμπολλες οι φορες που συγγενεις και φιλοι αλλά και ασχετοι μου λενε πώς μπορω να ανεχομαι σκυλο μεσα στο σπιτι μαζι με τα παιδια;Τριχες μικροβια βρωμια μυρωδιες...Τους βαζω στη θεση τους με τακτ!
Για να σου δωσω να καταλαβεις ποιο το δικο μου σκεπτικο πανω στο θεμα θα σου πω μια περιπτωση με γειτονα "καλοθελητη" που μου ειπε οτι μπλα μπλα και λοιπα,ωραιος ο σκυλος κι εγω τα γουσταρω αλλά δεν ΠΡΕΠΕΙ να ειναι μεσα στο σπιτι διπλα στα παιδια μην παθουν κατι...Και με ρωτα με θρασος "Μα καλα πώς ανεχεσαι ενα ζωο μεσα στο σπιτι σου με τοσα που γινονται".Και του απαντησα ευγενεστατα "Φιλε Σταυρο...εχεις απολυτο δικιο τωρα που το λες...θα σε παρακαλουσα να βγεις απο το σπιτι μου να μην εκθετουμε τα παιδια μου σε κινδυνο"...και αφου αλλαξε αποχρωση στο δερμα του προσωπου του απεχωρησε...Λεπτομερεια οτι δεν ξαναηρθε να μιλησουμε για ζωα! ;)

Αποψη μου ειναι η εξης.Να τηρεις κανονες υγιεινης και φροντιδας και απο κει και υστερα,στο χωρο σου και για τον σκυλο σου,δεν πεφτει λογος σε κανεναν...:)

Last edited:

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Όχι,όχι η πολύ ευγένεια δεν βλάπτει ποτέ, κλείνει στόματα. Ας είμαστε εμείς τυπικοί και άστους να λένε. Άλλωστε όταν εμείς είμαστε φάουλ τα ζώα την πληρώνουν συνήθως. Ας μην δίνουμε πατήματα στους μη φιλόζωους.
μωρε βλαπτει , βλαπτει...

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
@mathosalas
Εχουν και αλλα δυο παιδια μεγαλυτερα ο μικρος ειναι 4-5 χρονων, δεν ειναι και τοσο μωρο!Δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα της...μαλλον δεν γουσταρει τις τριχες και εχει φαει κολλημα τωρα...
(ασχετο, τα σκυλια μας μοιαζουν παρα πολυ!)

@samsok
Συμφωνω, το να εισαι με ολους ευγενικος δεν ειναι καλο, καποιοι θελουν κραξιμο, αλλιως δεν καταλαβαινουν!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Πές τους πολύ απλά ότι το σκυλί το χτενίζεις και πλέον δεν μαδάει. Για να τελειώνεις με αυτή την ιστορία. Και προς Θεού, πρόσεξε μην σου ρίξουν καμία φόλα - αυτό είναι το πλέον επικίνδυνο στην συγκεκριμένη περίπτωση.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
μωρε βλαπτει , βλαπτει...
@mathosalas
@samsok
Συμφωνω, το να εισαι με ολους ευγενικος δεν ειναι καλο, καποιοι θελουν κραξιμο, αλλιως δεν καταλαβαινουν!
Noμίζω ότι μπερδεύετε το ευγενικός με το μαλ...κας. Δεν εννοώ στον κάθε κάφρο που μας κράζει στο δρόμο να είμαστε χαμογελαστοί και ευγενικοί και να του λέμε αχχ δεν είναι αρκετό, λίγο ακόμα σας παρακαλώ. Εννοώ να είμαστε σε όλα εντάξει και να μην προκαλούμε εμείς και όταν μας προκαλούν να επικαλούμαστε τα δικαιώματά μας...Όπως όταν εμένα μου είπε ένας καραγκιόζης γείτονας ότι θα με πυροβολήσει με τον σκύλο και έφαγε την καταγγελια του και χαλάρωσε, από τότε με βλέπει και αλλάζει πεζοδρόμιο.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Όπως όταν εμένα μου είπε ένας καραγκιόζης γείτονας ότι θα με πυροβολήσει με τον σκύλο και έφαγε την καταγγελια του και χαλάρωσε, από τότε με βλέπει και αλλάζει πεζοδρόμιο.
:eek::eek::eek::eek: Είναι με τα καλά τους ; Άκου θα σας πυροβολήσει !!! Καλά του έκανες του ψυχανώμαλου !!! :mad::mad::mad: