Γεια χαρά!!

joydivision

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
59
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γεια σας!
Είμαι η Άννα από τη Θεσσαλονίκη και έχω ένα ημίαιμο κοκεράκι με κανίς, 3,5 μηνών. Δυστυχώς δεν έχουμε photos, αλλά για να πάρετε μια ιδέα, έχουμε πάρει το φουντωτό μαλλί στο κεφάλι και τα μουστάκια από μπαμπά μας και το ανοιχτό κανελί χρώμα με τα μακριά αυτιά από τη μαμά μας J Και από ζωηράδα και σκανδαλιά άλλο τίποτα!:D
Καλώς σας βρήκαμε!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ηρθατε! Στο φορουμ θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα θέματα και σιγουρα θα μαθεις πολλά! Καλές συζητήσεις :)

joydivision

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
59
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι διαβάζω αρκετό καιρό το forum, αλλά έχω πολλές απορίες ακόμα...από υπομονή πάντως άλλο τίποτα:)
Από που να ξεκινήσω και να που να τελειώσω...το πιο απλό...κοιμάται στο κρεβατάκι του δίπλα στο δικό μου και κάθε φορά που θέλει να κάνει την ανάγκη του, σηκώνεται και πάει στην πόρτα του δωματίου να βγει...οπότε τον ακούω, σηκώνομαι κι εγώ και τον βγάζω στο μπαλκόνι, όπου περιμένω τον κύριο να τελειώσει γιατί θέλει και παρέα παρακαλώ:), του λέω πόσο καλό παιδί είναι και ξαναπάμε για ύπνο....δεδομένου λοιπόν ότι δεν μπορεί να κρατηθεί ακόμα, φανταστείτε μια τρελή μέσα στη νύχτα κάθε τρεις ώρες να επιβραβεύει ένα κουτάβι γιατί έκανε τσίσα:D

joydivision

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
59
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλώς όρισες Άννα κ να χαίρεσαι το κουτάβι σας.:)

Το σκυλάκι το υιοθετήσατε από κάποιο καταφύγιο;
Εεε όχι....είναι λίγο μεγάλη ιστορία, που μπορεί και σε κάποιους να ακουστεί σαν ανεύθυνη κίνηση...θα σας πω, ελπίζοντας να μην κουράσω...
Εγώ σηζούσα με κάποιον και 2,5 χρόνια είχαμε ένα άλλο σκυλάκι, που ήταν κι αυτό κόκερ με κανίς, αλλά μαύρο...ο αγαπημένος μου Carlito...ήταν σαν άνθρωπος και τον λάτρευα...με αποτέλσμα όταν τον έχασα ξαφνικά να είμαι πολύ άσχημα...έκλαιγα συνέχεια και δεν μπορούσα να κάτσω μέσα στο σπίτι...ο τότε φίλος μου, βλέποντας αυτή την κατάσταση, πήρε τηλέφωνο ένα φίλο του σε pet shop, χωρίς εγώ να ξέρω τίποτα....και τυχαίνει εκείνος να έχει έναν φίλο που είχε ημίαιμα κουτάβια από ίδιες ράτσες...ο φίλος μου, λίγο το ότι το θεώρησε "σημάδι", λίγο το ότι ο Carlito μας είχε τέλειο χαρακτήρα και πολύ για να ξεπεράσω εγώ το σοκ, πήγε το πήρε και το έφερε στο σπίτι...οπότε μια μέρα γυρνώντας ανυποψίαστη απο τη δουλειά το βρήκα μπροστά μου:)
Δυστυχώς ο ανίδεος ιδιοκτήτης είχε δώσει τα κουτάβια του πάρα πολύ μικρά, όσο ακόμα έπρεπε να είναι με τη μαμά τους...το μάθαμε όταν το πήγαμε στον κτηνίατρο...το θετικό ας πούμε ήταν ότι στο Pet shop έκατσε μόλις μία μέρα...δεν γινόταν όμως να το πάω πίσω γιατί πάλι εκέι θα το άφηναν, μέσα σε μια γυάλα...οπότε αποφάσισα να τον κρατήσω, ξέροντας ότι θα είναι πιο δύσκολα και για μένα και για τον μικρό...
Τελικά η ειρωνία της τύχης είναι ότι χώρισα και τώρα πια αυτός είναι η παρέα μου και ο μικρός μου σύντροφος..:)

joydivision

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2011
59
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
πολύ ωραίο nick
αλλά πάρε τα επάνω σου.......:lol:
:D ναι βρε, όλα καλά
απλά λέω πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά...ξεκινάς με άντρα και καταλήγεις με σκύλο:D και γυρνάς απ τη δουλειά και του μιλάς για το τι εκανες και σε κοιταζει με απορία γυρνώντας το κεφάλι του αριστερά δεξια, σαν να λεει ...τι λεει αυτήη τρελή

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
:D ναι βρε, όλα καλά
απλά λέω πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά...ξεκινάς με άντρα και καταλήγεις με σκύλο:D και γυρνάς απ τη δουλειά και του μιλάς για το τι εκανες και σε κοιταζει με απορία γυρνώντας το κεφάλι του αριστερά δεξια, σαν να λεει ...τι λεει αυτήη τρελή
Καμιά φορά έχεις πιο πολλά να πεις με τον σκύλο παρά με τον άντρα. Άσε που πάντα σε ακούει με ενδιαφέρον και μοιράζεται τα συναισθήματά σου για το θέμα. :) :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η αφοσίωση που σου δείχνουν όταν επιστρέφεις στο σπίτι οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι συνήθως μετά απο λίγο θα φάς :lol: