Γεια χαρά σ' όλους!!

pehlas

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
38
0
Καλως σας βρήκα! Η Ηλέκτρα μοιάζει απίστευτα στον πατέρα της, ο οποίος μου άρεσε πάρα πολύ! Οπότε είχα και μικρότερο ρίσκο ως προσ την εξέλιξη της! Γιάτι μιλούσα με τους εκτροφείς κανένα εξάμηνο πριν το ζευγάρωμα και μου δώσανε το προνόμιο να διαλέξω πρώτος κουτάβι! Οπότε οταν έχεις ένα κουτάβι σε φωτό 5 ημερών δεν είναι ότι πιο εύκολο!!! Αλλα και πάλι λατρεύω τα χρώματά της!!!!!!!!

Υ.Σ. Ο πατέρας της http://blockheadkennel.mindenkilapja.hu/#/html/18053248/render/junkie

pehlas

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
38
0
καλωσόρισες!
Να χαίρεσαι την κούκλα :)

Όσον αφορά στο Pedigree, εάν θες να λάβεις μέρος σε εκθέσεις του ΚΟΕ με το όνομα το δικό σου ως ιδιοκτήτης, τότε, ναι, θα πρέπει να πας να τη δηλώσεις εδώ.

Αλλιώς μπορείς να λάβεις μέρος στις εκθέσεις του ΚΟΕ με το όνομα του εκτροφέα σου.
Σε περίπτωση γέννας τα κουτάβια θα έχουνε αναγνώριση με το υπάρχον pedigree?

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Καλως σας βρήκα! Η Ηλέκτρα μοιάζει απίστευτα στον πατέρα της, ο οποίος μου άρεσε πάρα πολύ! Οπότε είχα και μικρότερο ρίσκο ως προσ την εξέλιξη της! Γιάτι μιλούσα με τους εκτροφείς κανένα εξάμηνο πριν το ζευγάρωμα και μου δώσανε το προνόμιο να διαλέξω πρώτος κουτάβι! Οπότε οταν έχεις ένα κουτάβι σε φωτό 5 ημερών δεν είναι ότι πιο εύκολο!!! Αλλα και πάλι λατρεύω τα χρώματά της!!!!!!!!

Υ.Σ. Ο πατέρας της http://blockheadkennel.mindenkilapja.hu/#/html/18053248/render/junkie
Πιστεύεις πως τα χρώματα του κουταβιού επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση του στην εξέλιξη του και στην προσωπικότητα του ?
Εάν ναι θα ήσουν πρόθυμος να μεταλάξεις τα χρώματα του σε πιο εύθημα και ανοιχτά ωστε να επηρεάσει θετικά τον εσωτερικό του κόσμο ?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Το American Bulldog δεν έιναι αναγνωρισμένο απο την FCI.. Πως θα λάβει μερος σε Εκθεση Νatassa?

Pepermaint σε παρακαλω... υπάρχει λόγος γι αυτο που κανεις?

pehlas

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
38
0
Πιστεύεις πως τα χρώματα του κουταβιού επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση του στην εξέλιξη του και στην προσωπικότητα του ?
Εάν ναι θα ήσουν πρόθυμος να μεταλάξεις τα χρώματα του σε πιο εύθημα και ανοιχτά ωστε να επηρεάσει θετικά τον εσωτερικό του κόσμο ?
Εσείς οι επιστήμονες τα γνωρίζετε αυτα...εγώ την γούσταρα τρελά απο την πρώτη στιγμή και την πήρα! Αλλά μαλλόν έκανα λάθος, έπρεπε να σπουδάσω πρώτα κτηνίατρος για να έχω κατοικίδιο...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Το American Bulldog δεν έιναι αναγνωρισμένο απο την FCI.. Πως θα λάβει μερος σε Εκθεση Νatassa?

Σόρυ, κεκτημένη ταχύτητα. :bull:

Γενικά πάντως, στις αναγνωρισμένες από την FCI ράτσες ισχύει ό,τι έγραψα παραπάνω.

pehlas

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
38
0

Όταν έψαχνα για την κουτάβα μου έβλεπα ότι σχεδόν όλοι οι εκτροφείς έχανε βραβεία από εκθέσεις! Αυτά ήτανε ερασιτεχνικές εκθέσεις των τοπίκων συλλόγων της συγγεκριμένης φυλής?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Να την χαιρεσαι ειναι πανεμορφη!!!!
Στο σαιτ που παρεθεσες ειδα οτι εγραφε FCI Hungaria Champion.

pehlas

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
38
0
Να την χαιρεσαι ειναι πανεμορφη!!!!
Στο σαιτ που παρεθεσες ειδα οτι εγραφε FCI Hungaria Champion.
Και η μάνα της έχει πολλά βραβεία στην Ουγγαρία! Έχουνε μεγάλη συμμετοχή, αλλά απ'οτι έχω καταλάβει το κάνουνε για να ανεβάζουνε τις τιμές των σκύλων τους στη συγκεκριμένη χώρα.