Γεια χαρά σ' όλους!!

pehlas

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
38
0
Καινούργιος κι εγώ στο forum! Πραγματικά με εντυπωσίασε γιατί έχει τα πάντα! Είμαι ο Κώστας απο Αλεξανδρούπολη! Εδώ και 5,5 μήνες έχω την Ηλέκτρα, American Bulldog!!! Εμπειρία τρομέρη! Δε μετάνιωσα κάθολου για την επιλογή! Δυναμικό σκυλί και πανέμορφο! Είναι σπάνια ράτσα στην Ελλάδα και θα ήθελα να γνωρίσω άτομα με ίδιο σκυλι, να ανταλλάξουμε απόψεις κλπ.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καλως ήρθες pehlas!
Καλη διαμονη και καλές συζητησεις, σου εύχομαι.

Πως επελεξες αυτη τη φυλη;

pehlas

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
38
0
Μου αρέσουνε πολύ τα αγγλικά μπουλντόγκ, αλλά άκουγα διάφορα για την υγεία τους και ήθελα ένα πιο ενεργητικό σκυλί, αλλα να τους μοιάζει! Ετσι μετα απο πολύ ψάξιμο και κουβέντα με πολλούς εκτροφείς στην Ευρώπη κυρίως, αποφάσισα στο αμερικάνικο! Και ναι, μου ταιριάζει απόλυτα! ΑΝ κάποιος δεν έχει αρκετό χρόνο να αφιερώνει την ημέρα και δεν έχει αρκετό χώρο δε θα το συνιστούσα...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες ,να χαιρεσαι την κουταβα σου.....αν ειναι αυτη που βλεπω στη φωτο στο avatar ειναι κουκλα και με πολυ ωραια χρωματα!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλώς ηρθες! Πανέμορφη η κουτάβα σου!

Last edited:

pehlas

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
38
0
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το pedigree! Tον σκύλο μου τον πήρα από ένα familiar kennel της Ουγγαρίας. Πήγα ο ίδιος και τον πήρα. γνώρισα τους εκτροφείς της Ηλέκτρας. Με φιλοξένησαν, μου δώσανε σύμβουλες κλπ. Το pedigree που έχω, ισχύει για την Ελλάδα? Χρειάζεται να το δηλώσω κι εδώ, γιατι κάτι τέτοιο έγινε και με το chip! Γενικά τα γραφειοκρατικά των σκύλων μου φαίνονται περίπλοκα στη χώρα μας. Η θα ήτανε καλύτερο να κάνω registry στο American Bulldog Association? Που εδρεύει στην Αμερική για καλύτερη αναγνώριση? ή είναι ΟΚ και αυτό που έχω?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
καλωσόρισες!
Να χαίρεσαι την κούκλα :)

Όσον αφορά στο Pedigree, εάν θες να λάβεις μέρος σε εκθέσεις του ΚΟΕ με το όνομα το δικό σου ως ιδιοκτήτης, τότε, ναι, θα πρέπει να πας να τη δηλώσεις εδώ.

Αλλιώς μπορείς να λάβεις μέρος στις εκθέσεις του ΚΟΕ με το όνομα του εκτροφέα σου.

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Μία ερώτηση μόνο .

Τι σε ώθησε να διαλέξεις το συγκεκριμένο χρώμα ?
Και πάλι καλως ήρθες