Γεια χαρά σε όλους!Γερμανικός ποιμενικός

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
Η Δαφνούλα μου (άνευ pedigree) τα 7,5 kg τώρα τα έπιασε, στις 11,5 εβδομάδες!
Φαντάζομαι τον δικό σου στην ηλικία της!!!
Ίσως λόγω φίλου και γνησιότητας δεν ξέρω!
Κούκλος είναι πάντως ότι και να είναι!

Να σου ζήσει φίλε μου είναι πανέμορφη!!!Είναι πιο λίγα γιατί είναι κοριτσάκι!Και οι αδερφές του γκρέκο είναι μισές από αυτόν!!!

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Το sable αντιστοιχεί στο χρώμα. Είναι αυτό το μαύρο με λίγο καφέ. Κούκλος είναι, όπως και μα χει. Να τον χαίρεστε!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
δε το γνωρίζω αυτό, όταν μπουν τα παιδιά που ασχολούνται με γερμανικά ποιμενικά και έχουν διαβάσει πολύ και θα σε ενημερώσουν:)
δε γίνεσαι κουραστικός, γι'αυτο υπάρχει το φορουμ:)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
γιατί θα πάρεις το pedigree μόλις βάλεις το τσιπ;
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;

δεν ρωτάς τον φίλο σου για τα επίσημα ονόματα των γονιών;

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
γιατί θα πάρεις το pedigree μόλις βάλεις το τσιπ;
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;

δεν ρωτάς τον φίλο σου για τα επίσημα ονόματα των γονιών;

μου έχει πει πως για να τον δηλώσει χρειάζεται να είναι τσιπαρισμένος.Και μετά θα μου δώσει τα χαρτιά του.Θα τον ρωτήσω και θα σου πω για τα ονόματα.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
επρεπε να τον ειχε δηλωσει ηδη τις πρωτες 30 μερες τωρα δεν γινεται!
μαλλον ο φιλος σου ειναι λαθος ενημερωμενος

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
αυτη η φωτο με τον morrison και το ολο γαλαζιο φοντο ειναι πολυ ωραια.να παει επειγοντως στον διαγωνισμο φωτογραφιας.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
μου έχει πει πως για να τον δηλώσει χρειάζεται να είναι τσιπαρισμένος.Και μετά θα μου δώσει τα χαρτιά του.Θα τον ρωτήσω και θα σου πω για τα ονόματα.
τίποτα απο αυτά που σου είπε δεν ισχύει...

προκειμένου να αποκτήσουν τα κουτάβια pedigree θα πρέπει να κατατεθεί στον ΚΟΕ δήλωση γέννας μαζί με τα pedigree των γονέων εντός 30 ημερών απο την ημερομηνία που αυτή πραγματοποιήθηκε.

να ρωτήσεις οπωσδήποτε για τα επίσημα ονόματα των γονέων...
πολύ πιθανά να μην έχουν ούτε οι ίδιοι pedigree....

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
τίποτα απο αυτά που σου είπε δεν ισχύει...

προκειμένου να αποκτήσουν τα κουτάβια pedigree θα πρέπει να κατατεθεί στον ΚΟΕ δήλωση γέννας μαζί με τα pedigree των γονέων εντός 30 ημερών απο την ημερομηνία που αυτή πραγματοποιήθηκε.

να ρωτήσεις οπωσδήποτε για τα επίσημα ονόματα των γονέων...
πολύ πιθανά να μην έχουν ούτε οι ίδιοι pedigree....

παιδιά τι να σας πω..όταν θα πάρω στα χέρια μου τα χαρτιά θα σας πω λεπτομέρειες.Οι γονείς έχουν σίγουρα pedigree.

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
αυτη η φωτο με τον morrison και το ολο γαλαζιο φοντο ειναι πολυ ωραια.να παει επειγοντως στον διαγωνισμο φωτογραφιας.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δεν ξέρω για διαγωνισμό φωτογραφίας.Είμαι καινούριο μέλος και όσο να 'ναι είμαι στο ψάξιμο ακόμα του φόρουμ.. :)

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
επρεπε να τον ειχε δηλωσει ηδη τις πρωτες 30 μερες τωρα δεν γινεται!
μαλλον ο φιλος σου ειναι λαθος ενημερωμενος
Μάλλον δεν έχω καταλάβει εγώ σωστά φίλε μου.Το σκυλί το έχει δηλώσει με το όνομα Άρης.Σορρυ αλλά δεν τα ξέρω πολύ καλά,γιαυτό άλλωστε μπήκα και εδώ να μάθω.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
γκρέκο αυτο που σου λένε τα παιδιά ( εγω δε τα ξέρω αυτά τα περι pedigree και δε μπορώ να εκφέρω άποψη) είναι οτι το pedigree θα έπρεπε να έχει εκδωθεί ως τη μέρα που έκλεισε ένα μήνα ο σκύλος σου και αν δεν είχε βγει τώρα είναι πολύ αργά για να εκδωθεί και πως επίσης δεν έχει καμία σχέση με το τσιπάκι.

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
γκρέκο αυτο που σου λένε τα παιδιά ( εγω δε τα ξέρω αυτά τα περι pedigree και δε μπορώ να εκφέρω άποψη) είναι οτι το pedigree θα έπρεπε να έχει εκδωθεί ως τη μέρα που έκλεισε ένα μήνα ο σκύλος σου και αν δεν είχε βγει τώρα είναι πολύ αργά για να εκδωθεί και πως επίσης δεν έχει καμία σχέση με το τσιπάκι.

Φίλε vas στις 11/6 θα πάω για το 2ο εμβόλιο και θα του βάλω και τσιπ.Τότε θα δω και τον φίλο μου από κοντά και θα μου πει τι γίνεται.Πάντως απ' ότι ξέρω έχουν όλα χαρτιά.Μπορεί να τα έχει έτοιμα και να έχω καταλάβει κάτι λάθος εγώ...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες και μου αλλάζετε όλοι το φύλο;;;!