Γεια χαρά και από μένα...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Οχι,, ο Rico θα έχει στην διαθεση του,,, μολις μεγαλώσει λιγο ακομη,,, μια αυλη 1,5 στρεμμα... ολη δικη του για να τρεχει και να παιζει... χώρια τις βολτες εκτος αυλης και παραλιας....
Πολύ χαίρομαι ! :D Αλήθεια, πώς επέλεξες αυτόν από τα 9 κουτάβια ; Έρωτας με την πρώτη ματιά ;

erni

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
59
0
Ξάνθη
για να πω την αληθεια ολα ηταν πολυ ομορφα κουταβακια... το κολλημα μου με τα σκυλια ειναι να εχω αρσενικο... οποτε τα 5 θυληκα βγηκαν εκτος... ο μικρουλης μολις με αντικρισε, ενω τα αλλα ηταν ζιζανια, αυτος στριμοχτηκε σε μια γωνια απο αχυρα και μου εσκασε ενα γαβγισματακι.... δεν το σκεφτηκα πολυ,,, τον βουτηξα και φυγαμε για ενα καθαρισμο και για το νεο του σπιτακι...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κώστα το σκυλί έχει απίστευτη φάτσα, να σου ζήσει. Τράβα φωτο συνέχεια να βλέπουμε την ανάπτυξή του. Προσοχή όμως ε...για βάλε μας και σε χάρτη που μένεις για να μην περάσουμε απο εκεί:p

erni

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
59
0
Ξάνθη
να σατι καλα παιδια... χαιρομαι που εχω ενα τοσο συμπαθητικο σκυλακι τετραποδο φιλο... αλλα ολα κι ολα,,, χαρτη δεν θα σας βαλω!!!!!!! να περασετε να τον δειτε... χαχαχα

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Βάλε στο αβαταρ την φωτο που δείχνει την φατσούλα του είναι πολύ όμορφη.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλά το ψιλιάστηκα ! Έρωτας με την πρώτη ματιά ! Και μάλλον σε διάλεξε πρώτος ο πιτσιρικάς με την απίστευτη φατσούλα ... :D:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλά το ψιλιάστηκα ! Έρωτας με την πρώτη ματιά ! Και μάλλον σε διάλεξε πρώτος ο πιτσιρικάς με την απίστευτη φατσούλα ... :D:D
συνήθως έτσι γίνεται, κι ας μην τολμάμε να το παραδεχτούμε....

αυτά μας διαλέγουν...!!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
συνήθως έτσι γίνεται, κι ας μην τολμάμε να το παραδεχτούμε....

αυτά μας διαλέγουν...!!!!!
Έχεις δίκιο φιλενάδα ! Αυτά μας διαλέγουν, και αυτά μας εκπαιδεύουν ... :D:D

erni

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
59
0
Ξάνθη
γεια σας φιλοι μου... εχω ενα προβλημα με τον μικρο μου Rico... αν και περπαταει και τρεχει ανετα,,, δεν ερχετε βολτα εξω μαζι μου με το λουρι του.... σταματαει και τσιτωνει τα ποδια του και χρειαζεται λιγο να τον τραβηξω για να ακολουθησει.... μιλαμε για διαδρομη μικρη εκτος της αυλης... γυρω απο το σπιτι μας...χωρις το λουρι τρεχει και ακολουθει...μπορει κανεις να μου πει τι γινεται???

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Βέβαια είναι πάρα πολύ μωρό ακόμα!
Στα περισσότερα κουτάβια το λουρί τους φαίνεται...κάπως και η πιο συνηθισμένη αντίδραση είναι να στειλώνουν τα πόδια.

Με υπομονή, σιγά σιγά θα του το μάθεις. Απο λίγο κάθε φορά να του φοράς το λουρί χωρίς να τον τραβολογάς, να τον πάρεις με το καλό.

erni

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
59
0
Ξάνθη
δεν τον τραβαω,,, λιγη πιεση που ισα ισα τεντωνει το λουρακι του και καταλαβαινει οτι πρεπει να περπατησει..... στο γυρισμο ομως με τραβαει αυτος....!!!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
αυτό το τράβηγμα..... αχ!βαχ! πονεμένη ιστορία....

και καλά τώρα, όταν θα γίνει θηριάκι....
σιγά σιγά και υπομονή και δες και τα ποστ που αναφέρουν τις βόλτες με λουρί. εμένα, ως ένα βαθμό, με έχουν βοηθήσει. υπομονή κι επιμονή, αυτό χρειάζεται.

erni

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
59
0
Ξάνθη
και πολυ μυριζει ρε παιδια.... πεντε λεπτα βολτα την κανουμε μιση ωρα... ολα απο το ρουθουνι του περνανε...

erni

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
59
0
Ξάνθη
μολις ανεβασα μια φωτογραφια του μικρουλη Rico... μπορειτε να τον δειτε πιο καλα τωρα...