Γεια σε όλους!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kαλά μπορεί να ήταν κανένα ουεστομαλτεζ...παίζουν πολλά τέτοια στο "pet ακατανόμαστο"..τα maltese πάντως χρειάζονται ελάχιστη άσκηση..

Έχω δει και westie να σέρνεται (χαρακτηρίστηκε πως δεν έχει χαρακτήρα westie στην έκθεση) ..έχω δει και maltese τούρμπο.., ως πρότυπα όμως τα maltese δεν θα τα έβαζες και για ατζίλιτι.., δεν "τραβάνε"..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λέει για το αγγλικό μπουλντόγκ που το βλέπεις σ' ένα καναπέ όλη μέρα ότι χρειάζεται μέχρι 1 ώρα άσκησης καθημερινά
και για το μαλτέζ που κάνει σαν παλαβό, τρέχει, παίζει και χοροπηδάει (αυτά που έχω δει εγώ τουλάχιστον, τα μη τυπικά) ότι χρειάζεται μέχρι μισή ώρα!!!
Μου κάνει τρομερή εντύπωση!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
δν ειναι εκροφεας?:eek:
Δυστυχώς ο Λάζαρος δηλώνει εκτροφέας (και με κρατική άδεια παρακαλώ :shock: ), αλλά μόνο εκτροφέας δεν είναι.
Δεν έχει ιδέα τι ζευγαρώνει, τα σκυλιά του τα οποία χαρακτηρλιζει και show guality είναι εκτός πρωτύπου, δεν δίνει pedigree και για μένα είναι ένας ακόμη σκυλέμπορας.
Περιττό να σου πω ότι εκτορφέας της προκοπής μου τον χαρακτήρισε ως έναν ακόμη κουταβοπαραγωγό - puppy miller.

Αλήθεια να υποθέσω ότι τα Υοrkies δεν σου αρέσουν...?? (Τίμα το σπίτι σου μη πέσει και σε πλακώσει λέει ο καλός λαός :rolleyes: )

Last edited:

snake17

Member
27 Μαρτίου 2011
23
0
τα Yorkies μου αρεσουν παρα πολυυυυ!!!αλλα ειναι πολυ μικρα...εχω γνωρισει ενα απο κοντα κ ειναι μια σταλια...!!το θελω ετσι μεγαλουτσικο καπως..βεβαια θα μου πεις τα pomeranian μεγαλα ειναι?οχι αλλα οοολη αυτη η γουνα τα μεγαλωνει λιγο!!α επισης μιας κ σας βρισκω ενημερωμενους...αυτο ειναι εκτροφειο..http://nicpapo.freehosting.net/ ?
κ αυτο το βρηκα για samoyeds http://www.gaialykaia.com/pk.htm ...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το πρώτο site με μια ματιά μου φαίνεται οκ, αλλα θα πρέπει να πας από κοντά να δεις τα σκυλιά να μιλήσεις μαζί του κλπ.

Το δευτερο, ο εκτροφέας είναι και μέλος του φόρουμ, δεν μπαίνει συχνά όμως, αλλα απ`ότι ξέρω κάνει πολύ καλή δουλειά. Και πάλι φυσικά θα πρέπει να πας να δεις από κοντά τα σκυλιά και το χώρο μόνη σου :)

snake17

Member
27 Μαρτίου 2011
23
0
ναι οταν ερθει εκεινη η ωρα φυσικα και θα παω απλα ειπα να ρωτησω να ξερω!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
καλά κάνεις και ρωτάς :)
θέλει πολύ ψάξιμο και όσο πιο πολλές γνώμες ακούς τόσο το καλύτερο, απλά να μην εμπιστευεσαι τον καθε ένα χωρίς να δεις με τα μάτια σου τι πραγματικά γίνεται!

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!!

snake17

Member
27 Μαρτίου 2011
23
0
χαχα σε ευχαριστω πολυ να σε καλα :D
τωρα βασικα εχω ενα αλλο θεμα τελειως ασχετο με τα σκυλια αλλα επειδη επειγει θα το αναφερω εδω μηπως κ καποιος μπορει να με βοηθησει...
σημερα το πρωι βρηκα μια γατα λιγο πιο περα απο το σπιτι μου κ απο οτι φαινεται η την χτυπησε αμαξι η της επιτεθηκαν σκυλια αν κ οπως το βλεπω μαλλον το πρωτο ειναι..την εχω τωρα μεσα στην αυλη σε μερος που να μν εχει προσβαση το σκυλι..η κατασταση της φαινεται πολυ σοβαρη..το ενα της ματι ειναι πεταγμενο τελειως εξω..παρολο που τα ποδια της διχνουν ενταξει δν μπορει να σταθει πολυ κ καθεται συνεχεια με το κεφαλι σκυμενο στο πατωμα..το χτυπημα πρεπει να εγινε στην περιοχη του λαιμου κ του κεφαλιου...στην περιοχη μου δν εχει κτηνιατρια που να μπορουν να αντιμετωπισουν κατι τετοιο κ το μονο που μπορει βρισκεται σε μια αλλη περιοχη μιση ωρα μακρια με το αμαξι..το θεμα ειναι οτι δν εχω κ λεφτα για να την παω στο κτηνιατρο..πηρα την φιλοζωικη της περιοχης κ μου ειπαν πως το αμαξι που περναει καθε μερα κ παει στο κτηνιατρο εχει ηδη περασει κ σημερα δυσκολο να ερθει οποτε θα περιμενω μεχρι αυριο το πρωι...μπορω σε αυτην την διαρκεια να κανω κατι..?το γατακι απο οσο το βλεπω θα παει για ευθανασια σε αυτην την κατασταση κ δυστυχως πρεπει να περιμενει μεχρι αυριο το πρωι...μπορω να του δωσω κατι να μαλακωσει τον πονο τουλαχιστον?του εβαλα ενα μπολακι γαλα κ νερο αλλα ουτε να τα πλησιασει δν μπορει...:(

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Εάν έχεις μεταφορικό μέσο και το μόνο θέμα σου είναι τα λεφτα, τότε πάρε τη φιλοζωική να σου πουν σε πιο κτηνίατρο πηγαίνουν. Το γατάκι θέλει άμεσα περίθαλψη!!

snake17

Member
27 Μαρτίου 2011
23
0
δν εχω μεσο...οι δικοι μου εχουν δουλειες κ δν προκειται να με πανε...εξαλλου ολοκληρη φασαρια εκανα μονο κ μονο για να το παρουμε μεσα στην αυλη!!!το οτι χρειαζεται περιθαλψη κ αμεσα αυτο ειναι το μονο σιγουρο αλλα δν μπορω να την προσφερω...μονο αμα μπορω εγω να κανω κατι αυτο...για ολα τα αλλα πρεπει να περιμενω να ερθουν...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
:(:(:(
Βαλτου νερό και φαγητό και κατι να ξαπλώσει πάνω και πάρε πάλι αυριο το πρωί την φιλοζωική να περάσει το αμάξι...δε βλέπω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο έτσι όπως τα περιγράφεις :(

snake17

Member
27 Μαρτίου 2011
23
0
της εβαλα ενα πανακι κατω αλλα εχει αρκετη ζεστη κ ουτε που καθισε εκει...της εβαλα νερο κ γαλα κ πιο μετα θα παω να προσπαθησω να την ταισω κ λιγο εστω κ με το ζορι...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Snake στην κατάσταση που είναι το ζώο το τελευταίο που χρειάζεται είναι να την ταίσεις με το ζόρι. Λίγο νερό αν μπορέσεις να της δώσεις χωρίς όμως να την ταράξεις, και να την έχεις σε ήρεμο μέρος μέχρι να μπορέσεις να την πας στο γιατρό. Γενικά μην την ζορίσεις, ας την να ηρεμήσει αν και συμφωνώ με chrysoula , το ζώο θέλει άμεσα γιατρό αν μπορείς να της το προσφέρεις θα είναι μεγάλη υπόθεση.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μην το κάνεις αυτό...θα ταλαιπωρήσεις το ζώο άνευ λόγου και αιτίας. Το πρόβλημά του αυτήτη στιγμή δεν είναι το φαγητό, μόνο το νερό. Μπορεί να έχει κάτι που δε φαίνεται (π.χ. εσωτερική αιμοραγία) μην του κάνεις κακό στην προσπάθειά σου να το βοηθήσεις. Άστο να ησυχάσει και να ηρεμήσει μην του προκαλέσεις περιττό στρες....!!!

kyveli γράφαμε μαζί...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
γαλα? μωρό είναι?
μην της αφήνεις το γαλα εξω πολυ ωρα γιατι με τοση ζεστη θα ξινισει αμεσως και αμα το πιει θα έχεις κι αλλα προβήματα. βγαλε λιγο φαγητό, πετα το γάλα.

Μπραβο σου που το μαζεψες, ελπιζω να τα καταφερει το καημενο :(

snake17

Member
27 Μαρτίου 2011
23
0
παιδια αυτο με το γιατρο δν μπορω να το προσφερω δυστυχως...αν ειχα δικο μου πορτοφολι κ μεταφορικο θα το εκανα αμεσως αλλα τωρα δν γινεται...κ οι δικοι μου ανησυχησαν για το ζωο αλλα για να το παμε στο γιατρο δν προσφερονται..οπως ειπα ουτε στην αυλη δν θελαν αρχικα να το φερω...τωρα που γυρισα σπιτι απο τα μαθηματα την ειδα...οπως ηταν ειναι ακομα καμια βελτιωση..αλλα καταφερα να της δωσω κ λιγο νερο κ λιγο γαλα..δν το ηξερα οτι δν κανει κ της εδωσα λιγο..απο οσο την ειδα γενικα εχει μεγαλο προβλημα στο κεφαλι...το στομα της δν νομιζω να μπορει να το χρησιμοποιησει κ πολυ..πρεπει να εχει κακωσεις στο εσωτερικο του κεφαλιου..το σωμα φαινεται ανεπαφο..δν μπορει να κρατησει το κεφαλι σε ορθια σταση..κοιταει ολο στο πατωμα..σηκωνεται να κανει βηματα αλλα δειχνει σαν να την βαρενει το κεφαλι κ καθεται παλι..πρεπει να εχει χασει τελειως την αισθηση του προσανατολισμου γιατι συχνα εκει που καθεται τιναζεται κανει σβουρες καθιστη κ ξανα καθεται...το κακο ειναι οτι σιγουρα θα της κανουν ευθανασια αν κ πιστευω πως με επεμβασεις ισως κα να εχει ελπιδα γιατι την εχω απο το πρωι εδω κ ακομα το παλεβει...το καημενο εχει ταλαιπωρηθει πολυ...την εβαλα να ξαπλωσει τωρα σε ενα πανακι κ της αφησα νερο...τωρα ο χρονος θα δειξει...παντως δν ειναι η πρωτη φορα αυτη με τις γατες κ εχω βασιμες υποψιες πως σκυλι το εκανε...μια αλλη φορα ακουσα θορυβο βγηκα εξω κ ενα μεγαλο σκυλι που εχουμε αδεσποτο πλεον στην γειτονια(το αφεντικο του πεθανε κ ηρθε εδω...τωρα ολη την ιστορια δν την ξερω)κρατουσε στο στομα του μια γατα κ οταν ετρεξα κατω να τα διωξω το καημενο το γατακι ηταν ηδη σχεδον νεκρο με ολα τα οργανα του εξω...

snake17

Member
27 Μαρτίου 2011
23
0
σωστη η σκεψη σου κ ευχαριστω για την συμβουλη αν κ τωρα δν νομιζω πως εμεινε κ τπτ να κανω αφου δν ηρθε σημερα η φιλοζωικη θα περιμενω μεχρι το πρωι...τωρα την αφησα να ησυχασει...