Γεια σας :)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ψυχηη μου!!
Δυο πραγματα εχω προσεξει στο ριτονι μου. Το ενα να μη φοβαται σκυλακια και το αλλο να μην ειναι επιθετικη. Σου συνιστω να δωσεις βαση σε αυτα τα δυο και εκει να εισαι αυστηρη και απολυτη.
Κατα τ αλλα με κανει οοτι θελει:D:D οπως ειμαι σιγουρη οτι θα σε κανει και εσενα στο μελλον η δικια σου:D

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
το καινούργιο κολπάκι μας που δείξαμε στην κτηνίατρο και τρελάθηκε είναι να της κάνω έγω φιλάκια "μουτς μουτς μουτς" στον αέρα και αυτή να έρχεται για γλυψιμο

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
το διάβασα κι αυτό κάπου, ότι πρέπει να έρχονται σε επαφή με άλλα σκυλάκια κυριώς στα κυβικά τους για να μην γίνουν αυτό που λέμε εμείς για τους ανθρώπους αγοραφοβικά. Επίσης κάπου διάβασα ότι καλό κάνει να κοινωνικοποιούνται γιατί εάν βγούνε πρώτη φορά βόλτα και συναντήσουν μπροστά τους κάποιο που ίσως να είναι ζωηρό πάλι θα έχει επιπτώσεις επάνω τους.

Δόξα το θεό η φιλενάδα μου πήρε κι αυτή σκυλάκι, βέβαια είναι ένα μήνα μικρότερο το δικό της, και θα γίνει μεγαλύτερο από την δικιά μου γιατί είναι Μπασέτ αλλά έχουμε από κάπου να ξεκινήσουμε. Επίσης ο γείτονας μου έχει έναν γέρο από αυτά τα μικρά πόυ βγαίνουν μαυρο καφε οι τριχούλες τους και είναι ίσιες και πέφτουν κάτω και είναι καλό γιατί είναι μεγάλος και όχι τόσο ζωηρός για να μπορεί να συνηθίζει.

πώπω είμαστε τελικά χαζομαμάδες
Η ποιο σημαντική περίοδος για την κοινωνικοποίηση είναι 8-12 εβδομάδες
Διάβασες το σχετικό thread Mεγαλωνοντας ενα κουταβι

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Γεια κι απο μενα, καλα τι ματια ειναι αυτα??

Τη ζουληξες???:eek::eek::eek::eek:

Απο πηρες την κουταβουλα σου και ποσο??:D:D

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
είναι η πόζα που ξεγελάει :p
παραλίγο να πάρω μία ίδια από γνωστή αλυσίδα πετ σοπ και παρόλο που ήταν εκεί ο κτηνίατρος εάν δεν την έψαχνα όπως με είχε δασκαλέψει ένας φίλος μου εκπαιδευτής θα αγόραζα ένα άρρωστο κουτάβι που θα έπρεπε μόλις το έπερνα να το πήγαινα για δίμηνη θεραπεία (ξέρω για τα πετ σοπ μην με αρχίσετε τώρα με τα λινκς τα έχω διαβάσει ήδη)

μίλησα με τον εκπαιδευτή φίλο μου και μέσω γνωστών μου βρήκανε μία που θεωρούσαν υγιέστατη και από καλή σε υγεία μανούλα και μου την έφεραν. Δεν ξέρω εάν είναι από εκτροφέα, το σκυλάκι μου δεν είναι το ίδιο νευρωτικό με αυτό στο πετ σοπ, και από την πρώτη κιόλας ημέρα μου έκανε τσίσα στην πάνα σαν να της είχε δείξει κάποιος. Τώρα ατυχηματάκια είχαμε αλλά πολύ λίγα, αλλά αυτό που μου έχουν εγγυηθεί είναι ότι είναι από γέννα σε σπίτι.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
αχ τα κωλοπετσοπς. Τι θα γινει τωρα με το αλλο κουταβακι αναρωτιεμαι.. ουφ ουσ στεναχωρεθηκα παλι:(:(

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
xritaki έβαλα τα κλάματα ειλικρινά το αφήσανε μέσα σε ένα καροτσάκι για να στείλουνε σε μία κλινική της περιοχής για νοσηλεία. Στεναχωρέθηκα απίστευτα, μου είπανε μετά οτι συνήθως τα βάζουν σε μία πολύ πολύ χαμιλή τιμή μόνο και μόνο για να βρούνε ένα σπιτάκι.

μου πρότειναν να μου φέρουν άλλο από άλλο κατάστημα δεν θέλω να ακουστώ κακιά αλλά τους είπα ότι φοβάμαι εάν είναι από την ίδια μαμά και μπαμπά ότι θα έχουν το ίδιο κληρονομικό πρόβλημα.
Σαν καινούργια στο θέμα σκύλος δεν θα το άντεχα συναισθηματικά το πρώτο μου κουτάβι να είναι άρρωστο, ακούγομαι εγωίστρια αλλά ειλικρινά δεν θα το ήθελα αυτό.

ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε για την απόφασή μου αυτή

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
oχι βεβαια!! Αλλα τα πετσοπς τα εχει σιχαθει η ψυχη μου. Ολα αυτα τα πλασματακια. Ετσι μου λεγανε και μενα, ελπιζω να ναι αληθεια κατι απο αυτα και να τους βρισκουν οικογενειες:(
Τεσπα ας μεινουμε στα ευχαριστα.. περιμενουμε και αλλες φωτο απο μπουμπου σου ε!:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Είδες Chloe υπάρχουν και χειροτερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ με το καινούριο κόλπο - κτηνίατρος μέσα στο μαγαζί ... για μένα αυτός δεν είναι γιατρός από την στιγμή που δέχεται να δουλέψει εκεί μέσα ... είναι τρίκ για τους ήδη υποψιασμένους , που γίνονται όλο και περισσότεροι.

Nemesis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2008
93
0
είναι όντως διακοσμητικός, εγώ πιστεύω πως το ήξεραν δεν γίνεται να μην το ήξεραν απλά περίμεναν να μην ξέρω να την ψάξω εγώ. Εγώ βέβαια είχα πάει δασκαλεμένη και το έπαιξα και χαζή γιατί βρήκα εκζέματα στο κεφαλάκι του και γυρίζω και πάω στον γιατρό και του λέω "μα καλά το τσιπάκι στο κεφάλι του το βάλατε; δεν είναι επικύνδινο;" και τότε την πήρε και καλά την έψαξε αλλά δεν με άφησε να είμαι μπροστά με πήρανε και καλά να δω για τα είδη του σκύλου.

Μετά επειδή η θέση τους ήταν δύσκολη μου είπαν να μου φέρουν ένα άλλο γιατί αυτό είχε δερματολογικό πρόβλημα το οποίο από ότι ξέρω είναι κληρονομικό. Με έπερναν μετά τηλέφωνο και με έπριζαν και όταν τους έκανα την κρίσιμη ερώτηση σταμάτησαν να με ενοχλούν. Τους είπα συγκεκριμμένα "όταν μου φέρετε χαρτί και μου εγγυηθείτε ότι δεν είναι από τους ίδιους γονεις και αυτό το κουτάβι τότε ίσως να έρθω να το δω".

Κρίμα όντως κρίμα.

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
εγω θα το ξαναπω αυτο που εγραψα σε αλλο τοπικ:

ΑΡΚΕΙ μια φορα - μια φιλοζωικη - να κανει μυνηση σε ΕΝΑ πετ σοπ για κακομεταχειρηση ζωων ΕΠΕΙΔΗ ειναι στα κλουβια, παιρνονται απο τη μανα τους πολυ μικρα, εκτιθενται σε μεταδοτικες ασθενεις και δεν κοινωνικοποιουνται σωστα με αποτελεσμα να παρουσιαζουν προβληματα βλαπτικα για τον εαυτο τους και τον ανθρωπο, (να μαζευτει και ενας φακελλος με ιστορικα απογοητευμενων πελατων) και να φτασει μεχρι Αρειο Παγο...αποδεικνυοντας οτι νομικα, αυτη καθεαυτη η πραξη της διατηρησης και μεταπωλησης μεσα απο πετ σοπ συνιστα κακοποιηση ζωου. Αυτο θα ειναι το τελος τους...Ειναι απλο, χρειζεται χρονο, λεφτα και καλους δικηγορους αλλα ειναι νομικο το θεμα και γινεται!
(ετσι εχουν σταματησει τα πετ σοπ σε αλλες χωρες να πωλουν σκυλακια και γατακια...)