Γεια σας!!

αγαπη

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2011
21
0
29
εγω οπως ειπα εχω χρονο ειμαι κοινωνικη και προσαρμοζομαι ευκολα...και αθλουμαι πολυ... θελω εναν μεγαλω σκυλο και θελω κατι που να μοιαζει σε λυκο και ασ μην ειναι ρατσας δεν με πειραζει καθολου αυτο... γενικα ο λυκος ειναι τ δευτερο αγαπημενο μου ζωο και αφου δν μπορω να εχω ουτε αυτον ουτε το πρωτο αγαπημενο μου(λιονταρι) τοτε θελω εναν σλυκο που να μοιαζει σε λυκο...ΔΕΝ θελω μικρο σκυλο γιατι μου θυμιζει το παλιο μου σκυλι...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
βασικα παιζει να μην εισαι κ ετοιμη ακομη για σκυλο....το δεν θα παρω κατι για να μην μου θυμιζει κατι αλλο,ειναι πολυ ασχημη λυση...πρεπει να καθαρισει το μυαλο σου κ μετα να κανεις οτιδηποτε.αν με το μικρο σκυλι τα πηγαινατε καλα στην συμβιωση σας,κοιτα κατι παρομοιο παλι.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Βρε Αγάπη μου γλυκιά βάλε τα πράγματα σε μια σειρά.
1) Συνεννοήσου με γονείς : για την απόκτηση, έξοδα κλπ
2) Βεβαιώσου για τον διαθέσιμο χρόνο....ενα παιδί που πάει σχολείο δεν έχεις και τον άπειρο
3) Χάζεψε τις διάφορες φυλές , καταστάλαξε σε κάποιες , διάβασε για αυτές
4) ...και μετά προχωράμε
Δεν έχει σημασία τι θα σου πει ο καθένας απο εμάς ...σημασία έχει τι θα ταιριάζει σε σένα.:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
και αυτο για το λαπ το ειπα επειδη κανει για απειρους...
Δεν θα πω ότι τα λάμπραντορ είναι τα πιο δύσκολα σκυλιά του κόσμου όπως κάποιες φυλές που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό τους γιατί είναι φύλακες από ένστικτο π.χ.
Όμως να ξέρεις ότι ένα λαμπ που το έχει κάποιος χειριστεί με λάθος τρόπο μπορεί να γίνει το χειρότερο σκυλί που έχεις δει, αν δεν εκτονωθεί θα γίνει ακρως καταστροφικό και αν το χειριστείς με βια θα γινει επιθετικό. Θελω να πω ότι μην νομίζεις ότι τα λαμπραντορ ή κάποια αλλη φυλή με την φήμη αυτή όπως π.χ. τα golden είναι by default τα τέλεια σκυλιά, τα παίρνεις σπίτι σου κάνεις απανωτά λάθη και αυτά απλά εξελίσονται τέλεια. Είναι μύθος αυτό.

αγαπη

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2011
21
0
29
ναι το ξερω...λοιπον κατεληξα στα λαπ και στα δαλματιας... τωρα θελω να με βοηθησεται εσεις να επιλεξω τν καταλληλοτερη ρατσα....

αγαπη

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2011
21
0
29
λοιπον για να ξεκαθαρισω και το θεμα της εκπαιδευσης θα παρω εκπαιδευτη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καταρχάς αγάπη, δεν λέγονται "λαπ".
Αφού λοιπόν κατέληξες σ' αυτά τα δύο, ξεκίνα να διαβάζεις για τον χαρακτήρα τους.
Από πολλές και διαφορετικές πηγές. Στο τέλος, θα καταλήξεις μόνη σου.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
ναι το ξερω...λοιπον κατεληξα στα λαπ και στα δαλματιας... τωρα θελω να με βοηθησεται εσεις να επιλεξω τν καταλληλοτερη ρατσα....
Λοιπόν αγάπη, επειδή δεν ξέρεις και επειδή απευθύνθηκες στο φόρουμ για βοήθεια κάτσε ασχολήσου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα συλλέγοντας πληροφορίες. Στο τέλος θα δεις ότι θα καταλήξεις φυσιολογικά σε κάτι , και αυτό μπορεί να είναι από lab μέχρι ότι δεν θα πάρεις σκύλο προς το παρόν.
Επειδή σαν χαρακτήρας είμαι παρορμητική και επειδή δεν είμαι μικρη πλέον και έχω μάθει να με χειρίζομαι όταν μου έρχεται στο μυαλό να κάνω κάτι που ενδεχομένως δεν είναι η κατάλληλη εποχή να το πραγματοποιησω αρχίζω την μελέτη και την έρευνα και ή μου φεύγει ή γίνεται πιο δυνατό στο μυαλό μου και καταλήγω σε μια σωστή απόφαση.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εσύ τώρα, τι είναι αυτό; Σύντμηση του Δαλάι Λάμα; :rolleyes:
Δαλματικό...ντάξει; :D:D
(είχαν οι γονείς μου πριν καν γεννηθώ και πάντα έτσι φωνάζανε ωσάν παλαβοί όταν βλέπαμε κανένα στο δρόμο ''Δάλμα'') :)