Γεια σας!!

αγαπη

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2011
21
0
29
γεια σας είμαι κανούρια εδώ... έγραψα και κάπου αλλου αν δη μπορώ να t βρω :p οποτε είπα να κάνω ένα νέο θέμα...λοιπόν θέλω να πάρω σκύλο..η μάλλον καλύτερα λύκο... μήπως ξέρετε αν υπάρχουν εξημερωμένα κουτάβια στη θεσσαλοινίκη... γενικώς θέλω έναν σκύλο

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
αγάπη, εκτός που τα greeklish απαγορεύονται, στο συγκεκριμένο φόρουμ συζητάμε μόνο για τα σκυλιά μας, όπως άλλωστε φανερώνει και ο τίτλος του τμήματος, στο οποίο πόσταρες.
Αν έχεις, ή ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις σκύλο, ευχαρίστως να σε καλοδεχτούμε και να συνεχίσουμε την συζήτηση.
Αν ενδιαφέρεσαι για λύκο, θα πρέπει να ψάξεις κάπου αλλού.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Ο Λύκος απαγορεύεται να γίνει κατοικίδιο πρέπει να το καταλάβεις αυτό.
Το ποιο κοντινό που μπορείς να βρεις σε εμφάνιση είναι αυτό που σου έβαλε η Chloe.
Ελπίζω να σου αρέσουν τα δύσκολα και να έχεις τις αντοχές να τα ζήσεις.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Στη Θεσ/νίκη δεν ξέρω αν υπάρχουν εξημερωμένα κουτάβια...
Ξέρω όμως έναν byb στην Αθήνα (κέντρο), που έχει γέννα σε 2-3 εβδομάδες....

αγαπη

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2011
21
0
29
συγνωμη για τα greeklish δεν το ηξερα... ναι θελω σκυλο θα παρω σε λιγους μηνες και ψαχνω ρατσα... απλως θελω κατι που να μοιαζει σε λυκο η να ειναι μισο μισο...

αγαπη

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2011
21
0
29
να κατι σαν το τσεχοσλοβακικο λυκοσκλυλο... εσεις τι μου προτινεται...???

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αγαπη ,ενημερωσου λιγο για διαφορες ρατσες με ορθια αυτια κ δες τι σου ταιριαζει.η λεξη λυκος χρησιμοποιειτε απο πολλους ακομη για τους γερμανικους ποιμενικους.μηπως ακουσες κ ειδες κατι τετοιο κ μπερδευτηκες?λυκο δεν μπορεις να εχεις...πολυ απλα θα σε φαει,ασε που απαγορευεται....ψαξου λιγακι λοιπον!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ποσο χρονων εισαι?εχεις χρονο γενικα?μην επιλεξεις κατι μονο με βαση την εμφανιση του.δεν θα το εχεις στο σαλονι για διακοσμηση.

αγαπη

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2011
21
0
29
εχω ψαχτει απειρες φορες... απο τα 5 μου ψαχνομαι σε θεματα σκυλου αλλα ειμαι αναμεσα σε husky, γερμανικο ποιημενικο, ακιτα ινου και τωρα προεκυψε το τσεχοσλοβακικο... θελω λιγη βοηθεια ειμαι μαθητρια και εχω απειρο χρονο...