Γεια σας

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
:) Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μελος και εχω μια ερωτησουλα!!
Η καλυτερη ηλικια για εναν μεγαλο δανο να τον αγορασεις ειναι 2 μηνων?Αν ειναι 3 μηνων θεωρειται μεγαλος?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αυτό μπορεί εύκολα να στο απαντήσει εκτροφέας μεγάλων δανών.
Μια γενική απάντηση θα ήταν 2,5-3μηνών για να μάθει ότι χρειάζεται πριν φύγει

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Αν ειναι 3 μηνων θεωρειται μεγαλος?
Μετά τους 3 μήνες χάνει την ιδιότητα του grand-Dane και είναι σκέτο dane..:D:D

Πέρα από την πλάκα,δεν πρέπει να πέρνεις κουτάβι που είναι μικρότερο των 60 ημερών για πολλούς και διάφορους λόγους.
Αυτό ισχύει για όλες της φυλές.

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Οποτε 3 μηνων ειναι μια χαρα λετε?Απο εκτροφειο στην Γερμανια!!

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Γεννηθηκε στις 10-10-2010 και μπορει να μου τον δωσει απο μεση με τελος δεκεμβριου αλλα επειδη εγω δεν θα μπορω εκεινη την περιοδο για προσωπικους λογους θα τον αγορασω στις 8 ιανουαριου!!

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Εχω στειλει σε παρα πολλους και αυτος μου εκανε εντυπωση γιατι ρωτουσε για μενα, μου εστειλε το PEDIGREE, δεν μου μιλησε μονο για τους γονεις του κουταβιου αλλα και για τους γονεις των γονιων του κουταβιου!!Φωτογραφιες παρα πολλες! Μου ζητησε και απο μενα φωτογραφιες για να δει το χωρο που θα μενει το κουταβι!Οι γονεις εχουν κερδισει σε διαγωνισμους!Μου εχει πει κιλα, υψος για ολους και για γονεις και για το κουταβι μεχρι και τι ωρα γεννηθηκε!Εχει γεννα μια φορα τον χρονο,θα μου δωσει health certificate,δεν στελνει σε petshop και ειναι εμβολιασμενα και αποπαρασιτωμενα!!

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
εγγυηση μελοντικα για γενετικα προβληματα σου εδωσε.μου φαινεται περιεργο που θελει να στο στειλει τοσο γρηγορα και σε πιεζει.

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Οχι λαθος καταλαβες ισως το εγραψα εγω λαθος, δεν επιμενει να τον παρω τον δεκεμβρη!Το κουταβι εχει γεννηθει την ημερομηνια που ειπα παραπανω και μου προτεινε να τον φερει εκεινη προσωπικα το κουταβι για περισσοτερη ασφαλεια και να μας ερθει πιο οικονομικα στις 28 δεκεμβριου και της ειπα οτι δεν μπορω και ετσι ειπαμε στις 8 ιανουαριου να ερθει!Δεν με πιεσε καθολου!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες και με το καλο να δεχτεις το γιγαντακι σου!! Μια χαρα ηλικια ειναι οι 3 μηνες:)

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Επισης μου ειπε η εκτροφεας αν φυσικα θελω να τον βλεπει μια φορα τον χρονο το κουταβακι!!Αυτο πιστευω ειναι αρκετα καλο!Γιατι θεωρω οτι ειναι ενας εκτροφεας ετσι μου δειχνει τουλαχιστον οτι ενδιαφερεται για τα σκυλια της και δεν το βλεπει μονο ως μια δουλεια!!

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Παιδια και αλλη ερωτηση!!Εχω δει στο internet σε μια σελιδα της κ.Γκιναλα την ανατομια του μολοσσου και εκει ελεγε ποια ειναι σωστα και ποια λαθος!Εχω μια απορια στα μπροστινα ποδια πρεπει να εχει στο καθε ποδι 4 νυχια σωστα?Αν καποια κουταβια βγαζουν και αλλο ενα στα πλαγια ποιο ψηλα απο τα αλλα ειναι προβλημα?Γιατι απο οτι κουταβι και εχω βρει ολα τα εχουν!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Παιδια και αλλη ερωτηση!!Εχω δει στο internet σε μια σελιδα της κ.Γκιναλα την ανατομια του μολοσσου και εκει ελεγε ποια ειναι σωστα και ποια λαθος!Εχω μια απορια στα μπροστινα ποδια πρεπει να εχει στο καθε ποδι 4 νυχια σωστα?Αν καποια κουταβια βγαζουν και αλλο ενα στα πλαγια ποιο ψηλα απο τα αλλα ειναι προβλημα?Γιατι απο οτι κουταβι και εχω βρει ολα τα εχουν!
ετσι πρεπει να ειναι.

5 νυχια εχουν μπροστα.4 Πισω.τα ψευδονυχα ειναι το προβλημα και πρεπει να αφαιρουνται.

υπαρχουν ορισμενες φυλες που τα ψευδονυχα ειναι πολυ συχνο φαινομενο,οπως το Beauceron...