Γεια σας!!

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
Το χιλιάρικο πάντως το γλύτωσε ότι και να λέτε :)

Τα πράγματα είναι απλά:
- Δίνω 1.000€ + και παίρνω το σκυλί που θέλω από εκτροφέα, με pedigree και τα λιγότερα ρίσκα σε θέματα υγείας και συμπεριφοράς.
- Παίρνω με 0€ ένα αδέσποτο (κάτι κοντά σε αυτό που θέλω, αλλά όχι ακριβώς) με όλα τα ρίσκα σε θέματα υγείας και συμπεριφοράς, σώζω όμως μια ζωή.
- Δίνω από καθόλου έως λίγα χρήματα (100-200-300€) σε byb και παίρνω το σκυλί που θέλω, με κάποια ρίσκα όμως σε θέματα υγείας κ συμπεριφοράς.
Αν ο αγοραστής καταλάβει τα παραπάνω ρίσκα που παίρνει σε κάθε επιλογή, τότε είναι πρόβλημά του η επιλογή του.

Απλό επίσης είναι ότι δεν αγοράζουμε σε καμία περίπτωση φυλακισμένα ζώα από pet-shop ενισχύοντας τα Puppy mills της ανατολικής Ευρώπης.

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
Γιατί οι περισσότεροι byb δεν κάνουν ηθικά κάτι χειρότερο από τους εκτροφείς. Το αν ποιοτικά δεν σε καλύπτει εσένα το κουτάβι από byb είναι άλλο θέμα, αν κάποιος όμως θέλει ένα συγκεκριμένο σκύλο χωρίς να τον πληρώσει χρυσό, είναι μια καλή λύση.

Το κακό είναι όταν αναίσθητοι byb αφήνουν τα σκυλιά ανεξέλεγκτα και προκύπτουν ημίαιμα. Τότε πραγματικά συμφωνώ με την πλειοψηφία ότι παίρνουν τη θέση ενός αδέσποτου...

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Οπότε αυτή η κυρία θα ξαναζευγαρώσει το μαλτεζάκι της :(
Οχι οχι!!!

Δεν θα το ζευγαρωσειι αλλο το μαλτεζακι ειναι 3 χρονων και το εβαλε "γιατι πρεπει να κανει μια γεννα"(ειχαν λαθος ενημερωση).Γενικα δεν το εζησαν και πολυ καλα ολο αυτο γιατι ειχαν μικρα παιδια που δεθηκαν με τα κουταβια οπως και οι ιδιοι και δν ηθελαν να τα δωσουν.Ο πατερας ηθελε να τα κρατησει τα 2 κουταβια και δεν χαρηκε που το πηρα.Η μαμα που τα περιποιειται τα εδινε γιατι ηξερε οτι δεν μπορει να εχει 3 μαλτεζακια.Οποτε οταν πηγα ειχαμε κλαματα και γκρινιες.
Η κτηνιατρος δεν εκανε την κουμπαρια οπως λετε,δεν ειναι ανευθυνη ουτε ειχε να κερδισει κατι.Επειδη ηταν αρκετα ενημερωμενη για την κατασταση του σκυλου γιαυτο μου ειπε να το παρω.
Τεσπα το λιλακι ειναι φοβερο,δεν εχει φοβιες ειναι πολυ παιχνιδιαρικο και τισ τελευταιες μερες που εχει εξοικειωθει με το σπιτι εχει αρχισει και τις ζημιες κατι που περιμενα να κανει πως και πως γιανα καταλαβω οτι νιωθει ανετα μαζι μου.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σχεδον το 80% τα κανει εξω.Ξυνει πορτες γιανα βγει και τετοια.Αυτη μου ειχε πει οτι την ειχε μαθει με την πανα γιαυτο ξερει λογικα.