Γεια σας! [labrador]

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
Ναι όντως δεν τα τρώει. Ίσα ίσα βάζει στο στόμα και τα αφήνει μετά. Αυτό όμως μόνο με τς μηλα. Όλα τα αλλά τα τρωει. Το καλύτερο είναι όταν περιμένει κάτω απ τη μουρια να πέσουν τα μούρα.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ναι όντως δεν τα τρώει. Ίσα ίσα βάζει στο στόμα και τα αφήνει μετά. Αυτό όμως μόνο με τς μηλα. Όλα τα αλλά τα τρωει. Το καλύτερο είναι όταν περιμένει κάτω απ τη μουρια να πέσουν τα μούρα.
Περιμενει κατω απο τη μουρια??Και ελεγα την δικια μου γουρουνα!:p

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
γουρουνος κι ο δικος μου δε λες τιποτα. αμα δεν πεφτουν τα μουρα βρισκει μια πετρα και βολευεται μια χαρα.:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ποιο ειναι αυτο το εκτροφειο ρε παιδια εξω απο το Βολο και δεν το εχω ακουσει ποτε?
Δεν το έχεις ακούσει ε? :-k

Να σου ζήσει ο σκυλάκος....πες μας και το όνομα του εκτροφείου επιτρέπεται.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλως ηρθατε,να χαιρεσαι τον μικρο σου....και ευχομαι να περασετε μαζι πολλα χρονια γεματα υπεροχες στιγμες! Αυτο για τα μηλα...μην σε αγχωνει...δοκιμασε να του το κοψεις μικρα κοματακια...ωστε να εχει πιο εντονη μυρωδια και θα δεις πως θα τα καταβροχθισει (εμενα η σκυλιτσα μου τα καταπινει απο την λαιμαργια της)!

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
ευχαριστω θα το εφαρμοσω. και μενα μου κανει εντυπωση που δεν τα τρωει γιατι απο την εμπειρια που εχω με τα ριτριβερ ξερω οτι τα ξεσκιζουν τα μηλα και τα φρουτα γενικως. τωρα το κανει και με τα καροτα. ουτε που τα μυριζει.

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
το δοκιμασα αμεσως. τελικα τα θελει πολυ μικρα κομματακια και να του τα δινω στο στομα.

Σωτήρης75

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2013
100
0
Θεσσαλονικη
μια μικρή παρατήρηση τα μήλα να τα δίνεται χωρίς φλούδα
(παλιά οι γονείς μας μας έλεγαν να τρώμε τη φλούδα από φρούτα που μπορούμε
σήμερα το μήλο έχει 16 ραντίσματα (όχι ότι δεν έχει φτάσει μέχρι τον πυρήνα αλλά η φλούδα είναι άστα να πάνε
όπως και με το συκώτι μικρούς μας έδιναν συκώτι για να είμαστε γερή και δυνατή τώρα ούτε να το δεις δεν θέλεις
γιατί είναι αυτό που φιλτράρει το αίμα του ζώου και κραταει όλες τις βλαβερές ουσίες (φάρμακα χημικά)

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
χτες το πουλακι μου επαιζε με μια παλια καλτσα μου που τοσο αγαπαει γιατι του βαζω μεσα λιχουδιες και ασχολειται για πολυ ωρα. εκει που μασουλουσε λοιπον την καλτσα γυρισα το κεφαλι μου για ενα δευτερολεπτο και μπαμ εξαφανιαζολ η καλτσα. ψαχνω απο δω ψαχνω απο κει πουθενα! σημερα το πρωι που αφοδευσαμε τι να δω?! Η ΚΑΛΤΣΑ!! οπως το ειχα φανταστει και αδυνατουσα να το πιστεψω.

και αυτη ηταν η περιπετεια μας!

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
δεν ξερασε γιατι δεν την εκανε κομματακια, ουτε τη μασησε. την καταπιε. ετσι κανει και με το φαγητο του. δεν ξερω τι νακανω. μουλιαζω την κροκετα και παλι τα ιδια. διαβασα καπου οτι θα βοηθουσε αν η κροκετα ηταν μεγαλυτερη. ισχυει αυτο?? να το ψαξω??

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
βαζε του εμποδια μεσα στο μπολ. Πχ ενα τασακι αναποδα μεσα στο μπολ τον εμποδιζει να τρωει ολο το φαϊ του με μια χαψια και επισης εγλωβιζει αρκετες κροκετες στο εσωτερικο του με αποτελεσμα να ασχολειται λιγο παραπανω για να φαει..

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Εμένα που μου το έχει κάνει δύο φορές αυτό με την κάλτσα(μην σου πώ και τρείς) ,δεν ξέρναγε την υπόλοιπη μέρα αλλά την έβγαζε πάντα στην έκτη μέρα περίπου και όλα μία χαρά. απο εδώ και πέρα τις κρύβουμε τις κάλτσες!!

Πολύ όμορφος ο μικρός και μεγάλωσε αρκετά.