B bullmastiff_chief Well-Known Member 12 Μαϊου 2010 131 0 16 Μαϊου 2010 #21 Παιδια, εβαλα καποιες φωτο του Chief! Οσοι θελετε μπορειτε να τις δειτε
Μ ΜΑΚΗΣ Well-Known Member 6 Ιουλίου 2006 4.160 2 16 Μαϊου 2010 #22 ( εγω ασχετος απο την φυλη ) ωραίος ειναι καλο θα ειναι οταν δεν το χρησιμοποιεις για εκπαιδευση ( γιατι δεν κανει για τιποτα αλλο ) να τους βγαζεις την αλυσιδιτσα απο το λαιμο μπορει να μπλεχτει καπου και να του δημιουργησει σοβαροτατο πρόβλημα
( εγω ασχετος απο την φυλη ) ωραίος ειναι καλο θα ειναι οταν δεν το χρησιμοποιεις για εκπαιδευση ( γιατι δεν κανει για τιποτα αλλο ) να τους βγαζεις την αλυσιδιτσα απο το λαιμο μπορει να μπλεχτει καπου και να του δημιουργησει σοβαροτατο πρόβλημα
samsok Well-Known Member 14 Δεκεμβρίου 2009 1.091 100 16 Μαϊου 2010 #23 πολυ ομορφος φαινεται,αν και καλα θα ηταν να εβαζες και μια να τον δειχνει ορθιο (οχι κρυμμενο πιω απο τους θαμνους)
πολυ ομορφος φαινεται,αν και καλα θα ηταν να εβαζες και μια να τον δειχνει ορθιο (οχι κρυμμενο πιω απο τους θαμνους)
B bullmastiff_chief Well-Known Member 12 Μαϊου 2010 131 0 16 Μαϊου 2010 #24 Χεχε!! Παιδια, δεν τον εχω παρει ακομη! Σε 10 μερες περιπου θα μου ερθει σπιτι και θα μενει μαζι μου στο διαμερεισμα!!! και μετα θα ανεβασω κι αλλες φωτο!
Χεχε!! Παιδια, δεν τον εχω παρει ακομη! Σε 10 μερες περιπου θα μου ερθει σπιτι και θα μενει μαζι μου στο διαμερεισμα!!! και μετα θα ανεβασω κι αλλες φωτο!