Για να καταλάβω και εγώ βρε dimsan ο σκύλος σου πιο λάθος του κατάλαβε και μετάνιωσε βαθιά;
Το ότι σου ''έδειξε'' με τον τρόπο του ότι έχεις μια απαράδεκτη σχέση μαζί του;
Που σου έδειξε οτι δεν σου έχει εμπιστοσύνη και δεν σε σέβεται ως αρχηγό του γιατί δεν είσαι;Το ότι είναι ένα ζωντανό πλάσμα και όχι μια μηχανή κουρέματος γκαζόν που μπορεί να κάτσει αδιαμαρτύρητα στον κήπο σου χωρίς να ζητάει τίποτα και μόνο να υπηρετεί τις δικές σου ανάγκες ;
Φίλε μου τα σκυλιά δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά- οι άνθρωποι όμως είναι.
Εσύ είσαι ένας άνθρωπος που
ΙΣΩΣ και να αγαπάει τον σκύλο του αλλά όταν αγαπάμε κάτι δεν σεβόμαστε κατ΄αρχή τις ανάγκες αυτού που αγαπάμε και φροντίζουμε γιαυτές; Αλλιώς τι αγάπη είναι αυτή;
Δεν σε ξέρω και δεν είναι του χαρακτήρα μου να προσβάλλω κανέναν,όμως απο το τελευταίο σου μήνυμα μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι πιστεύεις τα εξής :
1/ Σκυλί είναι - δεν έχει ανάγκη,
2/ Σκυλί που γρυλίζει στο αφεντικό του είναι ''κακό'' σκυλί (ενώ το αφεντικό είναι ..υπόδειγμα..
)
3/Ε ...δεν χρειάζεται να το ψάξουμε και πιο πολύ,λίγο ο φίλος που κάνει αυτές τις απαράδεκτες εκτροφές- ε κάτι ξέρει αυτός αφού έχει σκυλιά
, λίγο ο στρατιοεκπαιδευτής, λίγο ο κουμπάρος ,λίγο η μυθολογία περί ''καλών'' σκυλιών
και έχουμε έτοιμη μια ήσυχη συνείδηση.
Εμένα το πρόβλημά μου είναι πότε θα καταλάβεις ΕΣΥ το λάθος σου! !