Γεια σας με ερώτηση (διαστάυρωση χάσκυ με...και επιθετικη συμπεριφορα)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο Οδυσσέας όμως επειδή δεν μπορούσε να τον βγάζει βόλτα λόγο ανειλειμμένων υποχρεώσεων, επέτρεπε και στους άλλους να τον βγάζουν έξω.;)
Βέβαια, είναι γνωστό τοις πάση ότι τον έβγαζαν βόλτα εναλλάξ οι μνηστήρες, οι οποίοι φρόντιζαν όχι μόνο για την ψυχαγωγία του Αργου, αλλά και της Πηνελόπης :p (διότι δεν την παλεύεις ούτε ως σκύλος, ούτε ως γυναίκα όταν το αφεντικό/σύζυγος έχει να φανεί στο σπίτι 20 χρόνια!) :rolleyes::D

Σοβαρεύομαι και επανέρχομαι:
dimsam, αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις το σκύλο σου, θα εξακολουθείς να έχεις προβλήματα. Αν αυτό δεν σε ενοχλεί, πορεύσου έτσι όπως πορεύεσαι μέχρι τώρα. Αν σε ενοχλεί, φρόντισε να αλλάξεις τακτική. ;)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Dimsam πρεπει να αλλαξεις νοοτροπια φιλε μου,τα παιδια εχουν ολα δικιο ασχετα με το αν δεν σου αρεσει ο τροπος που εκδηλωνωνται,δεν ειναι ο σωστος τροπος αυτος,ο σκυλος ειναι φιλος δεν τον βαζεις φυλακη ας ειναι και χρυση, δεν μπορεις να λες οτι εχεις σκυλο και να τον βλεπεις μια φορα τον μηνα, δωστον σε ασυλο καλυτερα τι εχει απο εσενα,δωστου αν γινεται περισσοτερο χρονο στα υπολοιπα χρονια που του εμειναν και δειξε του λιγη αγαπη, υποτιθεται οτι ειμαστε ανθρωποι,και αυτο μια ζωη την εχει,ισως καποτε μετανοιωσεις πικρα για τον τροπο που του φερεσαι,ο σκυλος δεν χρειαζεται εκπαιδευτη και απορω γιατι δεν το καναμε ακομη θεμα εδω μεσα οι περισσοτεροι ιδιοκτητες ειναι στην Ελλαδα που θελουν εκπαιδευτη.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δηλαδη ο σκυλος του Οδυσσεα που ειχε να τον δει κατι χρονακια πως του ηταν ακομα πιστος?ο μηνας σε πειραξε?ελεος

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, εχω λιωσειιιιιιιιιι:D:D:D:D
αχαχαχαχαχαχα, απιστευταμπλ..............χαχαχααχχα!!!!!

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
δηλαδη ο σκυλος του Οδυσσεα που ειχε να τον δει κατι χρονακια πως του ηταν ακομα πιστος?ο μηνας σε πειραξε?ελεος
ηταν ενα μικρο καραβι......!:eek::D

dimsam

Member
12 Απριλίου 2009
5
0
καλη ανασταση σε ολους εγω θα πω.και οσον αφορα το σκυλο μου καταλαβε το λαθος του και δειχνει βαθια μετανιωμενος.οι σχεσεις μας αναθερμανθηκανε ολο αυτο το καιρο και ολα πανε καλα και για τους δυο μας

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
ε ναι λιγο το κλιμα των ημερων του πασχα ,λιγο η μεγαλη παρασκευη ... :paletas:

οι σκυλοι δεν μετανοιωνουν ουτε καταλαβαινουν γιατι τους δερνουν οπως και εσυ δεν εχεις καταλαβει ακομα γιατι βγηκε απο την αυλη και γιατι σου γρυλισσε

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θα συμφωνήσω με τον προλαλησαντα, εν Dogforum αδελφο Νικολαο.

Νομίζω πως τεράστιο ρολο στη μεταστροφή του έπαιξε η νηστεία, η βαθιά περισυλλογή και το πνεύμα μετάνοιας και προσευχής των Αγίων τούτων ημερών που διανύουμε.
Νομίζω, αγαπητε dimsam, πως οφείλεις να φανείς μεγαλόψυχος και να του δώσεις συγχώρεση για το ατόπημα του, έτσι ώστε να μπορέσει να μεταλάβει με ελαφρά την καρδιαν και να πορευθεί εν ειρήνη το ταλαίπωρο το ζωντανό.

Βοήθεια μας (γενικώς!) :maria:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Για να καταλάβω και εγώ βρε dimsan ο σκύλος σου πιο λάθος του κατάλαβε και μετάνιωσε βαθιά;:confused:
Το ότι σου ''έδειξε'' με τον τρόπο του ότι έχεις μια απαράδεκτη σχέση μαζί του;
Που σου έδειξε οτι δεν σου έχει εμπιστοσύνη και δεν σε σέβεται ως αρχηγό του γιατί δεν είσαι;Το ότι είναι ένα ζωντανό πλάσμα και όχι μια μηχανή κουρέματος γκαζόν που μπορεί να κάτσει αδιαμαρτύρητα στον κήπο σου χωρίς να ζητάει τίποτα και μόνο να υπηρετεί τις δικές σου ανάγκες ;
Φίλε μου τα σκυλιά δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά- οι άνθρωποι όμως είναι.
Εσύ είσαι ένας άνθρωπος που :confused::confused: ΙΣΩΣ και να αγαπάει τον σκύλο του αλλά όταν αγαπάμε κάτι δεν σεβόμαστε κατ΄αρχή τις ανάγκες αυτού που αγαπάμε και φροντίζουμε γιαυτές; Αλλιώς τι αγάπη είναι αυτή;
Δεν σε ξέρω και δεν είναι του χαρακτήρα μου να προσβάλλω κανέναν,όμως απο το τελευταίο σου μήνυμα μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι πιστεύεις τα εξής :
1/ Σκυλί είναι - δεν έχει ανάγκη,
2/ Σκυλί που γρυλίζει στο αφεντικό του είναι ''κακό'' σκυλί (ενώ το αφεντικό είναι ..υπόδειγμα..:rolleyes::rolleyes:)
3/Ε ...δεν χρειάζεται να το ψάξουμε και πιο πολύ,λίγο ο φίλος που κάνει αυτές τις απαράδεκτες εκτροφές- ε κάτι ξέρει αυτός αφού έχει σκυλιά :rolleyes::mad:, λίγο ο στρατιοεκπαιδευτής, λίγο ο κουμπάρος ,λίγο η μυθολογία περί ''καλών'' σκυλιών
και έχουμε έτοιμη μια ήσυχη συνείδηση.

Εμένα το πρόβλημά μου είναι πότε θα καταλάβεις ΕΣΥ το λάθος σου! ! :mad::mad:

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Σιγά ρε σεις πως κάνετε έτσι για έναν σκύλο, εδώ ο Νώε έβαλε μόνο από ένα ζευγάρι στην Κιβωτο, όλα τα υπόλοιπα ζωάκια που τα πήρε η πλημμύρα?