Γεια σας κι από μένα:)

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Να και ο Φλας, κάποιο λάθος έγινε και βγήκε η Πέρλα δύο φορές.Εκείνη που φαίνεται μόνο η μουρίτσα της είναι η Μαλού.Η Χέλγκα είναι η κανελί πάνω στην πολύχρωμη μαξιλάρα.Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας λόγια.

Last edited by a moderator:

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
να τα χαιρεσαι!!!!!!!!!!!! να σου πω την αληθεια σε ζηλευω που εχεις 5!!!!!!!!!!!!!!! θελω και γω!!!!!!!!! αλλα αμα παρω 5 θα με διωξουν απο την πολυκατοικια......χαλαρα κιολας.............

να σου ζησουυυυυυυυυυυυυν!!!!!!!! τελειος ο φλας και η χελγκα.

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Καλημέρα, Ο σύζυγος τα αγαπάει, τρελαίνεται για όλα τα σκυλάκια μας και αγαπάει όλα τα ζώα...αλλά δεν θα τρέξει από μόνος του για ένα αδέσποτο.Θα πρέπει να είναι κάποιο περιστατικό που να μην μπορώ να το κουμαντάρω μόνη μου και τότε θα βοηθήσει.Όσο για τα 5 κι εγώ ζούσα σε πολυκατοικία μέχρι τον ιανουάριο με 32 οικογένειες, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε ποτέ και με κανέναν πρόβλημα.Πολύ τυχερή σε αυτό.Τώρα ζούμε σε μεζονέτα με μία μικρή αυλή και οι γείτονες γκρινιάζουν για τα αδέσποτα της γειτονιάς που τα ταίζω(3 στον αριθμό).Γι'αυτό και προσπαθώ να τα βρώ σπίτι.Είναι μεγαλόσωμα γύρω στα 20-25 κιλά.Αν κανένας έχει μεγάλο κήπο ή και στο σπίτι και ενδιαφέρεται μπορώ να του δώσω πληροφορίες.Σας ευχαριστώ όλους για το καλοσώρισμα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Βγάλε τα σκυλιά φωτογραφίες και δημοσίευσε αγγελίες στην ενότητα της προσφοράς. Επίσης (δανείζομαι από post της Stray's help)

Βάλτε αγγελίες στα sites και στα περιοδικά:

SITES:

www.pets.gr www.zoofilia.gr www.interpet.gr www.petland.gr

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ:

Αποστολή με e-mail
[email protected] (χρειάζεται εγγραφή)
[email protected] (χρειάζεται εγγραφή) [email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected](με mail την φωτό,αφού πρώτα καταχωρίσετε στο site την αγγελία)
Στις αγγελίες, γράψε την ηλικία του κάθε σκύλου, το φύλο, αν έχει εμβολιαστεί / στειρωθεί κ.ο.κ.

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Για τα δύο το έχω κάνει ήδη.Μάλιστα το ένα το έχω καιρό και τώρα τελευταία το έβαλα και εδώ.Είναι η όμορφη ασπρούλα.Τον φιλαράκο της τον Κανέλο θα τον βάλω σύντομα.Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και για τις φωτογραφίες μου, που τις διορθώνεις.Αν μπορείς όμως πες μου τι κάνω λάθος και δεν βγαίνουν?Σε άλλα φόρουμ μπορώ και τις βάζω.Ευχαριστώ και πάλι

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δε θυμάμαι τι ακριβώς κάνεις λάθος...
Απλά όταν κάνεις copy το direct link από το photobucket ή το imageshack μην το κάνεις paste απευθείας στο post σου. Πάτα πρώτα αυτό το κουμπάκι που λέει "insert image" στη γραμμή εργαλείων πάνω απ' το post και κάνε paste εκεί. :)

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Μήπως μπορεί κάποιος να μεταφέρει και "Την όμορφη αδέσποτη ασπρούλα" από το χάθηκε/βρέθηκε στην προσφορά?Τώρα κατάλαβα οτι την έβαλα σε λάθος μέρος.Σιγά-σιγά μαθαίνω.Ευχαριστώ