Γεια σας!!! καλως σας βρηκα!

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
konsta θελω να σου θυμησω ενα πραγμα.

Δεν λεω φυσικα να ξεχνας ολους αυτους που εχουν φυγει απο κοντα σου ομως η ζωη ειναι δυσκολη και για αυτο ολοι μας πρεπει να προσπαθουμε να κοιταμε μπροστα.Και θα κλαψεις οπως τωρα με το πανεμορφο ποιημα του Chloe, ομως θα πρεπει να αποκτησεις δυναμη για να συνεχησεις την ζωη σου.Να ξερεις η ζωη δεν σταματαει εδω.Αρκει να το θελισεις εσυ παιρνοντας δυναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Να εισαι καλα να τον θημασαι οπος εγω τον κιλερ μου ενα μποξερ που παρολο το ονομα του ηταν ψηχουλα.Μας αφησαι μεσα σε μια βδομαδα απο νεφρηκη ανεπαρκια.Ηταν δραματηκες η προτες μερες αλα η καρδια μας μαλακοσαι και εφηγαι το δακρι οταν αποφασησαμαι να παρουμαι τον ντουκι ενα κανελι μποξερακι.Ειναι ασχημο να χανεις εναν σκυλο και το ακομα πιο ασχημο ειναι να ξες οτι καθε 11-14 χρονια θα γηνεται αυτο δηστηχος.Παραι ενα αλο σκυλακι δοστου αγαπη και η ψηχουλα του σκυλου σου θα χερεται που εχεις παρεα και δεν εισαι στεναχορημενει:)Εβλεπα βηντεο με τον σκυλο μου και τον εψαχνα τωρα δεν ειναι εδο αλα καποτε θα τα βρουμαι!!!Και δεν θελουν να στεναχοργιομασται:):)