Γεια σας!!! καλως σας βρηκα!

konsta

Member
26 Σεπτεμβρίου 2009
5
0
με λενε Κωνσταντινα και εχω ενα Ροτβαιλερ αρσενικο. Εχει κλεισιε τα 11 και διαγνωστηκε νεφρικη ανεπαρκεια. Ζητω πληροφοριες για την νοσο αυτη στα σκυλακια.Οποιος γνωριζει οτιδηποτε,ειτε απο δικη του εμπειρια η εχει ακουσει κατι ,ας με ενημερωσει.Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες Κωνσταντίνα! (και είχαμε μια έλλειψη σε ροτβαιλερ στο φορουμ! :p :D )

Δεν γνωρίζω αρκετά ώστε να σε βοηθήσω στο θέμα υγείας που αντιμετωπίζεις.

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ: ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ
και κάνε και μια αναζήτηση στο φόρουμ για τυχόν προηγούμενες συζητήσεις για το θέμα.

Όπως και να'χει ο καταλληλότερος για συμβουλές είναι ο γιατρός σου.

Εύχομαι περαστικά!

konsta

Member
26 Σεπτεμβρίου 2009
5
0
'''Τα σκυλάκια μας, στα γεράματα υπάρχει περίπτωση να πάθουν εγκεφαλικό.
Αν τύχει όπως και στην δική μου περίπτωση στο τελευταίο αντίο να μην σας θυμάται..
Μην του κρατήσετε κακία..
Απλά να είστε εκεί και αυτό θα φτάνει..
Για την τελευταία σελίδα ,σε αυτήν την ανεκτίμητη φιλία..''' απο το μελος Kango1 .

Συγγνωμηγια την επικολληση αλλα το θεμα ηταν κλειδωμενο και δεν μπορουσα να απαντησω στο Φιλο Kango1. Θελω να πω ενα ευχαριστω σε αυτο το μελος μας,για τα λογια που εγραψε για τα γεραματα των γλυκων μας ζωων. Εγραψε παρα πολλα ωραια λογια,αλλα αυτα που επικολλησα ηταν για εμενα δυναμη μεγαλη. Το σκυλακι μου,ο φιλος μου και κολλητος μου, πεθανε το προηγουμενο σαββατο.Δεν ξερω ακριβως το λογο που με αφησε τοσο γρηγορα και αναπαντεχα(θα γραψω σε αλλο θεμα την κλινικη του πορεια και οποιος θελει να πει τη γνωμη του και να το συζητησουμε,θα μου δωσει δυναμη),αλλα στα τελευταια λεπτα που με ειδε δεν αντιδρουσε,αλλα ξερω πως με καταλαβε, οτι ημουν εκει και του μιλουσα. Αντιο Βολταρα μου!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Λυπάμαι πάρα πολύ Κωνσταντίνα... :(
Εύχομαι να μην πόνεσε, να μην ταλαιπωρήθηκε πολύ...

Πραγματικά πολύ γρήγορα έγινε, δεν φανταζόμουν ότι ήταν τόσο άσχημα (και νιώθω και άσχημα που έκανα πλάκα στο καλωσόρισμά σου, συγνώμη).

Να είσαι σίγουρη πάντως ότι παρουσία σου κοντά του ήταν σημαντική!

konsta

Member
26 Σεπτεμβρίου 2009
5
0
σ'ευχαριστω πολυ xotikouli! μην ζητας συγγνωμη για το καλωσορισμα σου,που λες αυτο που εγραψες.Ηταν τοσο ευγενικο!και ειχες καλη προθεση!
Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκε.Το ειχα σε μια κλινικη,και πηγα το σαββατο να τον παρω σπιτι,αλλα....(λογω δουλειας,ημουν σε αλλη πολη και δεν ειχα την δυνατοτητα να τον βλεπω καθε μερα).Δεν ηταν καλα,μαλλον απο πεμπτη(τον εβαλα τριτη μεσα) και ο γιατρος δεν με ενημερωσε.Παλι καλα που ο Βολτης μου 'με περιμενε' εως το σαββατο,και προλαβα και ημουν διπλα του.

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
λυπαμαι πολυ konsta...ευχομαι εκει που ειναι τωρα να ειναι καλα.

Εγω σου προτεινω να παρεις ενα σκυλακι για νεο φιλο σου.Δεν λεω να ξεχασεις τον φιλο σου που εφυγε απο τον κοσμο τοσο νωρις αλλα να προσπαθησεις να αναπληρωσεις ενα κομματι του κενου που νιωθεις μεσα σου.
Ενα πραγμα να θημασαι, κοιταμε παντα μπροστα οσο δυσκολο και να ειναι!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
...........λυπάμαι πολύ για τον χαμό του φίλου σου, είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα σε νιώθουνε γιατί λίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει μια παρόμοια κατάσταση. Κουράγιο!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Φιλε konsta με συγκίνησες που σου έδωσα έστω και έτσι κάποια δύναμη..:(

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου..:(

Όλοι σε νιώθουμε..:(

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
@Κατια ειναι η "φιλη" Konsta.

να πω και εγω με την σειρα μου οτι τα χρονια που περασατε μαζι αξιζουν οσο τιποτε αλλο...και μετα απο το περασμα της λυπης σου,θα τον θυμασαι με ζεστασια και ενα χαμογελο θα διαφραφει τα χειλη σου.

καλη συνεχεια.:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λοιπόν το ξέρω ότι είναι μελοδραματικό και χαζό αλλά σου αφιερώνω ένα ποιηματάκι που με συγκινεί πραγματικά και νομίζω, απ' τον τρόπο που γράφεις, ότι θα σε βοηθήσει κάπως.

I Remember
I stood by your bed last night, I came to have a peep.
I could see that you were crying. You found it hard to sleep.

I whined to you softly as you brushed away a tear,
"It's me, I haven't left you, I'm well, I'm fine, I'm here."

I was close to you at breakfast, I watched you pour the tea,
You were thinking of the many times your hands reached down to me.

I was with you at the shops today. Your arms were getting sore.
I longed to take your parcels, I wish I could do more.

I was with you at my grave today, You tend it with such care.
I want to re-assure you, that I'm not lying there.

I walked with you towards the house, as you fumbled for your key.
I gently put my paw on you, I smiled and said "It's me."

You looked so very tired, and sank into a chair.
I tried so hard to let you know, that I was standing there.

It's possible for me to be so near you everyday.
To say to you with certainty, "I never went away."

You sat there very quietly, then smiled, I think you knew...
in the stillness of that evening, I was very close to you.

The day is over... I smile and watch you yawning
and say "Good-night, God bless, I'll see you in the morning."

And when the time is right for you to cross the brief divide,
I'll rush across to greet you and we'll stand, side by side.

I have so many things to show you, there is so much for you to see.
Be patient, live your journey out... then come home to be with me.

Author unknown

konsta

Member
26 Σεπτεμβρίου 2009
5
0
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια!!
Chloe σ'ευχαριστω πολυ για το ποιημα,καθολου χαζο.Ισα ισα ,πολυ γλυκο και συγκινητικο!(εκλαψα και δεν το κρυβω). Παιδια να ειστε ολοι καλα! μου δινετε δυναμη,και κουραγιο ,σε αυτη τη δυσκολη στγμη.Ειναι πολυ σημαντικο ,να υπαρχουν γυρω μας ανθρωποι να μας νοιωθουν και να καταλαβαινουν τον πονο μας. Και ακομα πιο συκγινητικο,ανθρωποι που δεν σε ξερουνε,να μπαινουνε 'στον κοπο' να σου πουνε μια κουβεντα,ετσι για να νοιωσεις καλυτερα. Παιδια σας ευχαριστω πολυ!

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
Πιστεψε το οποιος εχει σκυλακι και το αγαπαει σε καταλαβαινει απολυτως...Να σου πω την αληθεια και εμενα πολυ με συγκινησε...Κουραγιο.