Γεια σας και καλώς σας βρήκα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Είναι όντως ένα μεγάλο ποσό.
Δεν μπορείς να τα συγκεντρώσεις;

Σου είπε αν επίγει η εγχείρηση και τους λόγους που το έπαθε;;

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
το ποσο αυτο ειναι πολυ δυσκολο να το συγκεντρωσω..σημερα εδωσα παραπανω χρηματα απο οτι παιρνω την εβδομαδα...χαλαλι του βεβαια του φοιβου...
και οι δυο μου ειπαν πως δεν επιγει καθως δεν ποναω παρα πολυ παρα μονο καποιες ενοχλησεις που νιωθει και γι αυτες παιρνει αναλγητικα μεχρι να φυγουν σε 2 εβδομαδες περιπου...
ο λογος που το επαθε ειναι οτι πηδηξε απο την καρεκλα επεσε ολο το βαροσ στο ενα ποδι και εσπασαν οι συνδεσμοι...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Περαστικά εύχομαι..
Κρίμα γαμώτο.

Το ενδεχόμενο να βρεις κάποιον κτηνίατρο που να θέλει λιγότερα χρήματα;;

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
ε αυτες τις εγχειρησεις υπαρχει καποια συγκεκριμενη ταριφα απο οτι εχεις καταλαβει,,,
ελπιζω με τα φαρμακα και την ξεκουραση πρωτον να σταματησει να νιωθει ενοχλησεις και επειτα να επανελθεο οσο πιο καλα μπορει....

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
τωρα ειμαι σε φαση που αν με πιασεις απο την μυτη θα κανω μπαμ
Αν η εγχειρηση επιβαλεται να γίνει μπορεις να βρεις έναν γιατρο (καλο εννοείται) και να συνενοηθεις να τα δινεις λιγα λιγα.
Εχεις μιλησει φανταζομαι με αρκετους γιατρους και ολοι σου είπαν την ίδια τιμη πανω-κατω;

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
πηγα σε εναν που πηγαινα ολα μου τα σκυλια και τον εμπιστευομαι...πηγα και σε αλλον που πιστευω οτι ειναι καλος και μου ειπαν ακριβως τα ιδια πραγματα

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
αγγελικη ξερεις πολλους γιατρους που τα παιρνουν λιγα λιγα?????
η εγχειρηση και να γινει δεν εχει παντα επιτυχια και οι δυο μου προτειναν να τον αφησω να ξεκουσει το ποδι και να δω τι καλυτευρεση εχει με τον καιρο

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
να σται ολοι καλα παιδια σας ευχαριστω μου δινετε πολυ κουραγιο αν και κατα βαθος ειμαι αισιοδοξος

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
αγγελικη ξερεις πολλους γιατρους που τα παιρνουν λιγα λιγα?????
η εγχειρηση και να γινει δεν εχει παντα επιτυχια και οι δυο μου προτειναν να τον αφησω να ξεκουσει το ποδι και να δω τι καλυτευρεση εχει με τον καιρο
Ναι, γνωριζω γιατρους που δεν κοιτούν πρώτα το χρήμα αλλα την αποκατασταση της υγείας του ζωου.
Αυτο που θα πω δεν αφορα την περιπτωση σου, μιας και η εγχειρηση δεν κρινεται αναγκαια απ'ότι καταλαβα, αλλα αν
ο σκυλος μου αντιμετωπιζε προβλημα και δεν ειχα να δωσω ντουκου δυο χιλιαρικα κι ο γιατρος αρνειτο να τον χειρουργησει γι'αυτο το λογο, θα αλλαζα γιατρο ;)

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
αγγελικη μακαρι να βρισκεις παντα καλους γιατρους και να σου ειναι αχρειαστοι βασικα =)
αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο...
τεσπα μου προτειναν εναν καλο γιατρο στο φαληρο πισω απο το μετροπολιταν και δευτερα η τριτη θα τον παω κι εκει,....

καλα το ειπα ειμαστε πολυ εδω:D:D:D

αν δεν χαλουσα ολο μου το βδομαδιατικο για τον φοιβο θα πηγαινα τριπολη αυριο...τωρα θα την βγαλουμε σε καμια καφετερια στην νεα φιλαδελφεια

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλά τόοσοι πολλοί δεν είστε πια:D Άσε την Τρίπολη καλύτερα σε cafe (που να γυρνάς πικραμένος έχουμε στις 19 εμείς λογαριασμους:p)

Πως είναι ο μικρός? Καλύτερα? Αλήθεια πως τον ξεκουράζεις να μην ταλαιπωρεί το πόδι του?

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
ειναι καλυτερα απο χθες εχει ορεξη ειναι χαρουμενος...
δεν του πεταω μπαλακια για να παιξει σταματησε να ανεβαινει σε καναπεδες και καρεκλες ειδικα!!!!!
οταν αγριευει και παει να σηκωθει τον ηρεμω...ξερεται πως ειναι τα γιορκσαιρ δεν μπορει να κατσει σε μια μερια...με το παραμικρο που ακουει αγριευει και σηκωνεται να δει...αλλα το ποδι το παταει λιγο και οποτε το παταει δεν δειχνει να ποναει

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
Καλά τόοσοι πολλοί δεν είστε πια:D Άσε την Τρίπολη καλύτερα σε cafe (που να γυρνάς πικραμένος έχουμε στις 19 εμείς λογαριασμους:p)

Πως είναι ο μικρός? Καλύτερα? Αλήθεια πως τον ξεκουράζεις να μην ταλαιπωρεί το πόδι του?
ειδες το οτι εισαι παναθηναικος δεν το σχολιαζω χαχαχαχαχαχαχα:D:D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλά ασε τα οπαδικά τώρα!

Για πες, πως καταφέρνεις το σκυλάκι να μην κουράζεται? Σου συνέστησε ο γιατρός κάτι συγκεκριμένο? Ή απλά όχι πολλά παιγχνίδια μεγάλες βόλτες κλπ?

edit τώρα είδα την απάντηση! sorry