Γεια σας και καλώς σας βρήκα

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
καλημερα σας καλως σας βρηκα ειναι πολυ ωραιο το φορουμ σας!!!

απο μικρος αγαπουσα παρα πολυ τα ζωα και παντα ηθελα να εχω οτιδηποτε κατοικιδιο αλλα ακομα πιο πολυ σκυλο...
δυστηχως ο πρωτος μου σκυλος δεν ειχε την αγαπη και την φροντιδα που του αξιζε και αξιζε παααρα πολυ μαλιστα...ηταν ενα κοκερ σπανιελ ο ρουντι που πεθανε απο γεραματα αλλα δυστηχως ηταν μονιμα στην ταρατσα εκτος απο δυο μηνες καθε καλοκαιρι που ερχοταν μαζι με την οικογενια στο σπιτι μας στην ΧΙΟ....μαλλον ολος του ο χρονος ηταν αυτοι οι 2 μηνες που ηταν στην εξοχη και οχι στην ταρατσα...για τις συνθηκες ζωης αυτου του υπεροχου και καλοκαρδου σκυλου μετανιωνω ακομα και τωρα και εχω πολλες τυψεις που δεν εζησε καλυτερα...επειτα απο τον θανατο του σκυλου για μερικα χρονια δεν ειχα σκυλο καθως ηξερα οτι δεν μπορουσα να του προσφερω αυτα που πρεπει...και φυσικα στεναχωριομουν παρα πολυ για τον ρουντι μου...
ωσπου στην ζωη μου ηρθε ο ερμης ηταν ενα γιορκι απο πετσοπ και το πηραν οι γονεις μου δωρο στην αδερφη μου..καπου εκει και καθως ημουν πιο μεγαλος αρχισα να καταλαβαινω το τι παιζει με τα puppy mils και αρχισα να διαβαζω σε αλλα φορουμ για το γινεται ακριβως μετα το παθημα μαθημα που ειχα...
ο ερμης ειχε υπατιτιδα και πεθανε υστερα απο ενα μηνα θα ζουσε λιγοτερο αλλα τον ταιζαμε με βαρδιες με συριγγα και αυτο εδωσε παραταση λιγου καιρου..με τον θανατο του φουκαριαρη ερμη φυσικα ειχα απογοητευτει και δεν ηθελα αλλο σκυλο...ειδικα απο πετσοπ..ο νονος μου την αλλη μερα μου εφερε ενα αλλο γιορκι που το πηρε με το ετσι θελω απο τον φιλο του καθως το προηγουμενο (εμπορευμα για αυτον) κατοικιδιο και συντροφος μιας ζωης για εμενα ηταν σκαρτο οπως ειπε ο ιδιος...τεσπα ο φοιβος που με συντροφευει μεχρι τωρα ειναι εξι ετων και αυτος φυσικα εχει προβλημα καθως ειναι επιληπτικος και αυτι γιατι ειναι απο αιμομιξια!!!ολα αυτα για να καταλαβεται το τι δινουν το πετ σοπ...
πριν λιγο καιρο αποκτησαμε με την κοπελα μου και ενα πινσερ τον λαμπρο καφε-σοκολατι ο οποιος ζει στο σπιτι της κοπελας μου αλλα ειναι σαν να τον εχω εγω...βολτες εμβολια μπανιο και ολα αυτα...ειναι τωρα 7 μηνων...τον λαμπρο τον πηρα απο γεννα ενος γνωστο που ολα τα κουταβια δοθηκαν χωρις χρηματα σε ζωοφιλες οικογενειες,,φωτογραφιες θα βαλω με την πρωτη ευκαιρια

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
ευχαριστω πολυ...αυτο για την αρρωστια ειναι με ολα τα ζωα...μακαρι να ειχα μεγαλο σπιτι και χρηματα...σαν το αττικο θα το εκανα

pehlas

Active Member
7 Ιανουαρίου 2011
38
0
Καλως ήρθες! αν και λίγο ταλαιπωρημένος με όσα πέρασες αλλα και πιο ώριμο πλέον!!! Να είναι πάντα γερά τα σκυλάκια σου!!!

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Γεια σου χανούμι να χαίρεσε τον σκύλο σου... Βέβαια ... αχαχαχ.. θα σε μαλώσω...
Πήγες και πήρες σκυλί εκτός εκτροφείου...???
Πρέπει να ενημερωθείς άμεσα.... Πήγαινε διάβασε στην κατάλληλη ενότητα του φορυμ γιατι δεν παίρνουμε σκυλιά εκτος εκτροφείου...

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
pepermaint τα ξερω ολα απο εξω και ανακατωτα...κανω και αναφορα πιο πρανω οτι διαβασα την πατησα κιολας και εμαθα ;)

στον nacho η αρρωστια ειναι μεγαλη και πολυ βαρια =)
σας ευχαριστω ολους για τις ευχες.΄...

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Ελπίζω να είσαι αυτη την φορά καλός σκυλο-γονειός....

Έλα μωρη αεκάραααααααα!!!!!!!!!!!!

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
τοτε ημουν οχτω...τωρα ειμαι 22 και με τα μυαλα στο κεφαλι μου..τα σκυλια τα προσεχω παρα πολυ...
πολλα αρρωστακια βλεπω ειμαστε εδω!!!!! =)

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
τοτε ημουν οχτω...τωρα ειμαι 22 και με τα μυαλα στο κεφαλι μου..τα σκυλια τα προσεχω παρα πολυ...
πολλα αρρωστακια βλεπω ειμαστε εδω!!!!! =)
22 είπες είσαι ? Έχεις σταθερή δουλειά ? Φαντάρος πήγες ? Το σπίτι είναι με ενοίκιο ?
Πόσα άτομα μένουν στο ίδιο σπίτι ?
Σε παρακαλώ απάντησε μου σε αυτά είναι πολύ σημαντικόι παράγοντες που θα καθορίσουν την σχέση σου μαζί του...

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
πεπερ με τρομαζεις...χαχαχαχα
ναι ειμαι 22 με σταθερη δουλεια (οικογενειακη επιχειρηση)
τα σπιτια δεν ειναι με ενοικιο φανταρος θα παω αλλα και τα δυο σκυλια εχουν απο πισω αλλα τρια ατομα(οικογενεια) που ξερω οτι θα τα φροντιζουν αν οχι το ιδιο ακομα πιο καλα απο οτι εγω =)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
pepermaint οι δημοσιεύσεις σου αγγίζουν τα όρια του trolling.
Και αυτό απαγορεύεται από τους κανονισμούς, οπότε θα σου συνιστούσα να σταματήσεις να κάνεις τέτοιες δημοσιεύσεις.

elenar075

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2010
86
0
Nεα Σμυρνη
Δεν ειναι μονο τα πετ-σοπ...θα εχεις δει και πολλες αγγελιες απο μεγαλυτερα σε ηλικια σκυλια που τα δινουν και επι χρημασει μαλιστα!Αν ειναι αρρωστο αν..αν.Αλλο να το υιοθετησεις εις γνωση σου και να αποδεχεσαι την ιδιαιτεροτητα του.

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
καλη μερας παιδια...σημερα δυστηχως ειναι πολυ δ υσκολη μερα για μενα...ολη μερα τρεχω σε κτηνιατρους το ο φοιβος μου το γιορκσαιρ επαθε ρηξη χιαστων στο ενα ποδι,,,
το πηγα σε δυο διαφορετικους κτηνιστρους και μου ειπαν το ιδια πραγματα...ειμαι σκασμενος καλυτερα να το παθαινα εγω...
τωρα πρεπει να κανει η εγχειρηση στο ποδι η να τον αφησουμε 6-8 εβδομαδες ξεκουραστο για να επανελθει μεχρι ενος σημειου το ποδι χωρις βεβαια να γινει εντελως καλα...
δυστηχως αυτη την περιοδο δεν μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα εγω και η οικογενεια μου για εγχειρηση οποτε θα παμε στο δευτερη λυση της ξεκουρασης του σκυλιου =(
πραγματικα ειμαι σκασμενος και ηθελα να το μοιραστω με εσας γιατι ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεται ολοι σας ποσο ασχημα νιθω

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
για την εγχειρηση ειπε απο 1.500 μεχρι 2.000

θα περπαταει σχεδον κανονικα μονο στο τρεξιμο θα εχει προβλημα...