Γεια σας και από εμένα

mr kostas

Member
10 Απριλίου 2011
20
0
Καλώς ήρθες φίλε Κώστα..
το κόψιμο των αυτιών και ουρών στα ντοπ, πιτ μπουλς, ροτς και άλλες ακόμα ράτσες είναι ένα λανθασμένο στερεότυπο.
Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να αφήνουμε τα ζωάκια όπως τα έπλασε ο Θεός και να μη κάνουμε "αλλαγές".
Άσε που τώρα όπως αναφέρθηκε υπάρχει και ανάλογο νομοσχέδιο.

Πάντα φιλικά..
γεια σου και απο εμενα

ο θεος επλασε και τον ανθροπο να αναπνεει οξηγονο και οχι να καπνιζη σας φουγαρο.ουτε να μην περπαταει και να ειναι μεσα σε ενα αμαξι συνεχεια ,ουτε να βαραει τατου στο σομα του ,ουτε να τρυπαει τα αυτια,φριδια ,χιλια,και μην πω και τιποτε αλο και παρεξιγιθω,ολα αυτα λιπον που η φηση εφτιαξε ο ανθροπος τα αλαξε ,,,αν δεν τα αλαζε θα ζουσαμε ακομα σε σπυλιες με προβιες ακομα.

mr kostas

Member
10 Απριλίου 2011
20
0
Καλησπέρα σας! Είμαι καινούργιο μέλος της παρέας σας και καινούργια μανούλα ενός αρσενικού τετράμηνου μαλτεζ. Τον έχω 2 μήνες και 3.000 ερωτήσεις. Προσπαθώ να ενημερωθώ απο τα άρθρα που έχει η σελίδα σας, σας παρακολουθώ καθημερινά και νοιώθω λίγο πιο ασφαλής. Αν δεν πάρω απαντήσεις από τα θέματα που διαβάζω θα αρχίσει ο βομβαρδισμός ερωτήσεων. Σας προετοιμάζω.
μαλον πρεπει να κανει νεο τοπικ και οχι ποστ στο δικο μου θεμα fidel maltese

mr kostas

Member
10 Απριλίου 2011
20
0
καλως ηρθες!!
δαγκαει το παιδι???
α να προσεχεις τις παρεες σου!!!(βλεπε μπουλης)!:D
γεια σου φιλε μου
αν δαγκαει λεει ,,,,κροκοδιλας
τι να προσεχω με το μπουλη ,,,,το κακο το παθα τωρα ειναι αργα
alcoholic..jpg

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
εχεις και εσυ εναν μικρο αντιεξουσιαστη. με τα αυτακια θα το κουρασουμε πολυ το θεματακι απο εδω και περα>?

mr kostas

Member
10 Απριλίου 2011
20
0
εχεις και εσυ εναν μικρο αντιεξουσιαστη. με τα αυτακια θα το κουρασουμε πολυ το θεματακι απο εδω και περα>?
πως ξερεις οτι ειναι αντιεξουσιαστης?

αν και καπου παει το μιαλο μου

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
γεια σου και απο εμενα

ο θεος επλασε και τον ανθροπο να αναπνεει οξηγονο και οχι να καπνιζη σας φουγαρο.ουτε να μην περπαταει και να ειναι μεσα σε ενα αμαξι συνεχεια ,ουτε να βαραει τατου στο σομα του ,ουτε να τρυπαει τα αυτια,φριδια ,χιλια,και μην πω και τιποτε αλο και παρεξιγιθω,ολα αυτα λιπον που η φηση εφτιαξε ο ανθροπος τα αλαξε ,,,αν δεν τα αλαζε θα ζουσαμε ακομα σε σπυλιες με προβιες ακομα.
Επιλογή του καθενός τι θα κάνει με το σώμα του, τον σκύλο δεν τον ρωτάς γιατί απλά δεν θα πάρεις απάντηση( άρα εσυ επιλέγεις για αυτόν)
Πώς θα είναι πιό ωραίο...Πώς θα είναι πιό άγριο...
ΤΕΣΠΑ εγώ απλά είπα τη προσωπική μου άποψη πάνω στο θέμα..

Πάντα φιλικά..

mr kostas

Member
10 Απριλίου 2011
20
0
Επιλογή του καθενός τι θα κάνει με το σώμα του, τον σκύλο δεν τον ρωτάς γιατί απλά δεν θα πάρεις απάντηση( άρα εσυ επιλέγεις για αυτόν)
Πώς θα είναι πιό ωραίο...Πώς θα είναι πιό άγριο...
ΤΕΣΠΑ εγώ απλά είπα τη προσωπική μου άποψη πάνω στο θέμα..

Πάντα φιλικά..
δεκτη η αποψη σου ,νο προμπλεμ,ο καθε ενας εχει τα δικα του μετρα και σταθμα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
τα ροτβαιλερ και τα πιτμπουλ και τα ντογκο για ποιο λογο κωβουνε τα αυτια τους ? η
Κόβουν τα αυτιά των ροτ?? Ποιος καλέ, δεν έχω δει ποτέ... μόνο σε κάτι άκυρες φωτογραφίες και είναι μια αηδία.

mr kostas

Member
10 Απριλίου 2011
20
0
χα χα καλώς τον τώρα σε κατάλαβα ........με μπέρδεψε το αβαταρ

έλα γιατί με τα αυτιά που λέμε εδώ μέσα πάω και γω για urban warfare