Γεια σας και από εμένα

mr kostas

Member
10 Απριλίου 2011
20
0
Καλώς ήρθες! :)
Ωραίο το μικρό και φαίνεται φρόνιμο και συγκεντρωμένο για την ηλικία του.
Τα μπροστινά του πόδια έχουν κάτι?
Σημείωση: δεν ξέρω από doberman! Ρωτάω απλά γιατί μου φάνηκε σαν να έχουν παράξενη κλίση, έχοντας όμως σαν μέτρο σύγκρισης άλλα κουταβοπόδαρα γενικώς και όχι doberman συγκεκριμένα.
Σε ζαλίσαμε... άλλος με την ουρά, άλλος με τα αυτιά, άλλος με τα πόδια... Ο καθένας με τον πόνο του! :p
σωστα παρατιρισες,τα μικρα κουταβια ντοπερμαν εχουν στραβα ποδαρακια στην αρχη.
δεν εχει κανενα ορθοπαιδικο προβλημα ,το ειδε και γιατρος νο προμπλεμ

mr kostas

Member
10 Απριλίου 2011
20
0
τα αυτακια του σκυλου αν θελετε την γνωμη μου ,στα ντοπερμαν κοβοντε

τωρα βεβαια θα μου πειτε γιατι ιδικα στο ντοπερμαν

εχετε δει ακοπο ντοπερμαν ?
καμια σχεση με το κομενο

το επομενο σκυλακι που θα παρω βεβαια θα ειναι ακοπο

αλα δεν θα ειναι ντοπερμαν!!!

δεν θελω να φανω αγενης αλα θα θελα να απαντιση καπιος που να εχει η ειχε ντοπερμαν ,εκ του ασφαλους δεν κρινουμε για να μην κριθουμε

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες. Είναι κουκλί ...αυτό που τρέχουν τα κουτάβια ατσούμπαλα είναι όλα τα λεφτά. Να το χαίρεσαι, βάλε φωτο:)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
έχω δει και άκοπο ντοπερμαν και ακοπο ροτι και είναι φοβερα! εξάλου απαγορεύεται και απο το νόμο
υπάρχει ανάλογο θέμα στο φορουμ

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
να στε καλα παιδια ,το σκυλακο μου τον πειρα απο εκτροφεα και ειναι 3 μηνων εχουμε κανει πλεον ολα τα εμβολια οποτεε απο σημερα βολτααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

φωτο δεν εχο αλα εχο βιντεο ,το θεμα ειναι πως να το βαλω
Καλως ηρθες φιλε κωστα!Μηπως ειναι λιγο νωρις 3μηνων να εχει κανει ολα τα εμβολια?

mr kostas

Member
10 Απριλίου 2011
20
0
Καλως ηρθες φιλε κωστα!Μηπως ειναι λιγο νωρις 3μηνων να εχει κανει ολα τα εμβολια?
απο εμβολια εχει να κανει ακομα pmebmontok kai αντιλισικο την παρασκευη αλα ο doctor ειπε οτι για βολτα δεν εχουμε προβλημα

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να σου ζήσει ο κούκλος.....

Εγώ δεν έχω ντοπ. οπότε .....δεν έχω και γνώμη....(;;;;))

Καλά παιχνίδια και καλή ζωή σας εύχομαι....

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
τα αυτακια του σκυλου αν θελετε την γνωμη μου ,στα ντοπερμαν κοβοντε

τωρα βεβαια θα μου πειτε γιατι ιδικα στο ντοπερμαν

εχετε δει ακοπο ντοπερμαν ?
καμια σχεση με το κομενο

το επομενο σκυλακι που θα παρω βεβαια θα ειναι ακοπο

αλα δεν θα ειναι ντοπερμαν!!!

δεν θελω να φανω αγενης αλα θα θελα να απαντιση καπιος που να εχει η ειχε ντοπερμαν ,εκ του ασφαλους δεν κρινουμε για να μην κριθουμε
Καλώς ήρθες φίλε Κώστα..
το κόψιμο των αυτιών και ουρών στα ντοπ, πιτ μπουλς, ροτς και άλλες ακόμα ράτσες είναι ένα λανθασμένο στερεότυπο.
Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να αφήνουμε τα ζωάκια όπως τα έπλασε ο Θεός και να μη κάνουμε "αλλαγές".
Άσε που τώρα όπως αναφέρθηκε υπάρχει και ανάλογο νομοσχέδιο.

Πάντα φιλικά..

fidel maltese

Member
11 Απριλίου 2011
10
0
Καλησπέρα σας! Είμαι καινούργιο μέλος της παρέας σας και καινούργια μανούλα ενός αρσενικού τετράμηνου μαλτεζ. Τον έχω 2 μήνες και 3.000 ερωτήσεις. Προσπαθώ να ενημερωθώ απο τα άρθρα που έχει η σελίδα σας, σας παρακολουθώ καθημερινά και νοιώθω λίγο πιο ασφαλής. Αν δεν πάρω απαντήσεις από τα θέματα που διαβάζω θα αρχίσει ο βομβαρδισμός ερωτήσεων. Σας προετοιμάζω.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να αφήνουμε τα ζωάκια όπως τα έπλασε ο Θεός και να μη κάνουμε "αλλαγές".
Ο Θεός και η φύση δεν "έπλασαν" τις φυλές των σκύλων όπως τις ξέρουμε σήμερα. Όλες είναι ανθρώπινα δημιουργήματα προς εξυπηρέτησή μας.
Όσο για τα αυτιά και τις ουρές, αντί να ενοχλείτε ένα νέο μέλος γιατί δεν εκφράζετε τη γνώμη σας στα πολλά σχετικά θέματα που υπάρχουν στο φόρουμ?

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Ο Θεός και η φύση δεν "έπλασαν" τις φυλές των σκύλων όπως τις ξέρουμε σήμερα. Όλες είναι ανθρώπινα δημιουργήματα προς εξυπηρέτησή μας.
Όσο για τα αυτιά και τις ουρές, αντί να ενοχλείτε ένα νέο μέλος γιατί δεν εκφράζετε τη γνώμη σας στα πολλά σχετικά θέματα που υπάρχουν στο φόρουμ?
Αναφλέρω τη λέξη "προσωπικά" νομίζω.
Είναι η δικιά μου γνώμη χωρίς να θέλω να ενοχλήσω κανένα.
Μη τρώγεσαι με τα ρούχα σου. ;)

Πάντα φιλικά.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μπα δεν τρώγομαι καθόλου, ήταν ειλικρινής απορία - και λίγο μπήκα στη θέση του ανθρώπου αν θες.
Δεν αναφερόμουν σε σένα μόνο, χρησιμοποίησα άλλωστε β' πληθυντικό πρόσωπο :)
πάντα φιλικά εννοείται!

mr kostas

Member
10 Απριλίου 2011
20
0
ΤΟ θεμα με τα αυτακια ας το ξεχασουμε,εγω πονεσα περισοτερο απο το nitro ομος ειναι ενα θεμα που θελει πολυ κουβεντα και φυσικα θελει και φιλους του ντοπερμαν που να εχουν σχεση με το θεμα.

το να εχω ενα δαλματιας η ενα κανις και να κραζω αυτον που εχει ντοπερμαν και εκωψε τα αυτακια του σκυλου του ειναι σαν να εχω ασπουμε εγω ενα αμαξι lada του 1975 και να κραζω εναν που εχει φεραρι και τρεχει με 300 στην εθνικη ,φυσικα ειναι παρανομο να τρεχεις πανω απο 120 στην εθνικη ομος το φεραρι ειναι φτιαγμενο για να τρεχει και εχει 500 αλογα .....

δεν ξερω αν ειναι σοστο το παραδιγμα που ανεφερα,ουτε βεβαια θεωρω τα δαλματιας και τα κανις lada.ο καθενας εχει τους δικουσ του λογους για το τι σκυλο θα εχει και βεβαια ολα τα σκυλακια τα αγαπω εχουν το καθε ενα την δικια του χαρη.εκτος απο τα ακοπα ντομπερμαν.

τα ροτβαιλερ και τα πιτμπουλ και τα ντογκο για ποιο λογο κωβουνε τα αυτια τους ? η γνωμη μου ειναι οτι κακος τα κωβουν ,αλα αφηστε τα ντοπερμαν στην ησηχια τους....!