χαχα! λιγο δυσκολο νομιζω!![video=youtube;WK6MkxA0isw]http://www.youtube.com/watch?v=WK6MkxA0isw[/video]
άντε να σε δούμε να κάνεις τέτοια κόλπα!!
Σε ευχαριστω stamatia!!Δεν υπάρχουν αυτά τα σκυλιά...είναι απίθανα!! Άντε με το καλό!!!
Ναι καλέ....μη μου πεις ότι έκανες φανταριλίκι και εσύ εδώασχετο..
stamatia εισαι απο τη Σαμο??
Πόσοι πια σ αυτό το νησί...Ναι καλέ....μη μου πεις ότι έκανες φανταριλίκι και εσύ εδώ
Πρεπει το καλοκαιρι να κανουμε μαι μαζωξη dogforum στη Σαμο!Αρκετοι φαινεται ειμαστε εκει...belle το καλοκαιρι θα παμε βολτα??δηλαδη εχω καταγωγη.. καθε καλοκαιρι ειμαι εκει..!! Απο τους μυτηλινιους!!
H Συλβια ειναι κακιστη παρεα στην θαλασσα όμως... μην αποκρύπτεις πληροφορίες!!!Πρεπει το καλοκαιρι να κανουμε μαι μαζωξη dogforum στη Σαμο!Αρκετοι φαινεται ειμαστε εκει...belle το καλοκαιρι θα παμε βολτα??
Η Συλβια βέβαια δεν θα μπορει να συναγωνιστει το μικρο σου στο τρεξιμο και στα παιχνιδια, είναι όμως καλή παρέα!
H Συλβια ειναι κακιστη παρεα στην θαλασσα όμως... μην αποκρύπτεις πληροφορίες!!!
βεβαια!! εγω θα κατεβω στο νησι ετσ και αλλιως..!!Πρεπει το καλοκαιρι να κανουμε μαι μαζωξη dogforum στη Σαμο!Αρκετοι φαινεται ειμαστε εκει...belle το καλοκαιρι θα παμε βολτα??
Η Συλβια βέβαια δεν θα μπορει να συναγωνιστει το μικρο σου στο τρεξιμο και στα παιχνιδια, είναι όμως καλή παρέα!
Aρκει να φοράτε αθλητικά μαγιώ... belle σε συμβουλεύω αν βρεθεις κοντα στη σύλβια, ή θα φοράς στολη δυτη, ή αθλητικό μαγιώ.... ΟΛΟΣΩΜΟ
Υπερβολές!! Αφου Ειναι θαλασσόλυκος!
χαχα!!! οκ!!Aρκει να φοράτε αθλητικά μαγιώ... belle σε συμβουλεύω αν βρεθεις κοντα στη σύλβια, ή θα φοράς στολη δυτη, ή αθλητικό μαγιώ.... ΟΛΟΣΩΜΟ
Σε ευχαριστω Φωτεινη!