Γεια σας και από εμάς! Cookie και Αναστασία

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Να 'σαι καλά Ηλιάννα μου :) Και εμείς χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε και έχω να λέω για τη Μόκα, πόσο γλυκό και... υπομονετικό κορίτσι είναι (βλέπε 'ακάθιστος ύμνος / Μαρίνα!) Όπως σου είπα και από κοντά, σας αξίζουν χίλια μπράβο που βάλατε εκείνη τη μέρα στο αμάξι σας αυτό το θησαυρό...

Ελπίζω η τετράποδη παρέα μας να κάνει reunion (!) πολύ σύντομα και να συνεχίσουμε να τα χαιρόμαστε και να μας χαίρονται και αυτά! Να είστε καλά.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Να ρωτήσεις αν η ανταλλαγή γίνεται αποκλειστικά με τροφή..μήπως παίζει και για κανα μεταχειρισμένο 50ρι kymco, για κανένα smartphone..να ξέρεις τις εναλλακτικές σου βρε παιδί μου..

D

Deleted member 14614

Guest
Μπράβο στα παιδιά από το fazoo που έσωσαν τη ζωή της Τασούλας, αλλά πολλά μπράβο και σε εσένα που την έσωσες ολοκληρωτικά, προσφέροντάς της ένα σπίτι και αγάπη. Πάρα πολύ όμορφη σκυλίτσα!
Αν και θα ρωτήσω πολύ καθυστερημένα, αλλά θα σκάσω αν δεν το ρωτήσω, ποια ήταν η αντίδραση όσων την έβλεπαν με τη σαλιάρα?:p
Επίσης, διάβασα τα threads σου και μπορώ να πω ότι ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα! Με βοήθησαν πολύ, ευχαριστώ!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Σ' ευχαριστούμε πολύ Rick και εγώ και η Τασία :) - και χαίρομαι που σε βοήθησαν τα post. Γενικά, μερικά threads είναι λίγο σαν group therapy εδώ, νιώθει κανείς ότι 'δεν είναι μόνος του'!!
Και... speaking of therapy, μήπως μπορείς να μας βάλεις λίγο το avatar σου σε 'μεγένθυση'?? Έχω την αίσθηση ότι θα έχει πολλή πλάκα αλλά δε μπορώ να διακρίνω τι λέει. Επίσης, περιμένουμε φωτογραφίες του μικρού σουβλακομανή -- μην ξεχνιόμαστε, έτσι;;; :cool:

Αναστασία με σαλιάρα... περιοδεύων θίασος, μη τα συζητάς!! Όχι όμως τόσο όσο με το ΦΟΥΞΙΑ αδιάβροχο με την κουκούλα!!!

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Καλά, τρομερή φάτσα η Τασία! Να χαίρεστε η μία την άλλη κορίτσια!

Υ.Γ: Μα που τα βρίσκετε τα αδιάβροχα κι εγω δε βρίσκω στο μέγεθος της Sheeva;

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε!! Και η Sheeva είναι πανέμορφη...

Το συγκεκριμένο το βρήκα από amazon.co.uk, για ρίξε μια ματιά - σίγουρα κάτι θα έχουν!

D

Deleted member 14614

Guest
Εδώ το avatar:
dog1.jpg

Όσον αφορά τις άλλες φωτογραφίες, θα ανεβάσω κάποια από αυτές τις μέρες!
Οκ, δεν το συζητώ, περιμένω κι εγώ με τη σειρά μου να δω κουκουλωμένη την Αναστασία σε φωτο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Υ.Γ: Μα που τα βρίσκετε τα αδιάβροχα κι εγω δε βρίσκω στο μέγεθος της Sheeva;
Τα δικά μας, θα της έκαναν σίγουρα. Και έβγαιναν και σε μεγαλύτερα μεγέθη.
Ρώτα αν θέλεις, στο 2109422032. Εμείς από κει τα είχαμε πάρει, αλλά δεν ξέρω αν θα έχουν. Το μαύρο και το λαδί. Οχι το καρώ.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από την Τασία στο παρεάκι του 'Fazoo και καταιγίδα' για όλα τα χάδια, τα φιλιά, την αγάπη και τις τηγανιτές πατάτες :)) Ηlianna, I love you λέει :p

Last edited: