Γεια σας και από εμάς! Cookie και Αναστασία

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά -- σαν καλή κουκουβαγιομαμά πραγματικά πιστεύω ότι έχω το πιο όμορφο (και καλό!) κορίτσι του Παγκρατίου ;);)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
... και, ξαφνικά, έγινε το ΘΑΥΜΑ!!!!
Τις ξανασυστήσαμε, τις πήραμε 'λάου-λάου', τους δώσαμε λιχουδιές και περίπου 15 λεπτά αργότερα έγιναν αχώριστες και πέρασαν ένα σαββατοκύριακο γεμάτο κυνηγητό, παιχνίδι, χαρές, φιλιά κτλ κτλ. Η νεοσυσταθείσα συμμορία -- γιατί περί αυτού πρόκειται! -- σας χαιρετά :)

• Like
Reactions: ioanna a

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Τέλεια νέα :)!!!!!!!

Να σου ζήσουν οι κούκλες.....άντε και τώρα που έγιναν φιλενάδες να βλέπουμε πιο συχνά φωτογραφίες που είναι μαζί!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά και - ναι! - όντως γίνονται και θαύματα, όπως φαίνεται :)
Οι γονείς μου πάντως μου λένε ότι έχει πάθει ψιλο-κατάθλιψη η Cookie που 'έχασε' τη φιλεναδίτσα της, οπότε ελπίζω να χαρεί πάλι που θα την δει το σ/κ και ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα... Σας λέω γίνανε instant συμμορία! Θα πάρω μαζί μου μηχανή και ελπίζω να τις πετύχω σε ωραία ενσταντανέ!

Προς το παρόν, σας αφήνω με μια φωτογραφία της Τασίας από το μπαλκόνι μας στην Πάρο, όπου ξετρελλαινόταν να κόβει βόλτες, να 'φωτοσυνθέτει' καθώς της χαϊδεύαμε τ' αυτιά, να κυνηγάει την μπάλα της και να παρατηρεί το γύρω τοπίο (aka να κουτσομπολεύει!)

Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!! :cool:

• Like

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Και μερικές ακόμη....!

Με την φίλη μου την Μαίρη, ένας έρωτας μεγάλος :) (Αχ βρε Αναστασάκι.... πού ήσουν και πού είσαι!)

Αυτά τα μάτιαααααααααααααααααα!

Η μανούλα και η Τασούλα! <3

• Like

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Κούκλα είναι να σου ζήσει πολύ μου αρέσουν αυτά τα τύπου κυνηγόσκυλα αλλά θέλουν τρελή εκτόνωση τα άτιμα!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ευχαριστώ παιδιά, ευχαριστώ - και εγώ την φτύνω καθημερινά :p και ας λένε ότι δεν ματιάζει η μάνα το παιδί :) Πραγματικά έχει δέσει πολύ η σχέση μας και την βλέπω να είναι κάθε μέρα και πιο καλά.

Jac, έχεις δίκιο γενικότερα, αν και η συγκεκριμένη είναι απίστευτα ήσυχη και αρκετά low energy, δηλαδή όχι το κλασσικό 'κατσικοπόδαρο' κυνηγόσκυλο όπως είναι η Cookie για παράδειγμα: γενικά, είναι της ξάπλας, της μάσας και της καλής ζωής -- οι βόλτες και το τρέξιμο μας αρέσουν, αλλά αν ξεπεράσει το μισάωρο κρεμάμε γλώσσα και κοιτάμε με βλέμμα τύπου 'έλα να πάμε σπιτάκι τώρα να φάμε τίποτιςςςςςςςςςςς'! Κατάλοιπα, φαντάζομαι, του γεγονότος ότι, απ' όσα γνωρίζουμε, έζησε τους πρώτους 7-8 μήνες της ζωής της δεμένη με σκοινί από ένα δέντρο :(

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Το Σαββατο το βραδυ ειδα ξανα την Αναστασια και γνωρισα και τη Cookie! Η Cookie μια κουκλα!
Για την Αναστασια τι να πω? Αλλο σκυλι! Εχει αλλαξει τοσο πολυ το προσωπο της, εχει ηρεμησει το βλεμμα της και δεν φοβαται πλεον οσο φοβοταν! Τοσο ηρεμη και καλη, ασχοληθηκε λιγο και με το κουταβι, μου ριξε και 1-2 γλυψιες!!
Η μαμα της εχει κανει φοβερη δουλεια μαζι της, ειναι τρομερο διδυμο, αλλα και η ιδια βγαζει μια τρομερη ηρεμια και γαληνη, που η Αναστασια ηθελε δεν ηθελε θα ηρεμουσε :)
Νομιζω οτι το κοριτσι δεν θα μπορουσε να βρει καλυτερη οικογενεια και καλυτερη μαμα!