Γεια σας και από εμάς! Cookie και Αναστασία

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
cookiejune2012.jpg Γεια σας! Είμαι η Cookie, μια ημίαιμη κυνηγοσκυλίτσα σχεδόν 2 χρόνων. Αυτή τη στιγμή κατέχω την θέση του resident branch manager (mwahaha) ενός σπιτικού στο Λαγονήσι, όπου με αγαπούν ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ πολύ που με έχουν, ομολογουμένως, κάπως κακομάθει.

Η αδερφή μου, η Δήμητρα, την οποία λατρεύω αν και μου έβαζε πιο πολλά όρια από τη μαμά και τον μπαμπά μου, μένει τώρα στο Παγκράτι και περιμένω πως και πως όταν έρχεται να με βλέπει, να με παίρνει αγκαλιά, να μου πετάει το κόκκαλο με τις λιχουδιές και να μου λέει πόσο καλό κορίτσι είμαι όταν... είμαι!

Στο διαμέρισμά της μου λέει πως έχει εδώ και δυο βδομάδες περίπου μια άλλη ημίαιμη κυνηγοσκυλίτσα, την Αναστασία, και σκέφτεται σοβαρά να την κρατήσει. Εμένα δε μου πολυαρέσει αυτή η ιδέα γιατί θέλω να συνεχίσω να είμαι μοναχοπαίδι αλλά, ας είναι! Αφού χαίρεται τόσο πολύ όταν μιλάει για εκείνη αλλά συνεχίζει να αγαπάει, να αγκαλιάζει και να φιλάει και εμένα, σκέφτομαι ότι ίσως και να είμαι εντάξει αν την κρατήσει :cool:

Photo0170.jpg

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
χαχα...να σου ζήσουν και τα δυό σου τα κορίτσια λοιπόν :)

Τις έχεις συστήσει;

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Σ' ευχαριστώ πολύ! :)

Ναι, τις έχουμε συστήσει αλλά... η Cookie... ΔΕΝ.
Δυστυχώς έχουμε πρόβλημα εκεί, καθότι είναι ιδιαίτερα κτητική και όχι κοινωνικοποιημένη. Τα λάθη των γονέων.....

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ναι, ναι, φυσικά... και μάλιστα προσπαθήσαμε δυο φορές!

Στο βουνό κοντά στο σπίτι μας, με πολλές λιχουδιές και επιβράβευση όσο μύριζε η μια την άλλη, για κανένα μισάωρο, αλλά μετά που πήγαμε προς το σπίτι λύσσαξε η Cookie... Ήταν και η Μαριάνθη από το fazoo εκείνη τη φορά.
Αυτό το σ/κ, κράτησα εγώ την Αναστασία στο δώμα του σπιτιού, ξεχωριστά από την Cookie, και την έβγαζα κανονικά βόλτες έξω και το απόγευμα πήραν οι γονείς την Cookie και τις ξανασυστήσαμε εκτός σπιτιού, αλλά πήδαγε και γάβγιζε σαν κατσίκι. Είναι πολύ λυπηρό και, δυστυχώς, επειδή δεν έχει συνηθίσει με άλλα σκυλιά - και είναι και φοβική με ανθρώπους - το βλέπω αρκετά δύσκολο, εκτός και αν κάνουν οι γονείς μου εντατικές προσπάθειες κοινωνικοποίησης πρώτα και τις ξαναγνωρίσουμε μετά. Δε το βλέπω :-/

Όταν ήρθε η Cookie κουτάβι στο σπίτι, ζούσε ακόμα η 7χρονη τότε λυκοσκυλίτσα 'Ηρα, η οποία με αυτή ακριβώς την μέθοδο την δέχτηκε μια χαρά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αν δοκιμάσετε στην δικιά σου γειτονιά;
Να είναι σε εντελώς ξένα χωράφια η στρίτζο;

Πιστεύω ότι με αρκετές επαναλήψεις, θα συνηθίσει και δεν θα της κακοφαίνεται τόσο.
Είναι σίγουρα, στο χέρι σας. Εσείς έχετε τον πρώτο [και τελευταίο] λόγο. Οχι η cookie.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ένα μικρό update από εμάς για να πούμε ότι η Anastasie (a.k.a.Τασούλα) έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και ν' απολαμβάνει όλο και περισσότερο την μετάβαση απ' τ' αλώνια στα σαλόνια...

anastasia.jpg

Πλέον κουνάμε λίγο και την ουρά στη βόλτα (λίγο είπαμε - μην περιμένουμε και θαύματα!) και γενικά έχει αρχίσει ν' ανοίγει το μάτι μας και να παίρνουμε τα πάνω μας! Μάλλον συνειδητοποιεί ότι δε θα την αφήσουμε, δε θα την δείρουμε, κτλ κτλ... στενάχωρα και χαρούμενα μαζί, ζω για τη μέρα που η σκυλίτσα μου θα χαίρεται όταν της λένε κύριοι και κυρίες στο δρόμο 'ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΣΚΥΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!' με ενθουσιασμό και δε θα κρύβεται κάτω από τα πόδια μου: θα γίνει!! <3

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Δεν ξέρω την ιστορία της Τασούλας πριν έρθει σε εσάς,και τι τραύματα μπορεί να έχει αλλα πιστεύω οτι είναι πολυ τυχερή εν τέλει!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πως τα πάει με άλλα σκυλιά είπαμε; Δεν την φέρνεις μια μέρα στο puppies park;

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Είπαμε, είπαμε!!! (Σιγά να μη δεν την κράταγα...! Ακόμα και τις αλλεργίες κοντεύω να εξαλείψω με την επιμονή μου!)

Mareco είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ με τα άλλα σκυλάκια, χαίρεται και παίζει με τρέλα - βασικά είναι η μόνη στιγμή στη βόλτα που είναι τόσοοοοοοοοοοοοοο χαρούμενη, όταν βλέπουμε άλλα σκυλάκια (και σκύλαρους!). Και με τα γατιά είναι επίσης σούπερ.

Θα την φέρω οπωσδήποτε κάποια στιγμή, το σκεφτόμουν και εγώ. Να κανονίσουμε :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Οποτε θέλεις. Let me know :)

Θα σου πρότεινα μόνο, όχι σε τρελλή ώρα αιχμής, Σάββατο-Κυριακή πρωί, που γίνεται κακός χαμός και δεν θα το ευχαριστηθείτε.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Τέλεια φάτσα η μικρή *agapoylas*........πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία της που σας βρήκε!!!

Με την πρώτη σου σκυλίτσα τελικά ΔΕΝ..........δεν τα βρίσκουν με τίποτα??

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ευχαριστώ παιδιά!

Έχει πραγματικά αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και πολύ το χαίρομαι - αν και έχει αρχίσει να μου κάνει και κάτι μαγκιές τελευταία, θα το γράψω σε άλλο post. Arrigo_corso δυστυχώς ακόμα έχουμε θέμα, αλλά ελπίζω να μπορέσω προς το τέλος του μήνα να κατέβω λίγες περισσότερες μέρες στο Λαγονήσι και να το προσπαθήσουμε το θέμα πιο εντατικά με βόλτες εκτός σπιτιού/άμεσης περιοχής: θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα βρουν, είναι πολύ κρίμα!

Και δύο σούπερ φωτογραφίες (even if I say so myself) από το σ/κ μας στο... εξωτικό Λουτράκι, όπου η μικρή πέρασε - κυριολεκτικά - ζωή και κότα :)