Ok! Το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να το συνεχίσουμε..και άκρη δεν θα βγάλουμε νομίζω! Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα σκυλιά και αυτό είναι παρήγορο!
Εχουμε πιάσει άλλο θέμα τώρα...Ρε παιδιά....η κοπέλα το έληξε το θέμα....και μάλιστα είπε ότι είναι παρήγορο που ασχολήστε τόσο...
Μην το ξανασκαλίζουμε...
συμφωνω με οσα λες...και οχι μονο εσυ αλλα και οι υπολοιποι...αλλα 9/10 σχολια να ειναι για να την κατακρινουν????Βρε Ani,
ο σκοπός του φόρουμ είναι κυρίως η ενημέρωση! Αυτό λείπει στη χώρα μας και γι`αυτό είναι έτσι η κατάσταση με τα σκυλιά. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι οι πραγματικά ευτυχισμένοι σκύλοι στην Ελλάδα είναι μια τραγική μειοψηφία και δε μιλάω μόνο για τα αδέσποτα!
Οι περισσότεροι γνωστοί/φίλοι μου που έχουν σκύλο με κάνουν να αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ τον έχουν!
Το να σου πει κάποιος "αχ τι όμορφο σκύλο έχεις" στο λέει και στο πάρκο και εκτός του να νιώθεις περήφανος για το καμάρι σου, δε σε βοηθάει πουθενά! Ούτε εσένα ούτε τους σκύλους γενικότερα!
Εγώ νομίζω πως το φόρουμ έχει φτιαχτεί κυρίως για να βοηθήσει το σκύλο (και τη σκύλα όπως λέει ο johnk ) και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να υπάρχουν ενημερωμένοι σκυλοιδιοκτήτες!
Και 12 στα 15, να κατακρίνουν αυτούς που κατακρίνουν...πως σου φαίνεται;συμφωνω με οσα λες...και οχι μονο εσυ αλλα και οι υπολοιποι...αλλα 9/10 σχολια να ειναι για να την κατακρινουν????
Δεν κατακρίνω την AnnaKol, πως θα μπορούσα άλλωστε, δεν την ξέρω καν!συμφωνω με οσα λες...και οχι μονο εσυ αλλα και οι υπολοιποι...αλλα 9/10 σχολια να ειναι για να την κατακρινουν????
Τέτοια νοοτροπία μας έφτασε σε αυτό το σημείο!συμφωνω με την σταση αυτη.....του μη ζευγαρωματος αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....μπηκε η κοπελα να γραψει για τον σκυλακο της(επι τη ευκαιρια να σου ζησει και να περασετε καλα)....ειναι χαρουμενη, θελει να μοιραστει την χαρα της εδω και οι πιο πολλοι ετρεξαν να την πουνε για να μην ζευγαρωνουν τα σκυλια, και να τα linkakia και κατσε να διαβασεις και κατσε να κανεις..αντε χαρειται λιγο με την χαρα της και αφηστε τα συνεχως αυτα...συμφωνω ξαναλεω με το ΜΗ ζευγαρωμα αλλα ειναι αδυνατον για μια καινουρια κοπελα τα 9/10 σχολια να ειναι πως και απο που περνουμε εναν σκυλο....
Εάν τύχουν σε μία γέννα εκτροφέα θα βγάλουν τα 3 ας πούμε, στο τέταρτο δε θα βγάλουν γιατί είναι λευκό... πραγματικά ρωτάω τώρα...εχω την εντυπωση οτι τα λευκα μποξερ δεν βγαζουν Pedigree..
Δεν την λέει κανένας σε κανέναν... όλα γίνονται για χάρη της σωστής ενημέρωσης που σε αυτή τη χώρα πάσχει...Αρχικό μήνυμα απο Ani
συμφωνω με την σταση αυτη.....του μη ζευγαρωματος αλλα ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....μπηκε η κοπελα να γραψει για τον σκυλακο της(επι τη ευκαιρια να σου ζησει και να περασετε καλα)....ειναι χαρουμενη, θελει να μοιραστει την χαρα της εδω και οι πιο πολλοι ετρεξαν να την πουνε για να μην ζευγαρωνουν τα σκυλια, και να τα linkakia και κατσε να διαβασεις και κατσε να κανεις..αντε χαρειται λιγο με την χαρα της και αφηστε τα συνεχως αυτα...συμφωνω ξαναλεω με το ΜΗ ζευγαρωμα αλλα ειναι αδυνατον για μια καινουρια κοπελα τα 9/10 σχολια να ειναι πως και απο που περνουμε εναν σκυλο....
έχει απαντήσει ο GeorgeK σε άλλο θέμα:Εάν τύχουν σε μία γέννα εκττροφέα θα βγάλουν τα 3 ας πούμε, στο τέταρτο δε θα βγάλουν γιατί είναι λευκό... πραγματικά ρωτάω τώρα...
Τα λευκά μπόξερ, δεν είναι σπάνια, ούτε έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι κουφά, απ' όποιαδήποτε άλλη φυλή με πολύ λευκό χρώμα, όπως τα Dogo ή τα Δαλματίας. Στατιστικά κουφά είναι το 14% των λευκών και φυσικά τα λευκά δεν είναι αλμπίνοι. Σε κάθε ζευγάρωμα flashy X flashy boxer, υπάρχουν 25% πιθανότητες για κάθε κουτάβι να είναι λευκό.
Είναι το ίδιο καλοί σύντροφοι, το ίδιο σωστά μπόξερ με το χαρακτήρα και τις εργασιακές ικανότητες που πρέπει να έχει η φυλή. Εκτροφικά, πολύ σωστά βρίσκονται εκτός προτύπου, για λόγους που δεν είναι της παρούσης.
Όσον αφορά το pedigree των λευκών μπόξερ, ο ΚΟΕ θα πρέπει να εκδίδει pedigree κανονικά, και φυσικά οι εκτροφείς να τα δηλώνουν στις γέννες, απλά θα πρέπει να αναφέρεται ότι αποκλείεται απο την αναπαραγωγή