Eγώ είμαι ένας από τους ανθρώπους που σιχαίνεται το λαϊκό δικαστήριο, την αγένεια κ τους χρήστες που περιμένουν στη γωνία κ όταν ξεσπάσει η πυρκαγιά -κ ενώ πάει να σβήσει- βγαίνουν με μεγαλοπρέπεια να την αναζωπυρώσουν.
Επίσης, επειδή είμαι τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ, ειλικρινά έχω φάει κάποιες φορές τα δάχτυλά μου γράφοντας, προσπαθώντας να αποτρέψω άλλους να κάνουν ό,τι λάθη έκανα εγώ στο παρελθόν (πριν από πολλά χρόνια είχε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη η προηγούμενη ημίαιμη σκυλίτσα μου, την έβγαζα έξω χωρίς λουρί, εξετάσεις αίματος δεν της έκανα, αμπούλα/σκάλιμπορ δεν ξέραμε τι υφίσταται, λάθη στην εκπαίδευση κλπ) κ γενικότερα μέσα από τα χρόνια προσπάθησα να ενημερωθώ περισσότερο κ να γίνω καλύτερη ιδιοκτήτρια.
Το Ίντερνετ με βοήθησε πολύ σε αυτό, αν κ χρειάζεται προσεκτικό σκανάρισμα στα όσα συναντάς μπροστά σου, καθώς αρκετά βρίσκονται μόνο στη φαντασία των γραφόντων.
Οπότε μέσω του διαδικτύου/φόρουμ διαβάζεις, συγκρίνεις πληροφορίες με εκτροφείς/κτηνιάτρους/εκπαιδευτές κ μετά διαμορφώνεις τη δική σου εικόνα για τα πράγματα.
Σίγουρα, ο χώρος του σκύλου κ στη χώρα μας είναι πολύ βρόμικος κ στο σκυλεμπόριο δε λέει να μπει επιτέλους ένα Στοπ. Το ζήτημα είναι οι επόμενες γενιές να αποκτήσουν περισσότερη παιδεία κ σεβασμό ως προς την κυνοφιλία (κ σε τόσα άλλα, αλλά εδώ το θέμα μας είναι ο σκύλος...).
Σε κάποιες χώρες όλα τα παραπάνω που'χουν ειπωθεί θεωρούνται δεδομένα, το θέμα είναι κατά πόσο εμείς μπορούμε να βγάλουμε από πάνω μας την "ξερολίαση", την ευθιξία κ τον εγωισμό να κάτσουμε να ενημερωθούμε.
Η σημερινή γενιά
έχει στα πόδια της την πληροφόρηση που δίνει τις βάσεις ώστε να αποφευχθούν τέτοια λάθη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ψάξει... Κ θα σίγουρα θα βρει.
Κατά τα άλλα, παρακαλούμε:
Αρχικό μήνυμα απο
mareco
Εχουμε αναλώσει τις περισσότερες σελίδες του θέματος, αναλύοντας το ύφος γραφής του καθενός.
Παρακαλώ πολύ, να το λήξουμε εδώ και να επιστρέψουμε στα του καλωσορίσματος της Αννας.
Εκτός αν θελήσει η ίδια να συνεχίσει το θέμα της με αυτό τον τρόπο.
Ευχαριστώ