Γεια σας και απο μενα, χρειάζομαι βοήθεια για τη ράτσα....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εδώ είναι η λύση στο πρόβλημά σου!
http://www.hotdollfordog.com/
χαχαχα
Δεν έπρεπε να το έχω αναφέρει καθόλου αυτό το site εξ αρχής.... κακώς έδωσα την πληροφορία νομίζω.
Αφ' ενός μεν είναι λυπηρό, αφ' ετέρου η γυναίκα ψάχνεται για να ενημερωθεί και αυτό δεν είναι σωστή ενημέρωση στην προκειμένη περίπτωση. :(:(:(:(:(

carney

Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
13
0
Αγρίνιο
Ο δικός μου κοντεύει τα 2,5 (χρόνια εννοώ).
Ουδέποτε έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά. Μόνο στις γάτες.. ;)

Μην τον ζευγαρώσεις. Διάβασε πρώτα καλά όλα τα θέματα και αν πάλι μετά από αυτό επιμείνεις, τι να σου πω...
Θα είναι λάθος όμως.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω καμιά βιαστική κίνηση, για αυτό και έχω ξεκινήσει να ψάχνομαι από τώρα που ο Άρης είναι μηνών. Θελω το καλύτερο για εκείνον και γενικά για τη συμβίωσή μας.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δεν έπρεπε να το έχω αναφέρει καθόλου αυτό το site εξ αρχής.... κακώς έδωσα την πληροφορία νομίζω.
Αφ' ενός μεν είναι λυπηρό, αφ' ετέρου η γυναίκα ψάχνεται για να ενημερωθεί και αυτό δεν είναι σωστή ενημέρωση στην προκειμένη περίπτωση. :(:(:(:(:(
Από πότε το χιούμορ είναι κακό;;
Αν διαβάσεις και πιο πίσω θα δεις ότι απάντησα στις ερωτήσεις της carney. Και δεν της πρότεινα να κάνει αυτό, έγραψα ότι κάνω πλάκα. Τελωσπάντων, καλή συνέχεια!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Από πότε το χιούμορ είναι κακό;;
Αν διαβάσεις και πιο πίσω θα δεις ότι απάντησα στις ερωτήσεις της carney. Και δεν της πρότεινα να κάνει αυτό, έγραψα ότι κάνω πλάκα. Τελωσπάντων, καλή συνέχεια!
ο.κ. δεν είχα δει το μήνυμα ότι αστειεύεσαι...
σόρρυ

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τα ψεύτικα σιλικονάτα "μπαλάκια"γιατί τα σνομπάρετε!!!
Να σου ζήσει,είναι κουκλάκι αλλά μην κάνεις το λάθος και τον ζευγαρωσεις ΠΟΤΕ!!! Είναι κρίμα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Τα ψεύτικα σιλικονάτα "μπαλάκια"γιατί τα σνομπάρετε!!!
Να σου ζήσει,είναι κουκλάκι αλλά μην κάνεις το λάθος και τον ζευγαρωσεις ΠΟΤΕ!!! Είναι κρίμα
Αυτά είναι για όποιον διαφωνεί να στειρώσει τον αρσενικό! Θα είναι ένας τρόπος να τον πείσουμε χαχαχαχαχα! ;)
Ξανα-κάνω πλάκα σαφώς (για να μην ξανά-παρεξηγηθώ! )

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν και παίζω στα όρια του offside.....εεεεε συγνώμη του offtopic....

ΜΙλούσα το πρωί με έναν τελειόφοιτο κτηνιατρικής.....
Ο ιδιος τον καυκάσιό του το πήρε από έναν φίλο που ζευγάρωσε την σκύλα του, και θέλει να το ζευγαρώσει κι αυτός όταν μεγαλώσει.....
Εξετάσεις δεν πολυχρειάζονται για κληρονομικά νοσήματα και φυσικά δεν υπάρχει κανένα κακό στο να ζευγαρώνει όποιος θέλει τον σκύλο του....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παρακινδυνευμένο λίγο αυτό..

Πάντως οι τελειόφοιτοι κτηνιατρικής δεν λένε και κάτι..
Δεν γίνεσαι κτηνίατρος ακόμα και ιατρός με το να πάρεις απλά το πτυχίο..θέλει προσωπική ενασχόληση και ενημέρωση για να γίνεις τελικά κτηνίατρος στην πράξη και στην ουσία πέρα του τίτλου.

Έχω πετύχει τελειόφοιτο που δεν ήξερε να ξεχωρίζει το maltese από το westie..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.399
10.578
Athens
Αν και παίζω στα όρια του offside.....εεεεε συγνώμη του offtopic....

ΜΙλούσα το πρωί με έναν τελειόφοιτο κτηνιατρικής.....
Ο ιδιος τον καυκάσιό του το πήρε από έναν φίλο που ζευγάρωσε την σκύλα του, και θέλει να το ζευγαρώσει κι αυτός όταν μεγαλώσει.....
Εξετάσεις δεν πολυχρειάζονται για κληρονομικά νοσήματα και φυσικά δεν υπάρχει κανένα κακό στο να ζευγαρώνει όποιος θέλει τον σκύλο του....
Όπως είπε και η Kango...Στα πανεπιστήμια παίρνουμε τα βασικά εφόδια και μαθαίνουμε "πως να μαθαίνουμε". Αν βασίζονταν όλες οι ειδικότητες μόνο σε αυτά που έμαθαν στο Πανεπιστήμιο θα το είχαν κλείσει όλοι το μαγαζί...

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
o tο τελειοφειτος κτηνιατρικης δεν ειναι κυνοφιλος?δεν ψαχνετε να ενημερωθει για ολα τα στραβα κτλ.μορφωμενος ανθρωποσ?εμεις πως το κανουμε?αυτουνου θα γινει και η δουλεια του.πιστευω οτι επρεπε να γνωριζει

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.399
10.578
Athens
o tο τελειοφειτος κτηνιατρικης δεν ειναι κυνοφιλος?δεν ψαχνετε να ενημερωθει για ολα τα στραβα κτλ.μορφωμενος ανθρωποσ?εμεις πως το κανουμε?αυτουνου θα γινει και η δουλεια του.πιστευω οτι επρεπε να γνωριζει
Εγώ όταν σπούδαζα με ένοιαζε μόνο να περνάω μαθήματα - και εκεί στοπ. Έκανα μαθήματα που μου έμαθαν μεν τη βασική λογική, αλλά στην πραγματική αγορά εργασίας ήταν άχρηστα. Για να κολυμπήσω στην αγορά εργασίας πρέπει να φροντίζω να ενημερώνομαι για τις τρέχουσες τάσεις, εξελίξεις, ανάγκες και μάλιστα σε συνεχή βάση.

Έτσι νομίζω ότι συμβαίνει στις περισσότερες ειδικότητες και ειδικότερα σε αυτές που συνδέονται με έρευνα και τεχνολογία, όπου οι εξελίξεις τρέχουν.